Angelcare AC 017 légzésfigyelő

26 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 262 pont
Nincs raktáron

A légzésfigyelő a baba első időszakában nagyon nagy segítség, hiszen a gyermek kiságyában használva figyeli őt alvás közben. A termék használata mellett az édesanya is nyugodtan pihenhet. Az Angelcare légzésfigyelőket több, mint 25 hazai kórház ajánlja!

Márka:
AngelCare
Várható szállítás:
Megrendelésed várhatóan 3-6 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak.
262 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Részletek

Az Angelcare AC 017 légzésfigyelő vezeték nélküli, egy érzékelőpaddal rendelkező készülék, ami a baba kiságyába helyezve figyeli a folyamatos légzőmozgást. A baba ezáltal egész éjszaka megfigyelés allatt áll, amíg mi szülők nyugodtan alhatunk a saját ágyunkban. Webáruházunkban a legkedveltebb légzésfigyelő márka, a várandós kismamák előszeretettel választják az Angelcare-t.

   

Megnövelt érzékenysége által a kiságy rácsaira helyezett matrac teljes felületét lefedi, hogyha a baba átkúszna éjszaka egyik oldalról a másikba. Ez segít, hogy sokáig használd, hiszen akkor is alkalmas lesz, hogyha a baba a kiságy teljes felületét átéri. A légzés 15 másodperces kimaradása után egy előriasztást ad, majd 20 másodperccel később akusztikus és vizuális riasztással figyelmeztet.

  

A legtöbb esetben az előriasztásra a gyermek megijed, felébred és újra vesz levegőt, 20 mp légzéskihagyás után viszont a készülék hangosabb riasztással és fényekkel jelez a szülőnek. Figyelem! A termék csökkenti a bölcsőhalál gyakoriságát, de nem ment életet, hiszen a riasztás után a szülőnek kell a megfelelő lépéseket megtenni a gyermek lélegeztetésére. 

   

Az Angelcare légzésfigyelőket több, mint 25 hazai kórház ajánlja! A légzésfigyelő elemmel működik, és jelez, hogyha alacsony a töltöttségi szint, ezzel megkönnyítve a dolgunkat. A termék az Angelcare és más típusú babaörzőkkel is kombinálható, egyszerre használható. NEM orvostechnikai eszköz.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
azonnal raktárról
0 db
Cikkszám
wg02918