Angelcare AC-403 légzésfigyelő és bébiőr kábelrögzítővel

46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 470 pont

A légzésfigyelő és bébiőr a baba első időszakában nagyon nagy segítség, hiszen a gyermek szobájában használva figyeli őt alvás közben. A termék használata mellett az édesanya is nyugodtan pihenhet. Az Angelcare légzésfigyelőket több, mint 25 hazai kórház ajánlja!

Márka:
AngelCare
Várható szállítás:
Megrendelésed várhatóan 2 héten belül átadjuk a futárszolgálatnak. Sürgős rendelés esetén válaszd az elsőbbségi feldolgozást.
470 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Részletek

A legújabb Angelcare AC-403 légzésfigyelő és kétirányú babaörző a kismamák lelki békéjéért lett kifejlesztve! A kétpados légzésfigyelő a baba kiságyába helyezve figyeli a folyamatos légzőmozgást. A babaörzőn 8 választható csatornát találunk a még tökéletesebb vételért. A babát alvás, házimunka és főzés közben is hallhatjuk a lakás bármely pontján, ami számunkra nagyon megnyugtató.

   

Webáruházunkban a legkedveltebb légzésfigyelő márka, a várandós kismamák előszeretettel választják az Angelcare-t. A bébiőrhöz beállítható a folyamatos hangátvitel és a hangra bekapcsoló funkció is, attól függően, hogy számunkra melyik a hatékonyabb. Színes kijelzős LCD képernyő található a baba egységen. Árammal működik, áramkimaradás esetén pedig elemes módra vált.

   

A bébiőr méri a hőmérsékletet, a baba szobájában szélsőséges hőmérséklet észlelése esetén a szülő egységen jelez, ezzel elkerülhető a túl hideg és meleg hőmérséklet, ha esetleg nyitva felejtettük volna az ablakot szellőztetés után. Mert az bizony előfordul... :) 80-100 m-es a hatótávolsága, a szülői egység tölthető és hordozható, a hangerő 5 fokozatban állítható.

   

A légzésfigyelő kétpados, ami által a kiságy rácsaira helyezett matrac teljes felületét lefedi, a matrac két oldalára helyezve. Ez segít, hogy sokáig használd, hiszen akkor is alkalmas lesz, hogyha a baba a kiságy teljes felületét átéri. A légzés 15 másodperces kimaradása után egy előriasztást ad, majd 20 másodperccel később akusztikus és vizuális riasztással figyelmeztet.

  

A legtöbb esetben az előriasztásra a gyermek megijed, felébred és újra vesz levegőt, 20 mp légzéskihagyás után viszont a készülék hangosabb riasztással és fényekkel jelez a szülőnek. Figyelem! A termék csökkenti a bölcsőhalál gyakoriságát, de nem ment életet, hiszen a riasztás után a szülőnek kell a megfelelő lépéseket megtenni a gyermek lélegeztetésére. 

   

Az Angelcare légzésfigyelőket több, mint 25 hazai kórház ajánlja. A légzésfigyelő elemmel és árammal működik, áramkimaradás esetén azonnal elemhasználatra áll át. A termék az Angelcare és más típusú babaörzőkkel is kombinálható, egyszerre használható. NEM orvostechnikai eszköz.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
azonnal raktárról
0 db
Cikkszám
wg00525