Nincs raktáron
440 Ft visszajár

Avent SCD570 DECT bébi monitor

Avent SCD570 DECT bébi monitor
Avent SCD570 DECT bébi monitor
Avent SCD570 DECT bébi monitor
Avent SCD570 DECT bébi monitor
Avent SCD570 DECT bébi monitor
Avent SCD570 DECT bébi monitor
Avent SCD570 DECT bébi monitor
43 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 440 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Avent SCD570 Dect Bébi Monitor kétirányú kommunikációra képes, ráadásként méri a hőmérsékletet a baba szobájában, rezgő figyelmeztetést ad a szülői egységen, ami dokkolóegység segítségével egyszerűen tölthető.

Márka
Philips Avent
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Az Avent SCD570 Dect Bébi Monitor továbbfejlesztett megfigyelés a szülők nyugalmáért. A bébiőr szülői egysége egy plusz rezgéssel lett fejlesztve, ami nyomatékosítja a fontos jelzéseket, illetve a csomag egy dokkolóegységgel is kiegészült, aminek segítségével könnyebben tölthető a szülői egység, használat közben is. Egyszerűen csak ráhelyezzük az egységre és a hálózat már tölti is.

   

A kellemes éjszakai fény és az 5 féle elringató dallam maximálisan megnyugtató lesz a kicsinek, a termék ráadásul méri a babaszoba hőmérsékletét, és a szélsőséges értékeket jelzi a szülői egységen. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, ezért lesz fontos ez a jelzőrendszer.

   

A szülői egység elején látunk egy hangszintjelzőt, ami segít felismerni, hogy a baba milyen hangerővel beszél, vagy sír. Takarítás közben, hogyha halljuk, hogy a baba csak beszél játék közben az emeleti kiságyban, nem kell a babaszobába sietnünk. A mindennapi használat során ez valóban praktikus lesz. Hangos zaj mellett, a fények segítségével tájékozódhatunk a sírás erősségéről.

 

A szülői egység jelez, hogyha a baba egység esetleg hatótávolságon kívül esne (beltéri hatótávolság kb 50 m, kültéri 330 m), illetve akkor is jelez, hogyha az akkufeszültség alacsony. A folyamatos kapcsolattartás garantált, egy percig sem érezheted azt, hogy babád egyedül van, hiszen folyamatosan hallhatod őt.

  

A Smart Eco üzzemmód figyel arra, hogy a készülék csak hangra kapcsoljon be, így növelve az akkumulátor használati idejét. A szülői egység hordozható, hálózati teljes feltöltés után akár 18 órán keresztül használható. A DECT technológia az interferencia szűrést is garantálja, hogy külső csatornákat ne hallhassunk használat közben.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kata
2018.07.13
Nagyon nehezen találtunk számunkra megfelelő bébiőrt, de a hosszú termékleírás segített a döntésben. Egy hete használjuk, nagyon jó tudni, hogy minden apró neszt hallunk az egy hetes babánál, számomra nagy megnyugvást okoz. Nem vagyok technikai zseni, de könnyen használom még én is.
Előnyök: Könnyű használat, tiszta hangátvitel, szuper ár-érték arány. Nagyon megbízható.
Hátrányok: Nincs.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom