Nincs raktáron
570 Ft visszajár

MEGSZŰNT - Avent SCF875/02 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő

MEGSZŰNT - Avent SCF875/02 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő
MEGSZŰNT - Avent SCF875/02 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő
MEGSZŰNT - Avent SCF875/02 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő
MEGSZŰNT - Avent SCF875/02 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő
56 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 570 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Avent SCF875/02 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő minden modern édesanya kedvence, hiszen a készülék párol, turmixol, olvaszt és melegít is. Pár perc alatt finom és egészséges ételt készíthetünk, az 1000 ml-es kehelyben.

Márka
Philips Avent
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Kisbabánk megfelelő táplálása bizony nagy fejtörést okoz, hiszen szeretnénk neki egészséges, friss, tápanyagokkal teli és finom ételeket adni, de azt, hogy egy-egy bébiételes üvegben mi van, sajnos sosem tudhatjuk biztosan. Erre nyújt megoldást az Avent 4 az 1-ben egészséges bébiételkészítő, amivel könnyen és gyorsan elkészíthetünk 4 napi bébiételt is babócánknak.

  

A készülék 4-féle funkcióban működtethető: párol, turmixol, olvaszt és melegít. A párolás egy nagyon egészséges módja a főzésnek. Az egyedülálló technológiánknak köszönhetően a gőz alulról felfelé kering, ezáltal minden egyes összetevő egyenletesen, forralás nélkül át tud főni. A tápanyagokat, az állagot és a főzés során keletkezett folyadékot megőrzi a turmixoláshoz a készülék.

  

Az 1000 ml-es kehelyben maradhat minden tápanyag, amit szeretnénk kicsikénk szervezetébe juttatni. Miután megpároltuk a szükséges összetevőket, nem kell mást tennünk, csak felemelni a kelyhet, megfordítani és a helyére rögzíteni. Így az összetevőket a kívánt állagúra turmixolhatjuk. A különböző folyamatok végét csipogással jelzi, ennek köszönhetően nem kell ott állnunk mellette és figyelnünk a működést.

  

A legapróbbra turmixolt gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a feldolgozott húsokon és halakon át, a pulzáló funkció segítségével egészen a sűrűbb ételekig a 4 az 1-ben egészséges bébiétel-készítő minden lehetséges sűrűséget képes előállítani, ezzel végigkísérve babánkat a hozzátáplálás első napjától akár tinédzser korig. A krémlevesek pedig az egész család kedvencévé válhatnak.

  

A termék Dr. Emma Williams gyermek dietetikus receptjeit is tartalmazza, amivel még változatosabbá tehetjük a pindur napi étkezéseit. A 4 az 1-ben egészséges bébiétel-készítő még akkor is rendkívül praktikus, amikor befejeztük a főzést. A kehely és a penge mosogatógépbe helyezhető, illetve a nyitott dizájnnak köszönhetően a víztartály könnyen tisztítható és újratölthető. Ezáltal minden alkalommal tiszta gőzt használhatunk fel a főzéshez, pároláshoz.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Bárka cecil
2018.09.10
nem gondoltam volna, hogy én bármit is a netről veszek valaha...szülinapi összejövetelkor láttam a nővéremnél, aki nem győzte dicsérni. Itt volt a legrövidebb a szállítási idő, és árban is az egyik legjobb volt.
Előnyök: nagyon bírja a gép, néha már szinte nem is figyelem mit teszek bele mert bármivel megbírkozik
W. Piroska
2018.08.10
Még csak egy hete kaptam meg, de szuperhasznos gép.
Előnyök: Nagyon megkönnyíti a babaételkészítést. Amióta megérkezett ez a főzőgép, nem is bontottam ki egyetlen kész bébiételt sem, inkább magam csinálom. Szuper és egyszerű a kezelése, isteni finom illatokat érzek az ételek elkészítésénél.
Hátrányok: nem tudok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom