Nincs raktáron
34 Ft visszajár

Philips Avent SCF782/00 Első ivópohár 260 ml (piros)

Philips Avent SCF782/00 Első ivópohár 260 ml (piros)
Philips Avent SCF782/00 Első ivópohár 260 ml (piros)
Philips Avent SCF782/00 Első ivópohár 260 ml (piros)
3 390 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 34 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Avent márka ivópoharai az édesanyák által ajánlott első számú ivó alkalmatosságai a nagyobb babák számára. Cuki mintákkal és színekben, 260 ml-es űrtartalommal választható. Az oldalán űrtalrtalom jelzéssel, minőségi anyagból készül. 12 hónapos kortól ajánljuk.

Márka
Philips Avent
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Avent SCF782/00 Első ivópohár 260 ml (piros)

 

Az Avent ivópohár a csőrös pohárból való itatás után érkezhet életünkbe, a gyermek hozzátáplálása idején. Szuper kivitelezése megakadályozza, hogy a gyermek kiöntse. A szájához emelve a pohár széle megbillen és elindul a folyadék belőle. Az ivópohár széle körben ugyanolyan kialakítású, ezért a kicsikénk 360°-ban ihat a pohárból, mintha sima pohár lenne a kezében. A kortyok között a szelep automatikusan zárul, tehát nem folyik ki, ami miatt praktikusabb egy fedél nélküli pohártól.

  
Az itatófej nélküli pohár kialakítása hozzájárul a fogak egészséges fejlődéséhez. Babócánk a könnyen megragadható, beépített fogantyúknál fogva is kézbe veheti a poharat. A Philips Avent poharak BPA-mentes anyagból készültek, elemeire bontva a mosogatógépben is tisztíthatóak. A Philips Avent egészségügyi szakértők tanácsaira alapozva a szoptatástól és cumisüveg-használattól kezdve a nyitott pohárhasználatig támogatja a gyerkőceinket az önálló ivás felé vezető úton.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom