Nincs raktáron
38 Ft visszajár

Philips Avent SCF784/00 Első ivópohár 340 ml (kék)

Philips Avent SCF784/00 Első ivópohár 340 ml (kék)
Philips Avent SCF784/00 Első ivópohár 340 ml (kék)
3 790 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 38 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Avent márka ivópoharai az édesanyák által ajánlott első számú ivó alkalmatosságai a nagyobbak számára. Cuki mintákkal és színekben, 340 ml-es űrtartalommal választható.

Márka
Philips Avent
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Az Avent ivópohár a csőrös pohárból való itatás után érkezhet a gyermek hozzátáplálása idején. Szuoer kivitelezése megakadályozza, hogy a gyermek kiöntse. A szájához emelve a pohár széle megbillen és elindul a folyadék belőle. Az ivópohár széle körben ugyanolyan kialakítású, ezért a kicsikénk 360°-ban ihat a pohárból, mintha sima pohár lenne a kezében. A kortyok között a szelep automatikusan zárul, tehát nem folyik ki, ami miatt praktikusabb egy fedél nélküli pohártól.

 

Az itatófej nélküli pohár kialakítása hozzájárul a fogak egészséges fejlődéséhez. Babócánk a könnyen megragadható, beépített fogantyúknál fogva is kézbe veheti a poharat. A Philips Avent poharak BPA-mentes anyagból készültek, elemeire bontva a mosogatógépben is tisztíthatóak. A Philips Avent egészségügyi szakértők tanácsaira alapozva a szoptatástól és cumisüveg-használattól kezdve a nyitott pohárhasználatig támogatja a gyerkőceinket az önálló ivás felé vezető úton.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom