Nincs raktáron
28 Ft visszajár

MEGSZŰNT - Bambo Nature öko pelenka, Mini 2, 3-6 kg, 30 db

MEGSZŰNT - Bambo Nature öko pelenka, Mini 2, 3-6 kg, 30 db
MEGSZŰNT - Bambo Nature öko pelenka, Mini 2, 3-6 kg, 30 db
MEGSZŰNT - Bambo Nature öko pelenka, Mini 2, 3-6 kg, 30 db
MEGSZŰNT - Bambo Nature öko pelenka, Mini 2, 3-6 kg, 30 db
2 750 Ft
Egységár: 92 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 28 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Márka
Bambo
Pelenka méret
Mini
Súlycsoport
3 – 6 kg
Kiszerelés
30 db
Gyártás helye
Dánia
Típus
Nadrágpelenka
Leírás
A Bambo pelenkák hitelesítetten környezetbarát termékek. Dániában készülnek, allergén és illatanyagmentesek. Lélegző, puha, rugalmas kialakításukat kisbabánk is imádja.
Valós vásárlói vélemények
Részletek

A Bambo Nature pelenka a legkiválóbb alapanyagokból készül, legújabb generációs környezetbarát termék. A textil-szerű első és hátsó lapnak köszönhetően rendkívül puha és nagyon kényelmes viselet biztosít babócánknak. A Bambo pelenka hitelesítetten környezetbarát, gyártása során nem történik állatkísérlet, allergén és illatanyagmentes, Dániában készül.

  

A Bambo pelenka nagyon puha babánk bőréhez, köszönhetően a textil-szerű alsó és felső rétegnek. Rugalmas pántokkal van kialakítva, így könnyebben gyermekünk méretére tudjuk igazítani. Szuperabszorbens és a top dry technológia biztosítja a gyors felszívódást és a pelus felszínének szárazságát. A tökéletes illeszkedés fokozza gyermekünk mozgásszabadságát.

  

Vékony és légáteresztő! Vékonyabb, mint valaha. A jól lélegző textil-szerű hátlap elősegíti babócánk bőrének lélegzését és egyben védi vékony, puha bőrének egészségét is. A Bambo Nature pelenka termékcsalád a csecsemőkortól egészen a szobatisztaságig minden méretben elérhető, kiegészülve popsitörlővel is.

  

A környezetvédelmi kérdések nagyon fontos szerepet játszanak a Bambo Nature gyártásánál. Ennek szem előtt tartására nem akadályként tekint a gyártó, hanem ez minden munkájuk alapja. Annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a környezet terhelését, az Abena – a Bambo Nature gyártója – úgy döntött, hogy minden évben önkéntesen aláveti magát egy rendkívül szigorú környezetvédelmi vizsgálatnak.
 
A kritériumok alapján részletes vizsgálat történik, ami a termékek teljes életciklusát felölelik az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig. Ez azt jelenti, hogy a nyersanyag beszállítóktól a leányvállalatainkig mindenkinek el kell fogadnia ezeket az elveket és át kell emelniük a saját üzleti gyakorlatukba.
 
Az Abenát és az alapanyag beszállítókat független cégek ellenőrzik és folyamatosan sikeresen meg is felelnek a sok rendkívül szigorú feltételnek ami a környezetre gyakorolt hatást vizsgálja. Bambo Nature a világon első olyan gyermekpelenka amelyik megszerezte az Északi hattyú és az EU Virág öko címkéket.
  
A Bambo Nature termékek sok elismert és rangos díjat nyertek: 2016-ban a nedves törlőkendők a legjobb környezetbarát törlőkendő kategóriában aranyérmet nyertek, a pelenkák elnyerték az Ethical Consumer Best Buy címkét, ahol a cég etikus működését és a vállalat és termékei környezetre gyakorolt hatását is vizsgálják. 2016-ban másodikként végeztek a Mumii versenyen, ahol a szakmai zsűri döntésén túl felhasználói próbákon és fogyasztói szavazásokon kellett részt venniük. Helyt állt a Baby Gear Labnál végzett független teszteken, és 2016-ban a Gentle Parenting versenyen az összevont szavazatok alapján a legjobb eldobható pelenka kategóriában, zsinórban másodszor is a Bambo Nature-t hozták ki győztesnek.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kovácsné Kiss Terézia
2019.03.13
a hírlevélben találkoztam ezzel a márkával, előtte soha nem hallottam róla.
Előnyök: nagyon bevált nálunk, még nem volt "baleset"
Hátrányok: kicsi a kiszerelés, de van belőle csomagtermék
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom