BeSafe magzatvédő övterelő ISOFIX csatlakozással

-8%
BeSafe magzatvédő övterelő ISOFIX csatlakozással
BeSafe magzatvédő övterelő ISOFIX csatlakozással
BeSafe magzatvédő övterelő ISOFIX csatlakozással
BeSafe magzatvédő övterelő ISOFIX csatlakozással
BeSafe magzatvédő övterelő ISOFIX csatlakozással
18 990 Ft
Akció:
17 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 175 pont
Akció ideje: 2021.09.27 - Vége: 2021.10.28
Akcióból hátralévő idő:

A magzatvédő öv használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni várandósságuk ideje alatt, és kényelmesen használhatják a biztonsági övet. A Magzatvédő öv már a terhesség második hónapjától használható. A Magzatvédő öv minősített az ECE R16-os szabványnak megfelelően. Isofixes csatlakozású autókban is kényelmesen használható.

Márka:
Besafe
Várható szállítás:
Megrendelésed 1-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak.
175 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

1 db
azonnal raktárról
Kedvencekhez
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Részletek

BeSafe Magzatvédő öv
 

Egy öv két élet.
Szerinted, mi az oka annak, hogy a kismamák nem szívesen használják a biztonsági övet? Miért mondanak le róla éppen akkor, mikor a magzatuk megóvása a legfontosabb lenne? A válasz meglepő. Azért, mert az öv feszül, kényelmetlen és nyomja az egyre növekvő pocakban fejlődő magzatot. Amerikai kutatók szerint a rosszul bekötött öv valóban veszélyeztetheti a babát, de mindannyian ismerjük az öv mellőzésének kockázatait is.

  
A megoldást a BeSafe magzatvédő öv kifejlesztése jelentette, amely szinte azonnal a kismamák kedvence lett, mert egyszerre kényelmes és védi legdrágább kincsünket, a születendő kisbabánkat.

 
Autóbaleset esetén egy felnőtt akár 3-5 t erővel csapódhat előre. Mivel a biztonsági övet alaphelyzetben a hasi területen át keresztben rögzítik, így előfordulhat, hogy ütközés alkalmával a kismama rendkívül durva erőhatásnak teszi ki a magzatot.

 

A BeSafe magzatvédő öv a medence irányába húzza le és a has alatt vezeti el az övet, ezáltal fokozottan védi a kismamát és születendő gyermekét is. Számos autóbalesetben, a Besafe magzatvédő öv nyújtotta különleges rögzítésnek köszönhetően, nem történt semmilyen sérülés.

  

A csípő öv normál használata: a csípő öv átvezetése a BeSafe magzatvédő öv használatával. Orvosok véleménye szerint, már a 2. hónaptól, a terhesség korai szakaszában is eredményesen alkalmazható a magzatvédő öv a vetélések elkerülése érdekében.

 
A BeSafe magzatvédő öv minimalizálja a kockázatot, és növeli a biztonságot utazás közben, az autó biztonsági övével együtt. A terméket kimondottan azon kismamák részére tervezték, akik sokat utaznak autóval. A magzatvédő öv használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni, és kényelmesen használhatják a biztonsági övet a terhesség ideje alatt.

 

A BeSafe övet az SP Svéd Nemzeti Vizsgáló és Kutató intézet tesztelte és nyilvánította biztonságosnak, azonban bármikor felmerülhetnek olyan körülmények, amelyek váratlan esemény, baleset bekövetkezéséhez vezethetnek. Nincs az a korlátozás, mely teljességel megelőzhetővé tenné az ilyen eseteket.

 

A termék tökéletesen illeszkedik az isofixes rögzítéssel ellátott autókban is, így a fokozott biztonságot garantálja a kismama és a pocakban lévő kisbaba számára is.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Logisztikai központ
1
Logisztikai központ készlet
Raktárról azonnal
azonnal raktárról
1 db
Cikkszám
wg01107