PELUSNAPLÓ - Kulcsár Edina és Csuti blogja: A fedezék keresése

Sziasztok, Csuti vagyok és újra itt vagyok az elmúlt hetek pelankázással kapcsolatos történéseivel. Hát mit is mondjak, honnan is kezdjem. Talán a fedezék keresésével?
Viszont mielőtt belecsapnék a sztori közepébe, mesélek kicsit. Hiszen hihetetlen, ahogy a szemünk fénye cseperedik...

   

PELUSNAPLÓ - Kulcsár Edina és Csuti blogja

  

Ahogy egyre tudatosabbá válik minden mozdulata, ahogy felfedezi a kis kezét, vagy ahogy rádmosolyog és minden rossz elmúlik. Szeretnék egy kicsit dicsekedni nektek, drága olvasóim, mert fantasztikus dolgokat fedeztem fel. Példaul rájöttem arra, hogy ha van valami a kis fejecskéjén, (mint egy puha bukósisak) akkor könnyebben elalszik és imád fogni is valamit eközben (általában a textilpelenka az) és ökölbe szorított kézzel várja, hogy végre álomba szenderüljön. Néha olyan érzésem van, mintha valami csatába készülne ez a gyerek, pedig az ute - fradi még messze van. :)

 

Profi módon megy a pelenkázás (még hajnalban is), nincs pánik (csak nagyon ritkán), nincsen fordítva felrakott pelus (1-2 esetet leszámítva), sima liba az öltöztetés (már ha nem adok rá Edina szerint kinőtt ruhát) és a krémezés (amiből Edina szerint minidg nagyon sokat teszek a kis popsijára), egyszóval azt hiszem, vagyis hittem, hogy a kisfiam már nem tud meglepni semmivel…

 

De bizony megtud... mert ez a gyerek tényleg egy csatába készült. Eljutottunk oda, hogy Medox képes arra, hogy napszaktól függően bármilyen pózból képes eltalálni a számára feleslegesnek tűnő "anyagokkal". Egy hideg keddi hajnalon, Edina hívó szava ébresztett a legszebb álmomból, hogy segítsek neki tisztába tenni Őfelségét, ugyanis az eddig megszokott mennyiség sokszorosa fogadta a kis feleségemet, amitől ő egy kicsit megijedt. Ez normális??? Viszont én rögtön azt gondoltam, hogy micsoda egészséges gyerek, micsoda anyagcsere, micsoda örömteli ébredés és micsoda illatok! Az én fiam! - gondoltam büszke apukaként, de ekkor jött a fekete leves… Szó szerint… "Jóóóóóóóó reggelt Vietnám!!!" - és elkezdődött a tüzelés. A combomon és köldökömön értek találatok, Edinát bal kézzel azonnal az ágyra löktem ami biztos fedezéknek tűnt, én pedig a pelenkázó elé hasaltam, ahogy a háborús filmekben láttam és csendben vártam és figyeltem…

   

⇒ SZEREZD BE A HAVI PELENKACSOMAGODAT SZUPER ÁRAKON! ⇐

   

Találat érte a falat - itt nyert azonnal értelmet a mosható falfesték - valamint az előszobát is, láthatóan, ő is fáradt volt, mert egy kicsit vaktába is lövöldözött de ahol ennyi "anyag" van a tárban ott mindent lehet, bőven belefér. Nem vagyok egy türelmes típus, de legalább fél percet vártam, mire előbújtam és szemügyre vettem a helyszínt, ami már sokkal inkább a normandiai partraszállásra hasonlított. Hogy lehet ennyit?? Hogy lehet ekkorát?? És ilyen messzire?? Elképedve láttam mi mindenre képes egy 2 hónapos gyermek, aki mindezt mosolyogva, hangos gügyögéssel konstatálta és 38 perc egyoldalú csata után, letette a fegyvert és cumival a szájában álomba szenderült.

   

 

Azóta minden alkalommal (napi 10) nagyon figyelünk és megtanultuk, hogy az első rotyogás korántsem igényel azonnali intézkedést, de legalább a kádat az egyetlen szent helyszínt megtiszteli és az a víz ugyanolyan tiszta a fürdetés végén, mint az elején. Aztán lehet, hogy a következő blogbejegyzésemig érnek még minket újabb meglepetések és újra a csatamezőn találjuk magunkat Edinával... :)

  

⇒ HAVI PELENKACSOMAGOK AKCIÓS ÁRAKON! Nézz körül most! ⇐

  

Szabó András Csuti

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2018.12.07 10:46