PELUSNAPLÓ - Kulcsár Edina és Csuti blogja: Ne hidd, hogy már mindent láttál...

Sziasztok, Csuti vagyok! Újra jelentkezem, mert Medo megint alakított. :) Mert amikor azt hiszed, hogy túl vagy mindenen, akkor ér a legnagyobb meglepetés... Mert dehogy vagy te túl... sőt most jön még csak a java! Ugyanis, az ajándék is akkor szól nagyot ha a meglepetés erejével hat rád.

   

PELUSNAPLÓ - Kulcsár Edina és Csuti blogja

  

Kezdem is a sztorit! Mostanában ugye sokat jártunk hittanra, meg is lettünk keresztelve, érte a homlokunkat a szenteltvíz, mert meg akartunk keresztelkedni és Medoxot is e tanítás fényében szeretnénk nevelni. Medox láthatóan tisztelte is a szentelt vizet, ugyanis egy mukkanás nélkül fogadta Csaba atya közeledtét és az egész ceremóniát.

 

Az óminózus eset viszont pár nappal később ért minket... Egy átlagos hétköznap este hét, fél nyolc körül járunk, mikor a szokásos pancsihoz készülődik a Szabó- Kulcsár család. Ruha le, közben dalolászunk, pelenka le (apropó már 3as méretet hordunk ám, igazi nagy baba). Öltöztetés közben persze, a legutóbbi kakasztori óta a fedezéket mindig a közelben tartom. :D Tökéletes 37 fokos víz (ez most nem szentelt) kimérése, játékok bekészítve, törülközőszárító ezres fokozatba kapcsolva... egyszóval minden adott egy meghitt, könnyed fél órás pancsizáshoz.

 

Minden rutinszerűen ment, azonban egy idő után Medi nem reagált a szokásos hülyéskedéseinkre, fészkelődött, fura volt. Na mondom, találhatunk ki megint újdonságokat, vagy a kád kicsi, mindegy, de ezt most nem élvezi annyira, fürdessük meg, aztán pihi, úgyis kezdődik a darts… Ezen eszmefuttatások közepette a hurkák alapos mosdatása közben egyszer csak… hogy is mondjam nektek… hát kiderült, hogy Medox csak Csaba atya vizét tiszteli, ugyanis a tenyerem alatt egy barna, támadni készülő S alakot felvevő óriáskígyót láttam meg, ami egyre csak növekedett a víz felszínén… Jesszusom egy Piton a házban! Azonnal kikaptuk a gyereket a kádból, aki a reakcióidőnket óriás nevetéssel honorálta.

 

 

Hát ezen mi is elkezdtünk nevetni, miközben a szenteltvizet a pitonnal együtt útjának engedtem a csatornába és új pancsivizet engedtem. Eközben, mivel éppen vendégek voltak nálunk, akik hevesen érdeklődtek az iránt, hogy min nevetünk ennyire, Edina bevitte a gyereket a nappaliba és elmesélte mi történt... és ekkor jött a második felvonás, mondhatnám azt is, hogy a fekete leves, de viszonylag ritkán találok levest a szőnyegen. Szürreális látvány lehetett, ahogy Medit fogta Edina, mert a gyerek egy kisméretű csokoládés fagyigépet imitált, teljes fokozatban működtetve.

     

⇒ BÉBIÉTELEK ÉS TÁPSZEREK KISBABÁDNAK SZUPER ÁRON! ⇐

   

Ebből az estéből pedig, nemhogy darts nézés nem lett, de mire a szőnyeg tiszta lett és a boa is eltünt a lakásból, már 2019-et írunk. Úgyhogy mindenkinek boldog új évet kívánunk és ne feledjétek: a gyerek az úr, ti maradjatok mindig a fedezék, azaz a pelenkázó állvány közelében és a pelenka pedig mindig minden körülmények között legyen nálatok, mert soha de soha nem lehet tudni, mikor jön a boa. :)

  

⇒ HAVI PELENKACSOMAGOK AKCIÓS ÁRAKON! Nézz körül most! ⇐

  

Szabó András Csuti

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2019.01.14 10:56