Kedves Vásárlóink!
  

A rendkívüli vírushelyzet kapcsán szeretnénk tájékoztatást adni a Pelenka.hu működéséről.


Jelenleg minden beérkező rendelést fel tudunk dolgozni, ki tudunk küldeni. Jelenleg működésünk a megnövekedett kihívások ellenére zökkenőmentesen, rutinszerűen történik. Az oldalon a raktáron levő termékeink érhetőek el, így ami látható a shopban, azt biztosan ki tudjuk szolgálni.

A megrendeléseket várhatóan a rendelést követő 1-3 munkanapon belül tudjuk átadni a futárszolgálatnak, a csomag várható érkezéséről e-mailben tájékoztatjuk a vásárlóinkat.
 

A SPRINTER FUTÁRSZOLGÁLAT SZABÁLYAI A CSOMAGOK KIKÜLDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN


Érintésmentes kézbesítés
2020.szeptember 9-től visszaállításra került az érintésmentes kézbesítés a csomagok címzettnek történő átadása során.
A kézbesítéskor az átvevőknek nem szükséges aláírni a csomag átvételét igazoló dokumentumot. A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyes adatok megadására a helyszínen: saját névét, okmány típusát, az okmány számának utolsó 4 karakterét bediktálhatja a futárnak.

A kézbesítés során a Futároktól maszk viselését kértük és a kézbesítések között továbbra is folyamatos fertőtlenítés történik a gépjárműben.  

Bankkártyás fizetés - Címzett kommunikáció
Kérjük a címzetteket, hogy utánvétes fizetés alkalmával a bankkártyás fizetést részesítsék előnyben a futárnál - ennek elérhetőségéről a futárunknál érdeklődhet a címzett.

Amennyiben a címzett az utánvét összegét készpénzben szeretné teljesíteni, úgy kérjük, hogy próbáljon meg pontos összeggel készülni.
 
Karanténban lévő címek
Karanténban tartózkodó személyek otthonába nem vállal a Sprinter Futárszolgálat kézbesítést. Amennyiben a kézbesítés során karanténra vonatkozó jelzéssel találkoznak a futárok a címen, úgy a csomagot nem kézbesítik és a sztornó oknál “megközelíthetetlen cím” kerül megjelölésre.

  
PELENKA.HU EGÉSZSÉGÜGYI, HIGIÉNIAI SZABÁLYOK
Raktárunkban az egészségvédelmi, higiéniai szabályokat szigorítottuk. Kollégáinknak óránként kötelező a fertőtlenítő kézmosás, csomagoló asztalainkat és a csomagolással érintkező tárgyakat óránként fertőtlenítjük. A kilincseket és más felületeket naponta többször fertőtlenítjük, naponta többször szellőztetünk. A közösen használt helyiségeket minden éjszaka ózonos fertőtlenítésnek vetjük alá. Azok a kollégáink, akik a munkájukat otthonról is el tudják látni, otthon maradnak és nem ingáznak az iroda és a lakóhelyük között.


Neked nem kell miért aggódnod, ha a Pelenka.hu-n rendelsz!


Kérdéseiteket, kéréseiteket szívesen fogadjuk! Célunk, hogy ahogyan eddig is, segítsünk nektek és a jelenlegi helyzetben is mihamarabb eljuttassuk felétek a rendeléseket és a babás mindennapokhoz szükséges termékeket.

Jelenleg folyamatos az árubeszerzésünk, de kisebb-nagyobb csúszások előfordulhatnak a kialakult helyzet miatt, illetve egyes termékek esetében előfordul, hogy bizonytalan ideig nem tudjuk pótolni a készlethiányt.
  

A megértéseteket és türelmetek köszönjük!
   

A Pelenka.hu csapata nevében,
Kéninger Vivien
www.pelenka.hu

Nyílt levél a Pelenka.hu alapítójától

------

Kedves Vásárlónk!
  

A vírushelyzet tavaszi berobbanásakor felmerült bennünk az átmeneti bezárás gondolata. Ez esetben pár nap alatt feldolgoztuk volna az addig beérkező rendeléseket, majd minden kollégát hazaküldve becsuktuk volna a „boltot”.

  

De a kialakult helyzetet megvitatva a Pelenka.hu csapatával nem ezt az utat választottuk, mert tudtuk, hogy sokezer család számít ránk. Sokezer család számára fontos, hogy van egy „kis” cég az országban, akitől ténylegesen és belátható időn belül megkapja a csomagját, legyen az pelenka, bébiétel vagy az ajándéknak szánt játék. És valóban, sikerült minden csomagot kiküldenünk. Valamelyiket 1 napon belül, valamelyiket 6 napon belül, de minden csomagot eljuttattunk a címzetthez. Nem volt könnyű menet, hiszen a korábbi rendelésszám többszöröse érkezett be hozzánk. De eddig se ijedtünk meg a kihívásoktól, most sem tettük.

  

Az igények ilyen extrém mértékű változásához nehéz alkalmazkodnia egy cégnek, de büszke vagyok rá, hogy az elmúlt időszakban is ki tudtuk szolgálni a vásárlói igényeket. Túlórázva, kibővített műszakokban, hétvégén is dolgoztunk azért, hogy a vevőink számára megbízható szolgáltatást nyújtsunk. A legtöbb kollégánknak van családja, vannak kisebb-nagyobb gyerkőceik, így pontosan tudjuk, hogy egy ilyen nehéz időszakban mennyit számít egy kiszámítható webshop. Egy webshop, ami megbízható, amire számítani lehet, ahol figyelnek a vevőkre. Egy csónakban evezünk a vásárlóikkal, mert tudjuk, hogy milyen 1, 2, 3, vagy akár több gyerekkel otthon lenni a karanténban. Ez a nehéz időszak és nehéz helyzet lehetőséget teremtett számunkra, hogy az eredeti küldetésünk gyakoroljuk, miszerint a Pelenka.hu csapata a kismamáknak és a kisgyermekes családoknak szeretne segíteni, támogatást nyújtani. Mind a webshop jó áraival, nagy termékkínálatával, megbízható működésével, mind az emberi, segítőkész, támogató hozzáállással és lelki támogatással segíteni szeretnénk. Jelen helyzetben is igyekszünk biztosítani a folyamatos áruellátást, és ebben a beszállítóink is nagy segítségünkre vannak. A legtöbb termék utánpótlása megoldott. A webshopban csak olyan termékek rendelhetők, amelyek rendelkezésre is állnak a raktárunkban, így amit te megvásárolsz, azt biztosan el is tudjuk neked küldeni.

  

Az elmúlt időszakban számos szigorú higiénia szabályt bevezettünk annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabban végezhessék kollégáink a munkájukat és a legsterilebb módon készíthessük össze a vásárlóink csomagjait. Kollégáink szájmaszkban és gumikesztyűben dolgoznak, cégünk telephelyére csak szájmaszkban lehet belépni. A csomagolóasztalokat és a csomagoláshoz használt eszközöket óránként fertőtlenítjük. A közösen használt helyiségeket minden éjszaka ózonos fertőtlenítésnek vetjük alá. Görcsösen ügyelünk a higiéniára, így a vírusterjedés kockázatát minimálisra csökkentettük. Neked nem kell miért aggódnod, ha a Pelenka.hu-n rendelsz.

  

Az elmúlt időszak megterhelő volt mindannyiunk számára. Mind fizikailag, mind lelkileg és a legtöbb családnak gazdaságilag is. Ez úton szeretném megköszönni a kollégáim áldozatos és kitartó munkáját, fantasztikusak vagytok!

És meg szeretném köszönni az összes vásárlónknak, hogy velünk voltatok, hogy minket választottatok és hogy annyi, de annyi pozitív üzenetet/visszajelzést kaptunk tőletek! Ezek továbblendítettek minket egy-egy holtponton, nehezebb helyzeten.

  

Jó egészséget és kitartást kívánok!
Vigyázzatok magatokra!
  

Csereklei Zoltán
Két csodálatos kislány apukája
és a Pelenka.hu alapítója