Milupa Gyümölcsös Kaland banános-narancsos tejberizspép 6 hónapos kortól javasolt. 2x250 g-os kiszerelés.
6 hónapos kor után az anyatej önmagában már nem fedezi babád megnövekedett energia- és tápanyagszükségletét. Az első kanalas étkezések bevezetése után, amikor gyermeked már hozzászokott a pépes állagú, semleges ízű ételekhez, eljött az ideje, hogy többféle ízt is megismertess vele. Változatos ízek kóstolásával támogathatod a baba ízérzékelésének kialakulását.
Hozzáadott cukor nélkül*
*Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
A Milupa tej- és gabonapépek átmenetet képeznek a tejalapú táplálás és a szilárd ételek bevezetése között. A Milupa pépeket kifejezetten a csecsemők tápanyagigényének megfelelően fejlesztettük ki. Gondosan válogatott gabonából és a babák életkorának megfelelően átalakított tejből, valamint vitaminokból és ásványi anyagokból állnak.
A pépek C-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, D-vitamin tartalma támogatja a csontok és a fogak megfelelő fejlődését, valamint vastartalma elősegíti a kognitív képességek fejlődését.
Adhatod őket a babádnak reggelire, tízóraira és uzsonnára. Az esti étkezés kiegészítéseként a Milupa Szép álmokat! tejpépjeinket is kínálhatod.
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej és a kizárólagos anyatejes táplálás a legegészségesebb az első 6 hónapban. Kérj tanácsot védőnődtől vagy gyermekorvosodtól a hozzátáplálás megkezdésével kapcsolatban.
Milupa kekszes tejpép 6 hónapos kortól
Ízek bevezetése (6+ hó)
Változatos ízek
Az ízérzékelés kialakulásának támogatása
Milupa stracciatella tejberizspép 8 hónapos kortól
Tanuljunk önállóan enni (8+ hó)
Sűrűbb állag
Energia válogatott gabonából
Milupa vanília ízű mézes gabonapép 12 hónapos kortól
Ismerjük meg a darabosabb ételeket (12+ hó)
Darabosabb állag
Teljes kiőrlésű gabonák Védőgázas csomagolásban. Napi ajánlott mennyiség: 2 adag
Elkészítési javaslat:
Minden étel és ital elkészítése előtt moss kezet és használj tiszta eszközöket. A pép sűrűségét, és az egyszerre elfogyasztott adag mennyiségét gyermeked életkorától és étvágyától függően fokozatosan növeld. A tejpépet mindig frissen elkészítve add, a megmaradt pépet ne használd fel újra. Az elkészített pépet 2 órán belül használd fel.
A tejberizspép elkészítése
1. Forralj fel 140 ml ivóvizet és hűtsd le kb. 40°C fokra.
2. Mérj ki 50 g (kb. 5 evőkanál) Milupa pépet.
3. Add hozzá folyamatos keverés mellett a vizet.
4. Hagyd állni néhány percig a kívánt állag eléréséig.
Tanácsok a biztonságos használathoz:
A pépeket lehetőleg kanállal add.
Nem javasoljuk, hogy a csecsemő a pépet cumisüvegből fogyassza. Amennyiben mégis cumisüveget használsz, a cumisüvegből történő táplálás ne tartson tovább, mint amennyi idő a tejberizspép elfogyasztásához ténylegesen szükséges. A szénhidrát tartalmú ételek és italok tartós érintkezése a fogakkal fogszuvasodáshoz vezethet. Már a tejfogaknál is gondosan ügyelj a fogápolásra, különösen elalvás előtt.
A felbontott csomagolást 4 hétnél tovább ne használd! A Milupa pépeket gyermekektől elzárva tárold! A megbontott csomagot száraz, hűvös helyen (nem hűtőben) kell tárolni (<25°C).