Nincs raktáron
350 Ft visszajár

Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr

Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
34 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 350 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Avent SCD506 Dect Bébi Monitor mindig figyel gyermekedre, amikor te nem tudsz mellette lenni. Kétirányú kommunikációra képes, tehát nem csak hallod a babócát, hanem te is tudsz hozzá beszélni, hogy hamarabb megnyugodhasson.

Márka
Philips Avent
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Az Avent SCD506 Dect Bébi Monitor a legmegbízhatóbb kapcsolatot teremti meg, ami számunkra nagyon megnyugtató, amikor nem tudunk kisbabánk mellett lenni. A kellemes éjszakai fény és a dallamjátszó funkció maximálisan megnyugtató lesz a kicsinek. Nem hiányozhat a babaszobából!

   

A szülői egység elején látunk egy hangszintjelzőt, ami segít felismerni, hogy a baba milyen hangerővel beszél, vagy sír. Főzés közben, hogyha halljuk, hogy a baba csak beszél játék közben az emeleti kiságyban, nem kell a babaszobába sietnünk. A mindennapi használat során ez valóban praktikus lesz.

 

A szülői egység jelez, hogyha a baba egység esetleg hatótávolságon kívül esne (beltéri hatótávolság kb 50 m, kültéri 330 m), illetve akkor is jelez, hogyha az akkufeszültség alacsony. A folyamatos kapcsolattartás garantált, egy percig sem érezheted azt, hogy babád egyedül van, hiszen folyamatosan hallhatod őt.

  

A Smart Eco üzzemmód figyel arra, hogy a készülék csak hangra kapcsoljon be, így növelve az akkumulátor használati idejét. A szülői egység hordozható, hálózati teljes feltöltés után akár 24 órán keresztül használható. A DECT technológia az interferencia szűrést is garantálja, hogy külső csatornákat ne hallhassunk használat közben.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom