Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr

-16%
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
Philips Avent SCD506 Dect digitális bébiőr
34 990 Ft
Akció:
29 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 295 pont
Akció ideje: 2021.09.06 - Vége: 2021.09.23
Akcióból hátralévő idő:

Az Avent SCD506 Dect Bébi Monitor mindig figyel gyermekedre, amikor te nem tudsz mellette lenni. Kétirányú kommunikációra képes, tehát nem csak hallod a babócát, hanem te is tudsz hozzá beszélni, hogy hamarabb megnyugodhasson.

Márka:
Philips Avent
Várható szállítás:
Megrendelésed várhatóan 2 héten belül átadjuk a futárszolgálatnak. Sürgős rendelés esetén válaszd az elsőbbségi feldolgozást.
295 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

1 db
azonnal raktárról
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Részletek

Az Avent SCD506 Dect Bébi Monitor a legmegbízhatóbb kapcsolatot teremti meg, ami számunkra nagyon megnyugtató, amikor nem tudunk kisbabánk mellett lenni. A kellemes éjszakai fény és a dallamjátszó funkció maximálisan megnyugtató lesz a kicsinek. Nem hiányozhat a babaszobából!

   

A szülői egység elején látunk egy hangszintjelzőt, ami segít felismerni, hogy a baba milyen hangerővel beszél, vagy sír. Főzés közben, hogyha halljuk, hogy a baba csak beszél játék közben az emeleti kiságyban, nem kell a babaszobába sietnünk. A mindennapi használat során ez valóban praktikus lesz.

 

A szülői egység jelez, hogyha a baba egység esetleg hatótávolságon kívül esne (beltéri hatótávolság kb 50 m, kültéri 330 m), illetve akkor is jelez, hogyha az akkufeszültség alacsony. A folyamatos kapcsolattartás garantált, egy percig sem érezheted azt, hogy babád egyedül van, hiszen folyamatosan hallhatod őt.

  

A Smart Eco üzzemmód figyel arra, hogy a készülék csak hangra kapcsoljon be, így növelve az akkumulátor használati idejét. A szülői egység hordozható, hálózati teljes feltöltés után akár 24 órán keresztül használható. A DECT technológia az interferencia szűrést is garantálja, hogy külső csatornákat ne hallhassunk használat közben.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
azonnal raktárról
1 db
Cikkszám
wg44429