Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Betti
2020.10.15
Nagyon cuki.
Reni
2019.01.04
Nem voltam benne biztos, hogy tetszeni fog a kisfiamnak, de végül nagyon bevált! Külön kapcsolható a fény-zene funkció, így elalvásnál tudom csak a fényre állítani, és így épp kellemes és hangulatos és nem erős világítás lesz vele a gyerekszobában. Nagyon megszerettük, egyik kedvenc karácsonyi ajándék volt.
Előnyök: külön kapcsolható fény-hang funkció, szuper ár-érték arány
Szekeres Eszter
2018.10.09
A kislányaim egyszerűen imádják (1,5 és 5,5 évesek). Amióta megkapták oda vannak érte. Sajnos csak egyet rendeltem, így néha összevesznek. A lényeg, hogy szuper esti program bekapcsolni és a fényénél mesét hallgatni. Varázslat, ami nagyon kedvessé teszi az estét, a lefekvés időszakát.
Előnyök: Szuper dolog, imádják a gyerekek. Így könnyebb lefekvésre bírni őket, hiszen ezzel tudom mostanában a legjobban motiválni őket, hogy "megyünk, ma is bekapcsoljuk a csillagokat a szobádban"... :)
Zsebők Edina
2018.09.15
Az iker fiaim nagyon oda vannak érte! :) Annyira jól néz ki, ahogy a különböző színekben tündöklő csillagok és holdacskák beterítik az egész szobát. Nekem miért nem volt ilyen világító tekim kiskoromban?! :))
Előnyök: éjszakai fénynek tökéletes, az egész plafont beragyogja, állíthatóak a színek, a fény váltakozása, és zenél is, ha akarom.
Éva
2018.08.13
Nagyon szép fényeket áraszt magából, nem gondoltam, hogy ilyen olcsón ilyen jó lesz a termék, nem okozott csalódást. A gyerek is imádja, ha nem venném ki a keze alól, ezzel aludna, de még fürödni is magával vinné.
Előnyök: Jó, hogy letörölhető, mert sikerült összekenni répafőzelékkel. Szépek a fényei, nagyon megnyugtató és kellemes hangulatot ad a szobának. Azóta a kicsi sokkal jobban alszik és teljesen hozzánőtt a tekihez. :)
Hátrányok: Nincsem.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza
Feliratkozom