• Ügyfélszolgálat, rendelés
  • 06 1 8000 210
  • H-P: 8-16 h
  • SZO-V: 10-12 h
0 Ft
0 Ft

SZÜLINAPI ELŐHÉTVÉGE
Kattints ide az ajánlatokhoz!
Hátralévő idő:

Világítós plüssteknős - Csillagos égbolt lámpa

Vissza a termékhez

Világítós plüssteknős - Csillagos égbolt lámpa

Nehezen alszik el a csemetéd? Fél a sötétben? A csillagokat világító plüssteknős szuper éjszakai fényt áraszt. Egyszerűen imádják a gyerekek. Tökéletes ajándék lehet minden babának és kisgyermeknek ez a csillagos égbolt lámpa.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
5.
2020.10.15 16:16
 - Betti
Nagyon cuki.
Előnyök: -
Hátrányok: -
4.
2019.01.04 10:34
 - Reni
Nem voltam benne biztos, hogy tetszeni fog a kisfiamnak, de végül nagyon bevált! Külön kapcsolható a fény-zene funkció, így elalvásnál tudom csak a fényre állítani, és így épp kellemes és hangulatos és nem erős világítás lesz vele a gyerekszobában. Nagyon megszerettük, egyik kedvenc karácsonyi ajándék volt.
Előnyök: külön kapcsolható fény-hang funkció, szuper ár-érték arány
Hátrányok: -
3.
2018.10.09 20:57
 - Szekeres Eszter
A kislányaim egyszerűen imádják (1,5 és 5,5 évesek). Amióta megkapták oda vannak érte. Sajnos csak egyet rendeltem, így néha összevesznek. A lényeg, hogy szuper esti program bekapcsolni és a fényénél mesét hallgatni. Varázslat, ami nagyon kedvessé teszi az estét, a lefekvés időszakát.
Előnyök: Szuper dolog, imádják a gyerekek. Így könnyebb lefekvésre bírni őket, hiszen ezzel tudom mostanában a legjobban motiválni őket, hogy "megyünk, ma is bekapcsoljuk a csillagokat a szobádban"... :)
Hátrányok: -
2.
2018.09.15 15:25
 - Zsebők Edina
Az iker fiaim nagyon oda vannak érte! :) Annyira jól néz ki, ahogy a különböző színekben tündöklő csillagok és holdacskák beterítik az egész szobát. Nekem miért nem volt ilyen világító tekim kiskoromban?! :))
Előnyök: éjszakai fénynek tökéletes, az egész plafont beragyogja, állíthatóak a színek, a fény váltakozása, és zenél is, ha akarom.
Hátrányok: -
1.
2018.08.13 15:53
 - Éva
Nagyon szép fényeket áraszt magából, nem gondoltam, hogy ilyen olcsón ilyen jó lesz a termék, nem okozott csalódást. A gyerek is imádja, ha nem venném ki a keze alól, ezzel aludna, de még fürödni is magával vinné.
Előnyök: Jó, hogy letörölhető, mert sikerült összekenni répafőzelékkel. Szépek a fényei, nagyon megnyugtató és kellemes hangulatot ad a szobának. Azóta a kicsi sokkal jobban alszik és teljesen hozzánőtt a tekihez. :)
Hátrányok: Nincsem.
Vissza a termékhez