Tegyél Jót! ANGYALPROGRAM

Összefogtunk a Szülők Háza Közhasznú Alapítvánnyal, hogy a gyermek- és csecsemőotthonokban élő gyermekek életén tudjunk segíteni. Amennyiben lehetőséged és szándékod van segíteni a rászoruló gyerekeket, ebben a formában azt szervezetten és ellenőrizhető módon tudod megtenni.

Adományozz a Pelenka.hu-n keresztül, amit cégünk a Szülők Háza Közhasznú Alapítvánnyal összefogva juttat el a rászoruló gyerekek részére.

Mit kell tenned, ha adományozni szeretnél?

1. Tedd kosárba és vásárold meg a kiszemelt adománycsomagot a lenti listából.
2. A Pelenka.hu eljuttatja adományodat a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány segítségével a rászoruló gyerekekhez.

Boldogok vagyunk, hogy mi is tehetünk ezekért a gyerekekért valami jót! Köszönjük Neked, hogy velünk vagy és te is segítesz, hogy együtt segíthessünk!

Üdvözlettel:
Vivien és a Pelenka.hu csapataHa más terméket is rendelsz magadnak az Adomány mellett, a szállítási költség csak arra a termékre vonatkozik, amit megrendeltél, de az Adományt nem szállítjuk ki a rendeléseddel együtt, hiszen az a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány részére kerül kiszállításra. Ha rendelésed Adományt is tartalmaz, a fizetésnél csak Bankkártyás fizetéssel vagy Banki átutalással tudsz fizetni. Az adománycsomag vásárlásától elállni utólag nem lehet.

Ha rendelésedbe csak Adomány „termék” kerül, az adománycsomag megvásárlását ingyenes "Adomány" házhozszállítási móddal tudod lezárni, mely esetben is a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány részére kerül kiszállításra adományod. Az Adományt Bankkártyás fizetéssel vagy Banki átutalással tudod megrendelni. Az adománycsomag vásárlásától elállni utólag nem lehet.

Az adománygyűjtés 2022.11.24. és 2022.12.26. között tart.

Feliratkozom