Nincs raktáron
60 Ft visszajár

Tommee Tippee Sangenic Simplee pelenkatároló szemetes (kuka) fehér

5 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 60 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A pelenkatároló szemetes praktikus kiegészítője lesz az otthonodnak, hiszen a koszos pelussal teli szemetest nem kell minden nap cserélni, a Tommee Tippee pelenkatároló kuka megoldja a problémát helyetted. A termék 1 db kukát és 1 db kuka utántöltőt tartalmaz.

Márka
Tommee Tippee
Valós vásárlói vélemények
Részletek

A Tommee Tippee Sangenic Simplee pelenkatároló kuka, vagy nevezhetjük vödörnek és pelenkacsomagolónak is, a modern édesanyák praktikus megmentője a kakis pelusok tengerében. Higiénikus eszköz, amely elzárja a szagokat és baktériumokat, amik a használt pelusok miatt megjelennek.

    

A pelenkacsomagoló használata nagyon egyszerű, egy mozdulattal felemeljük a fedelét, beledobjuk a használt pelenkát, vagy törlőkendőt és a vödör elvégzi helyettünk a munkát. Speciális utántöltő zsákja külön csomagolja a termékeket és minden pelenkát légmentesen zár el.

  

Egy utántöltő körülbelül 18 db 2-5 kg közötti pelenkát tud tárolni, ezután szükséges cserélni a kukát. A pelenkán kívül a nedves törlőkendő, vattapamacs és egyéb higiéniai textilszerű termék is beledobható. Használata és összerakás könnyű, a baktériumok 99%-át magában tartja. 

   

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom