Kedves Vásárlóink!
  

A rendkívüli vírushelyzet kapcsán szeretnénk titeket tájékoztatni a Pelenka.hu működéséről.

A rendelések feldolgozásával minden esetben időrendi sorban haladunk.

Jelenleg minden beérkező rendelést fel tudunk dolgozni, ki tudunk küldeni. Jelenleg működésünk a megnövekedett kihívások ellenére zökkenőmentesen, rutinszerűen történik. (Az oldalon csak a ténylegesen raktáron levő termékeink érhetőek el.)

A megrendeléseket várhatóan a rendelést követő 2-5 munkanapon belül tudjuk átadni a futárszolgálatnak, a csomag várható érkezéséről e-mailben tájékoztatjuk a vásárlóinkat.

 

AZ UTÁNVÉTES FIZETÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
A jelenlegi fizetési lehetőségek:

- banki átutalás
- bankkártyás fizetés
Az Utánvétes fizetés szüneteltetésével megakadályozzuk a készpénz átadással történő esetleges vírusterjedést, ezzel védve vásárlóink és a futárszolgálat munkatársainak egészségét.
A változás visszamenőleg NEM érinti a rendeléseket, aki még Utánvéttel rendelte a csomagját, az természetesen tud a futárnál fizetni.
    

A SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONT ÁTMENETILEG ZÁRVA TART!

  
EGÉSZSÉGÜGYI, HIGIÉNIAI SZABÁLYOK
Raktárunkban az egészségvédelmi, higiéniai szabályokat szigorítottuk. Kollégáinknak fél óránként kötelező a fertőtlenítő kézmosás, a csomagoló asztalainkat, és a csomagolással érintkező tárgyakat óránként fertőtlenítjük. Raktáros kollégáink arcmaszkban dolgoznak, ezzel védjük egymás egészségét és vigyázunk a termékek, csomagok higiéniájára. Azok a kollégáink, akik a munkájukat otthonról is el tudják látni, otthon maradnak és nem ingáznak az iroda és a lakóhelyük között, ezzel elkerülve a tömegközlekedést és a veszélyt a megbetegedésre, az esetleges vírus terjesztésére.

 

Amennyiben a kormány további rendeletei szigorítják, betiltják a csomagok feldolgozását, vagy szállítmányozását, a vásárlóinkat mihamarabb tájékoztatni fogjuk. Kérdéseiteket, kéréseiteket szívesen fogadjuk! Célunk, hogy ahogyan eddig is, segítsünk nektek és a jelenlegi helyzetben is mihamarabb eljuttassuk felétek a rendeléseket és a babás mindennapokhoz szükséges termékeket.

Jelenleg még folyamatos az árubeszerzésünk, de több beszállítónk jelezte, hogy várhatóan kisebb-nagyobb csúszások előfordulhatnak a kialakult helyzet miatt, illetve egyes beszállítóinknál előfordul, hogy bizonytalan ideig nem tudják pótolni a készlethiányt.
  

A megértéseteket és türelmetek köszönjük!
   

A Pelenka.hu csapata nevében,
Kéninger Vivien
www.pelenka.hu