Pelenka.hu Babaváró csomag

KEDVES KISMAMA!

Számodra hoztuk létre a Pelenka.hu Babaváró csomagunkat!
A Pelenka.hu Babaváró csomag egy általunk összeállított válogatás, amivel segíteni szeretnénk a várandósság időszakában. A szolgáltatásunk lényege, hogy az igazoltan várandós kismamáknak egy hasznos eszközöket, ajándék termékeket, kedvezményes kuponokat, kelengyelistát és edukációs anyagokat tartalmazó kismama csomagot küldünk el futárszolgálattal.

 

Ajándék kuponok neked
Kuponkód: PAMP2000
Pampers Harmonie kupon 2.000 Ft értékben, melyet Pampers Harmonie 1-es és Pampers Harmonie 2-es pelenka vásárlása esetén tudsz felhasználni.
Kuponkód: PAMP500 Pampers Premium Care kupon 500 Ft értékben, melyet Pampers Premium Care 1-es  és Pampers Premium Care 2-es  pelenka vásárlása esetén tudsz felhasználni.
Kuponkód: LB657T Libero Touch kupon 10% kedvezmény, melyet Libero Touch havi pelenkacsomagjainkra tudsz egy alkalommal felhasználni Pelenka.hu-s vásárlásod alkalmával.
Kuponkód: BM215T MAM kupon 10% kedvezmény, melyet MAM 2 az 1-ben elektromos mellszívóra tudsz egy alkalommal felhasználni Pelenka.hu-s vásárlásod alkalmával.
Kuponkód: LOVI15 LOVI kupon 15% kedvezmény, melyet LOVI termékekre tudsz egy alkalommal felhasználni Pelenka.hu-s vásárlásod alkalmával.
Kuponkód:BIBS10 BIBS kupon 10% kedvezmény, melyet a 2 db-os BIBS cumikra tudsz egy alkalommal felhasználni Pelenka.hu-s vásárlásod alkalmával.
Kuponkód: LANSINOH10 Lansinoh kupon 10% kedvezmény, melyet Lansinoh termékekre tudsz egy alkalommal felhasználni (kivéve a mellszívókra).
Kuponkód: KT587V 5.000 Ft értékű Pelenka.hu kupon, melyet 100.000 Ft feletti Pelenka.hu vásárlás esetén tudsz egy alkalommal felhasználni.
Kuponkód: PT9G2V 2.000 Ft értékű Pelenka.hu kupon, melyet 50.000 Ft feletti Pelenka.hu vásárlás esetén tudsz egy alkalommal felhasználni.

A kuponok érvényessége: 2023. december 31.

A Pelenka.hu Babaváró csomagra óriási az érdeklődés. A regisztráció jelenleg sajnos betelt.
2023. október 26-án csütörtökön 9 órakor újranyitjuk és neked is lesz lehetőséged regisztrálni. A regisztráció a készlet erejéig tart, mely közel 1.000 db Pelenka.hu Babaváró csomagot jelent.

Nézz vissza hozzánk!

 

 

REGISZTRÁCIÓ

A Pelenka.hu Babaváró csomagot ingyenesen biztosítjuk számodra, viszont a házhozszállítási és logisztikai költség 2.490 Ft, amelyet ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL tudsz kiegyenlíteni.

 

Ha már aktuális számodra a a baba-mama termékek beszerzése, akkor ide kattintva eléred a neked készített Kelengyelista összeállításunkat, ami talán számodra is hasznos lehet.

 

Várandósságodhoz szívből gratulálunk!

A Pelenka.hu csapata csodás napot kíván! :)

 

(Gyakran Ismételt Kérdések itt: GYIK)

Ingyenes kismama csomagok 2023

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom