Pelenka.hu Babaváró csomag

 

KEDVES KISMAMA!

Számodra hoztuk létre a Pelenka.hu Babaváró csomagunkat! A Pelenka.hu Babaváró csomag egy általunk összeállított box. A szolgáltatásunk lényege, hogy az igazoltan várandós kismamáknak egy hasznos eszközöket, ajándék termékeket, kedvezményes kuponokat, kelengyelistát és edukációs anyagokat tartalmazó kismama csomagot küldünk el futárszolgálattal.

(Gyakran Ismételt Kérdések itt: GYIK)

 

REGISZTRÁCIÓ

A Pelenka.hu Babaváró csomagra óriási az érdeklődés. A regisztráció jelenleg betelt.

Nézz vissza hozzánk 2023. április 21-én, pénteken 9 órakor, akkor újabb regisztrációs időszakot indítunk. A regisztráció a készlet erejéig tart, mely minden hónapban 1.000 db Pelenka.hu Babaváró csomagot jelent.

A Pelenka.hu Babaváró csomagra való regisztráció során vedd figyelembe, hogy a csomag házhozszállítási és logisztikai költsége 1.990 Ft. Ezt az összeget a regisztrációs űrlap kitöltése után, bankkártyával tudod kifizetni.

Ha már aktuális számodra a a baba-mama termékek beszerzése, akkor ide kattintva eléred a neked készített kedvezmény kupon és Kelengyelista összeállításunk, ami talán számodra is hasznos lehet (a kuponokat a Kelengyelista alján találod).

Várandósságodhoz szívből gratulálunk!

A Pelenka.hu csapata csodás napot kíván! :)

 

Ingyenes kismama csomagok 2022

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezésAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. helyezésAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom