Pelenka.hu Babaváró csomag

 

KEDVES KISMAMA!

Számodra hoztuk létre a Pelenka.hu Babaváró csomagunkat! A Pelenka.hu Babaváró csomag egy általunk összeállított box. A szolgáltatásunk lényege, hogy az igazoltan várandós kismamáknak egy hasznos eszközöket, ajándék termékeket, kedvezményes kuponokat, kelengyelistát és edukációs anyagokat tartalmazó kismama csomagot küldünk el futárszolgálattal.

(Gyakran Ismételt Kérdések itt: GYIK)

 

REGISZTRÁCIÓ

A Pelenka.hu Babaváró csomagra óriási az érdeklődés. A regisztráció jelenleg betelt.

Nézz vissza hozzánk 2022. december 30-án, pénteken 9 órakor, akkor újabb regisztrációs időszakot indítunk. A regisztráció a készlet erejéig tart, mely minden hónapban 1.000 db Pelenka.hu Babaváró csomagot jelent.

A Pelenka.hu Babaváró csomagra való regisztráció során vedd figyelembe, hogy a csomag házhozszállítási és logisztikai költsége 1.990 Ft. Ezt az összeget a regisztrációs űrlap kitöltése után, bankkártyával tudod kifizetni.

Ha már aktuális számodra a a baba-mama termékek beszerzése, akkor ide kattintva eléred a neked készített kedvezmény kupon és Kelengyelista összeállításunk, ami talán számodra is hasznos lehet (a kuponokat a Kelengyelista alján találod).

Várandósságodhoz szívből gratulálunk!

A Pelenka.hu csapata csodás napot kíván! :)

 

Ingyenes kismama csomagok 2022

Feliratkozom