INGYENES KISZÁLLÍTÁS


Házhozszállítási díj Sprinter házhozszállítással

20.000 Ft-os rendelési értéktől ingyenes a Sprinter házhozszállítás az egész ország területén.
20.000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft az egész ország területén.

Rendelésed a Sprinter futárszolgálat szállítja ki. A kiszállítás napjáról e-mailben tájékoztatunk. A kiszállítás napján a futár telefonszámát elküldjük e-mailben és sms-ben is. Átvételkor ellenőrizheted a csomag tartalmát.
A kiszállítás Magyarország területén belül bárhová kérhető, ahol a kiszállítási időben át tudod venni csomagodat.

(20 kg feletti rendelés esetén egyedi árképzéssel kerül megállapításra a házhozszállítás díja.)


Házhozszállítás elsőbbségi feldolgozás

Bizonyos időszakokban webáruházunk lehetőséget biztosít ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁS módot választani.

Hétköznapokon 14:00 óráig beérkező elsőbbségi rendeléseket garantáltan még az adott napon feldolgozzuk és átadjuk a futárszolgálatnak.
A 14:00 óra után és munkaszüneti napokon leadott elsőbbségi rendelések esetén a következő munkanapon történik a rendelések feldolgozása és a futárszolgálatnak történő átadása.


ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁS díja 20.000 Ft értékű rendelés alatt:
1.990 Ft
ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁS díja 20.000 Ft értékű rendelés felett: 990 Ft

A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁSSAL módú rendelések feldolgozását sikeres bankkártyás fizetés és utánvétes fizetés esetén tudjuk megkezdeni! A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁSSAL mód nem vehető igénybe banki utalásos fizetési mód esetén.

Pick Pack Pontos kiszállítási díj

 

20.000 Ft rendelési értéktől ingyenes a Pick Pack Pontra történő kiszállítás.
20.000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft.

Amint a csomagod átvehető a kiválasztott átvevőponton, e-mailben és sms-ben tájékoztatunk.


Személyes átvétel a Pelenka.hu telephelyén

Megrendelésedet személyesen is át tudod venni a telephelyünkön.

Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek 9-16 óra között

Amint rendelésed átvehető, e-mailben értesítünk.

FONTOS!
Személyes átvételi pontunk épületébe belépni tilos, saját és munkatársaink védelme érdekében a csomagod és a számlád az ajtó előtt adjuk át neked. Átvételi pontunk készpénzmentes, csomagodat sikeres online fizetés (bankkártyás fizetés vagy banki átutalás) és a csomagátvételi értesítés után veheted át.


Megközelítés a telephelyen belül:

Pelenka.hu személyes átvételi pont

 

 

 

Hogyan fizethetem ki a megrendelésemet?

Ha csomagodat a futárnál szeretnéd kifizetni, válaszd az Utánvét lehetőségét (490 Ft). Fontos, hogy utánvétes fizetésre 60.000 Ft-os rendelési értékig van lehetőséged.

Ha csomagodat bankkártyás fizetéssel, a rendelési folyamat során szeretnéd kifizetni, válaszd a Bankkártyás fizetést (ingyenes). Fontos, hogy bankkártyás fizetésre 200.000 Ft-os rendelési értékig van lehetőséged.

Ha csomagodat átutalással szeretnéd fizetni, válaszd a Banki átutalás opciót (ingyenes). Az utaláshoz szükséges adatok (bankszámlaszám stb.) a vásárlást megerősítő e-mailben fognak érkezni, pár perccel a rendelés leadása után. Banki átutalással bármilyen összegű rendelést kifizethetsz.

Mikor érkezik a megrendelt csomagod?

Csomagodat a rendelést követő 2-4 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak. Az átadást követő munkanapon 8-18 óra között várható a csomagod érkezése. A kiszállítás reggelén egy e-mail üzenetet és SMS üzenetet fogsz kapni a futárszolgálattól, melyben benne lesz a futár mobilszáma, valamint egy időintervallum, hogy pontosan mikor várható a futár érkezése. Amennyiben szükséges, a futárral ezen a telefonszámon közvetlenül is tudsz egyeztetni.
Amennyiben nincs minden megrendelt termék raktáron, e-mailben vagy telefonon értesítünk a termék beérkezéséről és a szállítás várható időpontjáról.

Honnan értesülsz a futár várható érkezéséről?

A csomag várható érkezéséről a futárszolgálat e-mailben és SMS-ben is értesít. Amennyiben szükséges, az sms-ben megadott telefonszámon egyeztetni tudsz a futárral.

Melyik futárszolgálattal érkezik a csomagod?

Webáruházunk a SPRINTER futárszolgálattal áll szerződésben, tőlük várhatod majd csomagod érkezését.

Kérheted Pick Pack Pontra is a csomagodat?

Igen! Webáruházunkban Pick Pack Pontos kiszállításra is van lehetőség, ami könnyebbé teszi a csomag átvételét.

Csomagod a Pick Pack Pontra a csomag kiküldését követően 1-3 nap múlva érkezik be. A kiküldéskor kapott e-mailben található linken követheted a csomagodat. Miután beérkezett a csomagod a Pick Pack Pontra, 7 napig tudod azt átvenni. Átvételi pontokat találsz a Relay, Inmedio újságosoknál, MÁV, BKV, VOLÁN pontokon, benzinkutaknál és Coop boltokban is. 80%-ban lehetséges a helyszínen a kártyás fizetés, de erről érdemes előre tájékozódnod.

Van személyes átvételi lehetőség?

Igen, megrendelésedet személyesen is át tudod venni a telephelyünkön.
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 95.
Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek 9-16 óra között
Amint rendelésed átvehető, e-mailben értesítünk.

Van lehetőség egészségpénztári számlát kérni a rendelés során?

Igen, van rá lehetőség. Vásárlásod során a megadott vásárlói adatok kerülnek rá a számlára. Tehát, hogyha te egészségpénztári tag vagy, akkor a pénztár által kért adatokat, az egészségpénztárad megnevezését, az azonosítószámod, a neved (vagy a bejelentett kedvezményezett nevét) kell megadnod a számlázási adatokhoz. A számla belekerül a csomagodba, így miután kézhez kaptad a termékeket, a számlát el tudod küldeni egészségpénztáradba.

Külföldre is ki tudjátok szállítani a csomagomat?

Igen, a megrendelés során, a Kosár oldalon külföldi címre is kérhetsz kiszállítást. A külföldre történő kiszállításnál egyedi szállítási költséget kalkulál rendszerünk, amit bankkártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni.

Pelenka.hu csomagodat a következő országokba rendelheted:
Magyarország
Románia
Ausztria
Belgium
Csehország
Dánia
Hollandia
Luxemburg
Németország
Olaszország
Szlovákia
Szlovénia