INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft-os rendelési értéktől ingyenes a házhozszállítás az egész ország területén.
20.000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft kiszállítási díj az egész ország területén.

Megrendelésed 1-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Sürgős rendelés esetén válaszd az elsőbbségi feldolgozást. Rendelésed a Sprinter futárszolgálat szállítja ki. A kiszállítás napjáról e-mailben tájékoztatunk. A kiszállítás napján a futár telefonszámát elküldjük e-mailben és sms-ben is. Átvételkor ellenőrizheted a csomag tartalmát.
A kiszállítás Magyarország területén belül bárhová kérhető, ahol a kiszállítási időben át tudod venni csomagodat.

(30 kg feletti rendelés esetén egyedi árképzéssel kerül megállapításra a házhozszállítás díja.)

 

PICK PACK PONT 

20.000 Ft rendelési értéktől ingyenes a Pick Pack Pontra történő kiszállítás.
20.000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft a kiszállítás díja.

Amint a csomagod átvehető a kiválasztott átvevőponton, e-mailben és sms-ben tájékoztatunk. 
(30 kg feletti rendelés esetén egyedi árképzéssel kerül megállapításra a házhozszállítás díja. Előfordulhat, hogy egy-egy nagyobb méretű csomag nem fér be a Pick Pack Pont automatáiba - ilyen esetekben telefonon egyeztetünk veled.)

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁSSAL

ELSŐBBSÉGI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS díja 20.000 Ft értékű rendelés alatt: 2.390 Ft
ELSŐBBSÉGI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS díja 20.000 Ft értékű rendelés felett: 1.390 Ft

Hétköznapokon reggel 7:00 óráig beérkező elsőbbségi rendeléseket garantáltan még az adott napon feldolgozzuk és átadjuk a futárszolgálatnak.
A 7:00 óra után és munkaszüneti napokon leadott elsőbbségi rendelések esetén a következő munkanapon történik a rendelések feldolgozása és a futárszolgálatnak történő átadása.


A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁSSAL módú rendelések feldolgozását csak sikeres bankkártyás, vagy utánvétes fizetés esetén tudjuk megkezdeni! Az ELSŐBBSÉGI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS nem vehető igénybe banki utalásos fizetési mód esetén.

(Bizonyos időszakokban előfordulhat, hogy nem tudjuk az ELSŐBBSÉGI FELDOLGOZÁS lehetőséget biztosítani.)

 

 

Hogyan fizethetem ki a megrendelésemet?

Ha csomagodat a futárnál szeretnéd kifizetni, válaszd az Utánvét lehetőségét (490 Ft). Fontos, hogy utánvétes fizetésre 60.000 Ft-os rendelési értékig van lehetőséged.

Ha csomagodat bankkártyás fizetéssel, a rendelési folyamat során szeretnéd kifizetni, válaszd a Bankkártyás fizetést (ingyenes). Fontos, hogy bankkártyás fizetésre 200.000 Ft-os rendelési értékig van lehetőséged.

Ha csomagodat átutalással szeretnéd fizetni, válaszd a Banki átutalás opciót (ingyenes). Az utaláshoz szükséges adatok (bankszámlaszám stb.) a vásárlást megerősítő e-mailben fognak érkezni, pár perccel a rendelés leadása után. Banki átutalással bármilyen összegű rendelést kifizethetsz.

Mikor érkezik a megrendelt csomagod?

Megrendelésed 1-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Sürgős rendelés esetén válaszd az elsőbbségi feldolgozást. Az átadást követő munkanapon 8-18 óra között várható a csomagod érkezése. A kiszállítás reggelén egy e-mail üzenetet és SMS üzenetet fogsz kapni a futárszolgálattól, melyben benne lesz a futár mobilszáma, valamint egy időintervallum, hogy pontosan mikor várható a futár érkezése. Amennyiben szükséges, a futárral ezen a telefonszámon közvetlenül is tudsz egyeztetni.
Amennyiben nincs minden megrendelt termék raktáron, e-mailben vagy telefonon értesítünk a termék beérkezéséről és a szállítás várható időpontjáról.

Honnan értesülsz a futár várható érkezéséről?

A csomag várható érkezéséről a futárszolgálat e-mailben és SMS-ben is értesít. Amennyiben szükséges, az sms-ben megadott telefonszámon egyeztetni tudsz a futárral.

Melyik futárszolgálattal érkezik a csomagod?

Webáruházunk a SPRINTER futárszolgálattal áll szerződésben, tőlük várhatod majd a megrendelésed érkezését.

Van személyes átvételi lehetőség?

Nincs, személyes átvételre nincsen lehetőség.

  

Külföldre is ki tudjátok szállítani a csomagomat?

Igen, a megrendelés során, a Kosár oldalon külföldi címre is kérhetsz kiszállítást. A külföldre történő kiszállításnál egyedi szállítási költséget kalkulál rendszerünk, amit bankkártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni.

Pelenka.hu csomagodat a következő országokba rendelheted:
Magyarország
Románia
Ausztria
Belgium
Csehország
Dánia
Hollandia
Luxemburg
Németország
Olaszország
Szlovákia
Szlovénia