Rendelhető
175 Ft visszajár

Bambo Nature öko bugyipelenka, XL 6, 18 kg+, HAVI PELENKACSOMAG 90 db

Bambo Nature öko bugyipelenka, XL 6, 18 kg+, HAVI PELENKACSOMAG 90 db
Bambo Nature öko bugyipelenka, XL 6, 18 kg+, HAVI PELENKACSOMAG 90 db
Bambo Nature öko bugyipelenka, XL 6, 18 kg+, HAVI PELENKACSOMAG 90 db
Bambo Nature öko bugyipelenka, XL 6, 18 kg+, HAVI PELENKACSOMAG 90 db
Bambo Nature öko bugyipelenka, XL 6, 18 kg+, HAVI PELENKACSOMAG 90 db
17 450 Ft
Egységár: 193,9 Ft/db

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

Rendelhető Rendelésed várhatóan 1-4 munkanapon belül átadjuk a futárnak
Vedd regisztrációval és 175 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Márka
Bambo
Pelenka méret
6-os méret
Súlycsoport
18 – 25 kg
Kiszerelés
90 db
Gyártás helye
Dánia
Típus
Nadrágpelenka
Leírás
A Bambo pelenkák hitelesítetten környezetbarát termékek. Dániában készülnek, allergén és illatanyagmentesek. Lélegző, puha, rugalmas kialakításukat kisbabánk is imádja.
Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Bambo Nature ökológiai eldobható bugyipelenka, XL 6 HAVI PELENKACSOMAG 18 kg+, 90 db-os kiszerelésben.

 

A Bambo Nature pelenka a legkiválóbb alapanyagokból készül, legújabb generációs környezetbarát termék. A textil-szerű első és hátsó lapnak köszönhetően rendkívül puha és nagyon kényelmes viselet biztosít babócánknak. A Bambo pelenka hitelesítetten környezetbarát, gyártása során nem történik állatkísérlet, allergén és illatanyagmentes, Dániában készül.

  

A Bambo pelenka nagyon puha babánk bőréhez, köszönhetően a textil-szerű alsó és felső rétegnek. Rugalmas pántokkal van kialakítva, így könnyebben gyermekünk méretére tudjuk igazítani. Szuperabszorbens és a top dry technológia biztosítja a gyors felszívódást és a pelus felszínének szárazságát. A tökéletes illeszkedés fokozza gyermekünk mozgásszabadságát.

  

Vékony és légáteresztő! Vékonyabb, mint valaha. A jól lélegző textil-szerű hátlap elősegíti babócánk bőrének lélegzését és egyben védi vékony, puha bőrének egészségét is. A Bambo Nature pelenka termékcsalád a csecsemőkortól egészen a szobatisztaságig minden méretben elérhető, kiegészülve popsitörlővel is.
  
A környezetvédelmi kérdések nagyon fontos szerepet játszanak a Bambo Nature gyártásánál. Ennek szem előtt tartására nem akadályként tekint a gyártó, hanem ez minden munkájuk alapja. Annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a környezet terhelését, az Abena – a Bambo Nature gyártója – úgy döntött, hogy minden évben önkéntesen aláveti magát egy rendkívül szigorú környezetvédelmi vizsgálatnak.
 
A kritériumok alapján részletes vizsgálat történik, ami a termékek teljes életciklusát felölelik az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig. Ez azt jelenti, hogy a nyersanyag beszállítóktól a leányvállalatainkig mindenkinek el kell fogadnia ezeket az elveket és át kell emelniük a saját üzleti gyakorlatukba.
 
Az Abenát és az alapanyag beszállítókat független cégek ellenőrzik és folyamatosan sikeresen meg is felelnek a sok rendkívül szigorú feltételnek ami a környezetre gyakorolt hatást vizsgálja. Bambo Nature a világon első olyan gyermekpelenka amelyik megszerezte az Északi hattyú és az EU Virág öko címkéket.
  
A Bambo Nature termékek sok elismert és rangos díjat nyertek: 2016-ban a nedves törlőkendők a legjobb környezetbarát törlőkendő kategóriában aranyérmet nyertek, a pelenkák elnyerték az Ethical Consumer Best Buy címkét, ahol a cég etikus működését és a vállalat és termékei környezetre gyakorolt hatását is vizsgálják. 2016-ban másodikként végeztek a Mumii versenyen, ahol a szakmai zsűri döntésén túl felhasználói próbákon és fogyasztói szavazásokon kellett részt venniük. Helyt állt a Baby Gear Labnál végzett független teszteken, és 2016-ban a Gentle Parenting versenyen az összevont szavazatok alapján a legjobb eldobható pelenka kategóriában, zsinórban másodszor is a Bambo Nature-t hozták ki győztesnek.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom