Kulcsár Edina - Pelenka.hu Nagykövet
Medox és Nina anyukája
Szépségkirálynő, modell, műsorvezető
  

"Annyira szeretem, hogy manapság már mindent be lehet szerezni online! Általában babakocsival járok szinte mindenhova és azt is jól megtömöm, így elképzelhetetlen, hogy a pelust is haza tudjam hozni 1000 másik holmival együtt.

Sok ismerősöm rendelt már a Pelenka.hu-ról, így amikor én kerestem online bababoltot, nem is kísérletezgettem mással. A pelenka gyorsan fogy és az szuper, hogyha valamit megrendelek, akkor az másnapra meg is érkezik.

A kedvenc termékeinkből képtelenség egyet kiemelni, főleg, hogy folyamatosan kísérletezgetünk. Pelusból a Pampers Premium Care a jelenlegi, de a Libero is bevált. Törlőkendőből a Sudocrem, a Pingo és a WaterWipes az, amiket szeretünk."

 

  

 

Horváth Éva - Pelenka.hu Nagykövet
Kristóf és Alex anyukája
Szépségkirálynő, modell, műsorvezető
   

"Nagyon örültem, amikor a Pelenka.hu felkért Nagykövetnek, mert azt érzem, hogy szükség volt egy olyan online boltra, ahol a kismama jól érzi magát és mindent megtalál, amire szüksége van.

A sok utazás és a kisbabás mindennapok miatt szeretek online vásárolni és a Pelenka.hu-n az a legjobb, hogy mindent meg tudok rendelni, amire a mindennapokban Kristófnak szüksége van.

A kedvencünk a bugyipelenka, hiszen ezt nagyon könnyű ráadni a babára, de most vásároltunk egy Avent ivópoharat is, Kristóf azonnal rájött a technikájára és szívesen iszik belőle, aminek én nagyon örülök!"

 


  
Kucsera-Tápai Szabina - Pelenka.hu Nagykövet
Bence és Milla anyukája
EHF-kupa győztes kézilabdázó

  

"Milla kislányunk Beni fiúnk után érkezett, így én már kétgyermekes édesanyaként élvezem a babás mindennapokat és hamarosan igazi nagycsalád leszünk, három gyerkőccel. A gyerekekkel a vásárlás, cipekedés is nehezebb, így a Pelenka.hu nagy segítség számomra.

Személyes tapasztalataim alapján a Pelenka.hu igazán vevőközpontú, számukra tényleg a vásárló az első. A rendelés nagyon egyszerű, amivel tényleg megkönnyítik a mindennapjainkat, a gyors kiszállításról már nem is beszélve.

A kedvenc termékeink egyértelműen a Fisher-Price játékok de a bevált Pampers havi boxunk, az úszópelus, a popsitörlő, számtalan játék és babaholmi landolt már nálunk a shopból, amiket én és a gyerekek is nagyon szeretnek."

  

 

  

Voksán Virág - Pelenka.hu Nagykövet
Bence és Vivien anyukája
Fotómodell, lemezlovas
  

"Beni kisfiam születése óta kicsit a négy fal közé szorultam, így csak a legszükségesebb elintéznivalókért szoktam elszaladni itthonról. Most már szinte mindent online vásárolok, így ez a babatermékeknél sem volt kérdés.

Nagyon megkönnyíti a mindennapjainkat, hogy a babacuccokat egy helyről meg tudom rendelni. A Pelenka.hu egyszerű, kényelmes és akár már másnapra itt vannak a termékek, amiket előző nap megrendeltem.

A Ziaja termékcsalád abszolút kedvenc a webáruházból, nagyon szeretjük a finom, púderes illatukat. A kedvencem emellett a folyamatosan bővülő választék, a rendszeres akciókról nem is beszélve. Imádom! :)"

  

 


  

Apatini-Hidvégi Fanni - Pelenka.hu Nagykövet
Enzo, Nara és Nina anyukája
Főállású édesanya

  

"Két babánk elvesztése után a sors hosszútávon kárpótolt minket három csodával. Mert Enzo, Nara és Nina érkezése tényleg egy csoda. Fanni, a három baba kihordásának nehézségei ellenére a várandósság elejétől kezdve nagy boldogsággal fogadta a gyermekek érkezését.
Márknak, az ikrek apukájának azért kellett egy kis idő, hogy feldolgozza a nagycsaládos hírt és az aggódás örömteli várakozássá alakuljon. 
Amerre csak járunk - séta, vagy orvosi vizsgálat, mindenki csodájára jár az ikreknek, ez pedig minket is nagyon boldoggá tesz. A mindennapi rutin mellett a kicsik már most rengeteg szeretetet és boldogságot adnak nekünk. 
A Pelenka.hu nagyon megkönnyíti a mindennapokat, három gyermekkel kizárt a vásárolgatás. A Pampers és Libero termékeket próbálgatjuk, reméljük hamarosan megtaláljuk a kicsik számára tökéletes termékeket."

  

  

  

Hajni - Pelenka.hu Nagykövet
Rebeka és Szonja anyukája

Az Anyajajj bloggere és újságíró
  

"Örültünk, amikor rátaláltak a blogra, hiszen az oldalt mi is teszteltük és maximálisan bevált, ezért ennek szívesen adunk hangot az Anyajajj blog olvasói számára is.

A Pelenka.hu nagyban megkönnyíti egy édesanya életét, hiszen pár kattintással elintézhetjük a bevásárlást. Ráadásul az oldal átlátható és a kínálatuk széles.
A mi kedvenc termékeink a Tommee Tippee teljes palettája és a Pampers Premium Care pelusok, amik a lassan 1 éves Szonja lányom minden éjszakáját kibírták eddig."
  


  

Szijártó Fanni- Pelenka.hu Nagykövet
Panka és Vince anyukája
Esküvőszervező
  

"Panka márciusban született, ezért nagyon hasznos, hogy nem a plázában kell babakocsival korzoznóm, hanem akár a játszin is rendelhetek, amíg ő alszik

Mi a Pamperst használjuk, éjszaka a Premium Care-t, nappal az Active Baby Dry-t. Elégedettek vagyunk, a gyors kiszállítás pedig nagy segítség

Kedvencünk a bébi monitor, mert nyaraláskor simán a közelben sétálhattunk, a kütyü figyelt a kicsire. A színes játszószőnyeg pedig Panka kedvenc terméke a Pelenka.hu-n."
   

  

Turós Ivett Pelenka.hu Nagykövet
Regina anyukája
Személyi edző, táplálkozási tanácsadó
  
"A kislányom nagyon aktív gyerkőc, ezért a Pelenka.hu mentőöv egy olyan napon, amikor minden percben le kell foglalni. Háztartás, munka, gyereknevelés mellett is egyszerű a bevásárlás.
A Libero pelenkákat már Regina újszülött korától használjuk, eddig beváltak. Most viszont újabb kihívásként tekintek az éjszakai pisilésekre, több pelust is kipróbáltunk már, meglátjuk melyik lesz a befutó.
A webáruházból több kedvencünk is van. Nálam életmentő volt a Lansinoh dupla mellszívó, Regina kedvencei pedig a Lansinoh cumisüvegjei és a Philips Avent cumik."
   

  

Reni - Pelenka.hu Nagykövet
Levente anyukája
Az Anyaklikk bloggere
  
   
"Egy 2 éves baba mellett az ember már sok mindent kipróbál, ezért örültem, amikor a blogunkra rátalált a Pelenka.hu, és felkért, hogy legyünk a Nagykövetei, hiszen hiteles véleményt tudtam alkotni.
A kisfiamnál a Libero bugyipelenkák váltak be, nagyon szeretem, hogy a weboldalon széles a választék, nagyon könnyű a megrendelés menete és a kiszállítás is szupergyors.
Reméljük, hogy az Anyaklikk olvasói általunk közelebb kerülnek az online rendeléshez és egy felhasználóbarát weboldallal együtt még több anyukának segíthetjük a mindennapi logisztikát."

  

  

Verus - Pelenka.hu Nagykövet
Dániel anyukája
Az Anyaklikk bloggere
  

"Kisfiam kétéves, ezért megpróbálom úgy lerendezni a bevásárlást, hogy több idő jusson a közös kikapcsolódásra. Emiatt örültem nagyon a könnyen kezelhető webáruháznak.
Nálunk is a Libero pelusok váltak be, a második gyerkőcnél szerencsére már célirányosan tudtam ráakadni a megfelelő termékre. Nagyon hasznos az ajándékutalvány, hiszen ezzel a barátnőimnek is segíthetem a bevásárlást.
Én is leteszteltem a webáruházat, gördülékeny volt a rendelés, a kiszállítás pedig gyors. Reméljük, hogy az Anyaklikk olvasói is szívesen kipróbálják majd."
  

  

Cseh Zsuzsi - Pelenka.hu Nagykövet
Zente anyukája
Modell, divatshow rendező
   
  
"Nagyon szeretem az online vásárlást, mert már mindent be tudok itt szerezni. A Pelenka.hu-nak köszönhetően kifiamnak, Zentének is mindent.

Szuper, hogy azokat a márkákat, amiket előnyben részesítek itt mind megtalálom. Avent, Chicco, WaterWipes jöhet, de a játszószőnyeget is imádjuk.

Zente "cicifüggő", ezért szuper, hogy online a teljes nagybevásárlást el tudom intézni babatermékekből. Nálunk pelusból a Libero a kedvenc, jelenleg nem is kísérletezek mással."
  

  

Hartmann Viki - Pelenka.hu Nagykövet
Viktor Leopold és Leonóra Léna anyukája
Blogger, szövegíró
  

"Mióta megtudtam, hogy édesanya leszek, bújom a szakirodalmat, és a Pelenka.hu blogbejegyzéseiben az összegyűjtött tudást mindenkivel meg tudom osztani

Sokat vagyok itthon a picivel, hiszen a kisfiam még csak újszülött, így egy webáruház számtalan előnyét élvezem. Mi jelenleg a Libero koraszülött pelust használjuk, ez vált be

Nekem van egy szürke pelenkázó táskám, ez az én kedvenc kismama termékem, mert mindent elnyel, legyen szó személyes holmikról, vagy babafelszerelésről. Gondolom tudjátok miről beszélek..."
  

  

Zsebők Edina - Pelenka.hu Nagykövet
Péter, Balázs és Luca anyukája
A Zsebiblog bloggere
  

"Egy ikres anyuka tudja, hogy az online vásárlás mennyire leegyszerűsíti a babafelszerelés beszerzését. Ezért örültem, amikor ajánlották a Pelenka.hu oldalt.

Nagyon szeretem a blog részt, mert személyes és szórakoztató tartalmakat olvashatok. Ez és a hírlevél sorai is megmosolyogtatnak, nagy kedvenceim.

Az Avent cumisüvegek nálunk megmentők, mindkét fiú imádja őket. Szerencsére már végigalusszák az éjszakát, ebben pedig a Libero nedvszívó képessége segít nekünk."
  


  
Harkó Detty - Pelenka.hu Nagykövet
Napsugár és Léna anyukája
A Pelenka.hu első vásárlója
  

"A Pelenka.hu értünk, az idővel folyton harcban álló anyukákért jött létre. Egy kis könnyítés a babás, kisgyermekes napjainkhoz, hogy jobban élvezhessük a családdal eltöltött időt.

Két kisgyermekkel a bevásárlás nagy kihívást jelent. Ezért is szuper, hogy a Pelenka.hu-n mindent könnyedén beszerezhetek amire szükségem van - akár késő éjjel is, amikor a lánykáim már alszanak.

A kedvencem a Tommee Tippee csepegésmentes itatópohár és a Bukfenc tál, mert mindkettő kiboríthatatlan. Pedig a lányok rendesen letesztelték -  mindent elkövettek, hogy kiborítsák."