Nagyköveteink

  

Molnár-Szilágyi Szilvia - Pelenka.hu Nagykövet
Szofi és Miron anyukája
Digitális tartalomkészítő
   

"Nem volt kérdés számomra, hogy igent mondjak, mikor megkeresett a Pelenka.hu csapata! Szeretem, hogy az összes olyan márka megtalálható a webshopban amit szeretek és használok a mindennapokban!

Sose volt még ennyire egyszerű online beszerezni mindent a kisbabám és a családom számára. Külön öröm, hogy széles választékot találok a bio, öko termékeknél, illetve, hogy csomagolásmentes szállítást is igénybe vehetek!"

  

Horváth Éva - Pelenka.hu Nagykövet
Kristóf és Alex anyukája
Szépségkirálynő, modell, műsorvezető
   

"Nagyon örültem, amikor a Pelenka.hu felkért Nagykövetnek, mert azt érzem, hogy szükség volt egy olyan online boltra, ahol a kismama jól érzi magát és mindent megtalál, amire szüksége van. A sok utazás és a kisbabás mindennapok miatt szeretek online vásárolni.

A Pelenka.hu-n az a legjobb, hogy mindent meg tudok rendelni, amire a mindennapokban Kristófnak és Alexnek szüksége van. A kedvencünk a Pampers bugyipelenka, hiszen ezt nagyon könnyű ráadni a babára, miután már aktív."

  
Boros Spielmann Vivien - Pelenka.hu Nagykövet
Ofra, Rózi, Jonatán, Dániel, Ábris, Kornél és Tirza anyukája
  

"Hétgyermekes édesanyaként sokszor örülök, ha nap végén minden a helyén van, beleértve a gondolataimat is. Ilyenkor óriási segítség, hogy az otthonom kényelméből, csupán pár kattintással válogathatom össze a pelenkát, tápszert, tisztítószereket, cumit, cumisüveget, és még sorolhatnám a végtelen listámat.

 

De ami a legszebb az egészben, hogy mindezeket egyetlenegy helyről tudom beszerezni! Nagykövetként feladatomnak érzem azt, hogy minél több édesanya válláról leemeljem a terhet, és ajánljam a pelenka.hu-t! Nekünk rengeteget segít, hogy vagytok! Köszönjük!"

  
Juca ActiveMumLife - Pelenka.hu Nagykövet
Janka, Alíz, Dorka és András anyukája
  

"Az egyik legnagyobb kincs a nagycsaládosok életében, amikor időt és pénzt tudnak spórolni. Hatalmas segítség a Pelenka.hu négy gyermek mellett, hiszen több idő jut a gyerekekre, költséghatékonyabb is, ha nagy mennyiségben vásárolunk előre tervezve.

A webshop átlátható, könnyen kezelhető felület, ami már az első rendeléskor különösen nagy segítség kisbaba mellett. Gyakorlatilag az egész család számára megtalálhatjuk a szükséges termékeket, a pelenkától kezdve a mosószeren át a gyerekjátékokig."

 

Proksa Szandra - Pelenka.hu Nagykövet
Edvárd anyukája
Szépségkirálynő, műsorvezető
   

"Édesanyakánt, családanyként és műsorvezetőként rohanó életet élek. Számomra nagyon fontos, hogy a Pelenka.hu webáruházban mindent egy helyen meg tudok rendelni, mindezt egy pofonegyszerű és gyors online felületet használatával. A gyorsaság mellett természetesen prioritást élveznek az árak is, hiszen rengeteg kedvezmény közül lehet mindig választani.

A gyors rendelésleadás mellett számomra a gyors kiszállítás is nagyon nagy segítség, hiszen halogató típusként szeretek mindet az utolsó pillanatra hagyni. Köszönöm a Pelenka.hu csapatának, hogy jelentősen könnyebbé és kényelmesebbé teszik a mindennapjainkat."

 

 

Kocsis Korinna - Pelenka.hu Nagykövet
Egy kisfiú anyukája
Szépségkirálynő, műsorvezető
   

"A Pelenka.hu webáruházban mindent egy helyen meg tudok rendelni a kisfiamnak. Szeretem, hogy nem kell az üzleteket járnom ahhoz, ha új fejlesztő játékot, könyvet, tisztítószereket, pelenkát szeretnék vásárolni.

Néhány kattintással mindez beszerezhető online, jók az árak, gyors a kiszállítás és a csomag mellé mindig érkezik valami apróság, kedves üzenet. Nagyon örülök, hogy a mi életünket ennyire megkönnyíti a Pelenka.hu csapata."

 

Pásztohy Panka - Pelenka.hu Nagykövet
Lili, Róza és Mózes anyukája
Író és illusztrátor
   

"Három gyermek édesanyjaként egyben biztos vagyok: hogy az időből sosem elég. Mióta rátaláltam a Pelenka.hu webáruházra, havonta órákat spórolok meg a bevásárláson, ami nagyon nagy segítség.

A két kisebb gyermekem még használ pelust, de a tápszert is innen rendelem, és biztos vagyok benne, ha nagyobbak lesznek a kicsik, akkor is a vásárlójuk maradok, és továbbra is ők fognak abban segíteni, hogy inkább a játszótérre mehessünk, bevásárlás helyett."


  
Kucsera-Tápai Szabina - Pelenka.hu Nagykövet
Bence, Milla és Bella anyukája
EHF-kupa győztes kézilabdázó

  

"Én már háromgyermekes édesanyaként élvezem a babás mindennapokat. A gyerekekkel a vásárlás, cipekedés is nehezebb, így a Pelenka.hu nagy segítség számomra. Személyes tapasztalataim alapján a Pelenka.hu igazán vevőközpontú, számukra tényleg a vásárló az első.

A rendelés nagyon egyszerű, amivel tényleg megkönnyítik a mindennapjainkat, a gyors kiszállításról már nem is beszélve. A kedvenc termékeink egyértelműen a Fisher-Price játékok de a bevált Pampers havi boxunk, az úszópelus, a popsitörlő, számtalan játék és mesekönyv landolt már nálunk a shopból, amiket én és a gyerekek is imádnak."

  

Sárfi Emerencia - Pelenka.hu Nagykövet
Nátán anyukája
  

"A Pelenka.hu egy szuper oldal, nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. A webshopban mindent megtalálok anélkül, hogy rohangálnom kellene 1001 helyre beszerezni ezeket a dolgokat.

Emellett nagyon gyors a szállitás és jó, hogy többféle szállítási lehetőséggel is élhetek. A ZERO csomagolás az egyik kedvencünk. A házban pakolunk ki és semmi csomagolás, ez a tökély."

  

Porubsky Júlia - Pelenka.hu Nagykövet
Léda, Luca és Bence anyukája
Főállású édesanya 

 

"Négy év alatt három gyermek édesanyja lettem. A sok változás megtanított, hogy a saját életünket könnyítem meg, ha törekszem a praktikumra, figyelem a jó árakat és olyan cégektől vásárolok, akik profin kommunikálnak és rugalmasak.

A Pelenka.hu minden kritériumnak megfelel, így nem volt kérdés, hogy ők kísérik végig a gyerekek cseperedését. Bár minden olyan könnyen menne, mint itt a vásárlás... :) "

 


  

Apatini-Hidvégi Fanni - Pelenka.hu Nagykövet
Enzo, Nara és Nina anyukája
Főállású édesanya

  

"Két babánk elvesztése után a sors hosszútávon kárpótolt minket három csodával. Mert Enzo, Nara és Nina érkezése tényleg egy csoda." Fanni, a három baba kihordásának nehézségei ellenére a várandósság elejétől kezdve nagy boldogsággal fogadta a gyermekek érkezését.

"Amerre csak járunk - séta, vagy orvosi vizsgálat, mindenki csodájára jár az ikreknek, ez pedig minket is nagyon boldoggá tesz. A mindennapi rutin mellett a kicsik már most rengeteg szeretetet és boldogságot adnak nekünk."


  

Hegedűs-Heincz Eszter - Pelenka.hu Nagykövet
Lotti és Soma anyukája
Rendezvény igazgató

  

"A két kicsi mellett egy bolti bevásárlás óriási erőfeszítés. Általában az egyik jobbra a másik balra szalad, én pedig fogom őket és rohanok ki velük az ajtón. Így megkönnyíti az életünket a Pelenka.hu.

Pár kattintás után mindent megtalálok és a lehető leggyorsabban megkapjuk a rendelt termékeket. Amit pedig külön szeretünk, hogy a rendelt csomagokban mindig lapul valami kedvesség és kedvezményes kupon."

 


  

Harkó Detty - Pelenka.hu Nagykövet
Napsugár és Léna anyukája

  

"Szeretek online vásárolni, mert gyors és kényelmes. Nem kell magammal cipelnem a gyerekeket (ők sem szeretik, nekik sem izgalmas a vásárlás). Nem vagyok időhöz kötve - rendszerint késő este intézem így a bevásárlást, amikor a gyerekek már békésen szunyókálnak.

A precíz kiszolgáláson kívül a Pelenka.hu egy kicsit többet is nyújt számomra. Olyan, mint egy csendes barátnő. A blogban hasznos, érdekes dolgokat olvashatok a gyermekeim fejlődésével kapcsolatban, a velem egy cipőben járó blogger kismamák tapasztalatairól, történeteiről."

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom