Horváth Éva Nagykövet
Kristóf anyukája
Modell, műsorvezető

   

Nagyon örültem, amikor a Pelenka.hu felkért Nagykövetnek, mert azt érzem, hogy szükség volt egy olyan online boltra, ahol a kismama jól érzi magát és mindent megtalál, amire szüksége van.

   

A sok utazás és a kisbabás mindennapok miatt szeretek online vásárolni. A Pelenka.hu oldalra az interneten találtam, és az tetszett meg benne, hogy minden megtalálható, amire Kristófnak szüksége van.

   

A kedvencünk a bugyipelenka, hiszen ezt nagyon könnyű ráadni a babára, de most vásároltunk egy Avent ivópoharat is, Kristóf azonnal rájött a technikájára és szívesen iszik belőle, aminek én nagyon örülök!

 

  

 

        

 

  

Hartmann Viki Nagykövet
Viktor Leopold anyukája
Blogger, szövegíró 

   

Mióta megtudtam, hogy édesanya leszek, bújom a szakirodalmat, és a Pelenka.hu blogbejegyzéseiben az összegyűjtött tudást mindenkivel meg tudom osztani.

  

Sokat vagyok itthon a picivel, hiszen a kisfiam még csak újszülött, így egy webáruház számtalan előnyét élvezem. Mi jelenleg a Libero koraszülött pelust használjuk, ez vált be. 

  

Nekem van egy szürke pelenkázó táskám, ez az én kedvenc kismama termékem, mert mindent elnyel, legyen szó személyes holmikról, vagy babafelszerelésről. Gondolom tudjátok miről beszélek...

  

  

  
Harkó Detty Nagykövet
Napsugár és Léna anyukája
A Pelenka.hu első vásárlója

  

A Pelenka.hu értünk, az idővel folyton harcban álló anyukákért jött létre. Egy kis könnyítés a babás, kisgyermekes napjainkhoz, hogy jobban élvezhessük a családdal eltöltött időt.

  

Két kisgyermekkel a bevásárlás nagy kihívást jelent. Ezért is szuper, hogy a Pelenka.hu-n mindent könnyedén beszerezhetek amire szükségem van - akár késő éjjel is, amikor a lánykáim már alszanak.

  

A kedvencem a Tommee Tippee csepegésmentes itatópohár és a Bukfenc tál, mert mindkettő kiboríthatatlan. Pedig a lányok rendesen letesztelték -  mindent elkövettek, hogy kiborítsák.

  

  
Zsebők Edina Nagykövet
Péter és Balázs anyukája
Blogger

  

Egy ikres anyuka tudja, hogy az online vásárlás mennyire leegyszerűsíti a babafelszerelés beszerzését. Ezért örültem, amikor ajánlották a Pelenka.hu oldalt.

  

Nagyon szeretem a blog részt, mert személyes és szórakoztató tartalmakat olvashatok. Ez és a hírlevél sorai is megmosolyogtatnak, nagy kedvenceim.

  

Az Avent cumisüvegek nálunk megmentők, mindkét fiú imádja őket. Szerencsére már végigalusszák az éjszakát, ebben pedig a Libero nedvszívó képessége segít nekünk.