Nagyköveteink

  

Molnár-Szilágyi Szilvia - Pelenka.hu Nagykövet
Szofi és Miron anyukája
Digitális tartalomkészítő
   

"Nem volt kérdés számomra, hogy igent mondjak, mikor megkeresett a Pelenka.hu csapata! Szeretem, hogy az összes olyan márka megtalálható a webshopban amit szeretek és használok a mindennapokban!

Sose volt még ennyire egyszerű online beszerezni mindent a kisbabám és a családom számára. Külön öröm, hogy széles választékot találok a bio, öko termékeknél, illetve, hogy csomagolásmentes szállítást is igénybe vehetek!"

  

Horváth Éva - Pelenka.hu Nagykövet
Kristóf és Alex anyukája
Szépségkirálynő, modell, műsorvezető
   

"Nagyon örültem, amikor a Pelenka.hu felkért Nagykövetnek, mert azt érzem, hogy szükség volt egy olyan online boltra, ahol a kismama jól érzi magát és mindent megtalál, amire szüksége van. A sok utazás és a kisbabás mindennapok miatt szeretek online vásárolni.

A Pelenka.hu-n az a legjobb, hogy mindent meg tudok rendelni, amire a mindennapokban Kristófnak és Alexnek szüksége van. A kedvencünk a Pampers bugyipelenka, hiszen ezt nagyon könnyű ráadni a babára, miután már aktív."

  
Boros Spielmann Vivien - Pelenka.hu Nagykövet
Ofra, Rózi, Jonatán, Dániel, Ábris, Kornél és Tirza anyukája
  

"Hétgyermekes édesanyaként sokszor örülök, ha nap végén minden a helyén van, beleértve a gondolataimat is. Ilyenkor óriási segítség, hogy az otthonom kényelméből, csupán pár kattintással válogathatom össze a pelenkát, tápszert, tisztítószereket, cumit, cumisüveget, és még sorolhatnám a végtelen listámat.

 

De ami a legszebb az egészben, hogy mindezeket egyetlenegy helyről tudom beszerezni! Nagykövetként feladatomnak érzem azt, hogy minél több édesanya válláról leemeljem a terhet, és ajánljam a pelenka.hu-t! Nekünk rengeteget segít, hogy vagytok! Köszönjük!"

  
Juca ActiveMumLife - Pelenka.hu Nagykövet
Janka, Alíz, Dorka és András anyukája
  

"Az egyik legnagyobb kincs a nagycsaládosok életében, amikor időt és pénzt tudnak spórolni. Hatalmas segítség a Pelenka.hu négy gyermek mellett, hiszen több idő jut a gyerekekre, költséghatékonyabb is, ha nagy mennyiségben vásárolunk előre tervezve.

A webshop átlátható, könnyen kezelhető felület, ami már az első rendeléskor különösen nagy segítség kisbaba mellett. Gyakorlatilag az egész család számára megtalálhatjuk a szükséges termékeket, a pelenkától kezdve a mosószeren át a gyerekjátékokig."

 

Proksa Szandra - Pelenka.hu Nagykövet
Edvárd anyukája
Szépségkirálynő, műsorvezető
   

"Édesanyakánt, családanyként és műsorvezetőként rohanó életet élek. Számomra nagyon fontos, hogy a Pelenka.hu webáruházban mindent egy helyen meg tudok rendelni, mindezt egy pofonegyszerű és gyors online felületet használatával. A gyorsaság mellett természetesen prioritást élveznek az árak is, hiszen rengeteg kedvezmény közül lehet mindig választani.

A gyors rendelésleadás mellett számomra a gyors kiszállítás is nagyon nagy segítség, hiszen halogató típusként szeretek mindet az utolsó pillanatra hagyni. Köszönöm a Pelenka.hu csapatának, hogy jelentősen könnyebbé és kényelmesebbé teszik a mindennapjainkat."

 

 

Kocsis Korinna - Pelenka.hu Nagykövet
Egy kisfiú anyukája
Szépségkirálynő, műsorvezető
   

"A Pelenka.hu webáruházban mindent egy helyen meg tudok rendelni a kisfiamnak. Szeretem, hogy nem kell az üzleteket járnom ahhoz, ha új fejlesztő játékot, könyvet, tisztítószereket, pelenkát szeretnék vásárolni.

Néhány kattintással mindez beszerezhető online, jók az árak, gyors a kiszállítás és a csomag mellé mindig érkezik valami apróság, kedves üzenet. Nagyon örülök, hogy a mi életünket ennyire megkönnyíti a Pelenka.hu csapata."

 

Pásztohy Panka - Pelenka.hu Nagykövet
Lili, Róza és Mózes anyukája
Író és illusztrátor
   

"Három gyermek édesanyjaként egyben biztos vagyok: hogy az időből sosem elég. Mióta rátaláltam a Pelenka.hu webáruházra, havonta órákat spórolok meg a bevásárláson, ami nagyon nagy segítség.

A két kisebb gyermekem még használ pelust, de a tápszert is innen rendelem, és biztos vagyok benne, ha nagyobbak lesznek a kicsik, akkor is a vásárlójuk maradok, és továbbra is ők fognak abban segíteni, hogy inkább a játszótérre mehessünk, bevásárlás helyett."


  
Kucsera-Tápai Szabina - Pelenka.hu Nagykövet
Bence, Milla és Bella anyukája
EHF-kupa győztes kézilabdázó

  

"Én már háromgyermekes édesanyaként élvezem a babás mindennapokat. A gyerekekkel a vásárlás, cipekedés is nehezebb, így a Pelenka.hu nagy segítség számomra. Személyes tapasztalataim alapján a Pelenka.hu igazán vevőközpontú, számukra tényleg a vásárló az első.

A rendelés nagyon egyszerű, amivel tényleg megkönnyítik a mindennapjainkat, a gyors kiszállításról már nem is beszélve. A kedvenc termékeink egyértelműen a Fisher-Price játékok de a bevált Pampers havi boxunk, az úszópelus, a popsitörlő, számtalan játék és mesekönyv landolt már nálunk a shopból, amiket én és a gyerekek is imádnak."

 

  

Sárfi Emerencia - Pelenka.hu Nagykövet
Nátán anyukája
  

"A Pelenka.hu egy szuper oldal, nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. A webshopban mindent megtalálok anélkül, hogy rohangálnom kellene 1001 helyre beszerezni ezeket a dolgokat.

Emellett nagyon gyors a szállitás és jó, hogy többféle szállítási lehetőséggel is élhetek. A ZERO csomagolás az egyik kedvencünk. A házban pakolunk ki és semmi csomagolás, ez a tökély."

  

Porubsky Júlia - Pelenka.hu Nagykövet
Léda, Luca és Bence anyukája
Főállású édesanya 

 

"Négy év alatt három gyermek édesanyja lettem. A sok változás megtanított, hogy a saját életünket könnyítem meg, ha törekszem a praktikumra, figyelem a jó árakat és olyan cégektől vásárolok, akik profin kommunikálnak és rugalmasak.

A Pelenka.hu minden kritériumnak megfelel, így nem volt kérdés, hogy ők kísérik végig a gyerekek cseperedését. Bár minden olyan könnyen menne, mint itt a vásárlás... :) "

 


  

Apatini-Hidvégi Fanni - Pelenka.hu Nagykövet
Enzo, Nara és Nina anyukája
Főállású édesanya

  

"Két babánk elvesztése után a sors hosszútávon kárpótolt minket három csodával. Mert Enzo, Nara és Nina érkezése tényleg egy csoda. Fanni, a három baba kihordásának nehézségei ellenére a várandósság elejétől kezdve nagy boldogsággal fogadta a gyermekek érkezését.

Amerre csak járunk - séta, vagy orvosi vizsgálat, mindenki csodájára jár az ikreknek, ez pedig minket is nagyon boldoggá tesz. A mindennapi rutin mellett a kicsik már most rengeteg szeretetet és boldogságot adnak nekünk."


  

Hegedűs-Heincz Eszter - Pelenka.hu Nagykövet
Lotti és Soma anyukája
Rendezvény igazgató

  

"A két kicsi mellett egy bolti bevásárlás óriási erőfeszítés. Általában az egyik jobbra a másik balra szalad, én pedig fogom őket és rohanok ki velük az ajtón. Így megkönnyíti az életünket a Pelenka.hu.

Pár kattintás után mindent megtalálok és a lehető leggyorsabban megkapjuk a rendelt termékeket. Amit pedig külön szeretünk, hogy a rendelt csomagokban mindig lapul valami kedvesség és kedvezményes kupon."

 

  


  

Cseh Zsuzsi - Pelenka.hu Nagykövet
Zente anyukája
Rendezvényszervező

  

"Nagyon szeretem, hogy mindent megtalálok amire Zentének szüksége lehet, ráadásul most már a háztartási kellékeket, mosószert, de akár a háztartási papírárut is könnyen be tudom szerezni innen a gyerekholmik mellett.

Szuper a sokféle szállítási mód, a csomagolásmentes szállítás, hiszen mi is próbálunk környezettudatosak lenni. A kedvenc márkánk a Philips Avent, örülök, hogy mindig van valami újdonság a kisfiamnak."

 

  


  

Harkó Detty - Pelenka.hu Nagykövet
Napsugár és Léna anyukája

  

"Szeretek online vásárolni, mert gyors és kényelmes. Nem kell magammal cipelnem a gyerekeket (ők sem szeretik, nekik sem izgalmas a vásárlás). Nem vagyok időhöz kötve - rendszerint késő este intézem így a bevásárlást, amikor a gyerekek már békésen szunyókálnak.

A precíz kiszolgáláson kívül a Pelenka.hu egy kicsit többet is nyújt számomra. Olyan, mint egy csendes barátnő. A blogban hasznos, érdekes dolgokat olvashatok a gyermekeim fejlődésével kapcsolatban, a velem egy cipőben járó blogger kismamák tapasztalatairól, történeteiről."

Feliratkozom