Kulcsár Edina - Pelenka.hu Nagykövet
Medox anyukája
Szépségkirálynő, modell, műsorvezető

  


  
Kucsera-Tápai Szabina - Pelenka.hu Nagykövet
Bence és Milla anyukája
EHF-kupa győztes kézilabdázó

  

 

  

Voksán Virág - Pelenka.hu Nagykövet
Bence anyukája
Fotómodell, lemezlovas

 

  

Farkasházi Réka - Pelenka.hu Nagykövet
Benjamin, Rebeka és Tamara anyukája
Énekesnő, színésznő

  


   

Horváth Éva - Pelenka.hu Nagykövet
Kristóf anyukája
Szépségkirálynő, modell, műsorvezető
   

Nagyon örültem, amikor a Pelenka.hu felkért Nagykövetnek, mert azt érzem, hogy szükség volt egy olyan online boltra, ahol a kismama jól érzi magát és mindent megtalál, amire szüksége van.
  

A sok utazás és a kisbabás mindennapok miatt szeretek online vásárolni. A Pelenka.hu oldalra az interneten találtam, és az tetszett meg benne, hogy minden megtalálható, amire Kristófnak szüksége van.
  

A kedvencünk a bugyipelenka, hiszen ezt nagyon könnyű ráadni a babára, de most vásároltunk egy Avent ivópoharat is, Kristóf azonnal rájött a technikájára és szívesen iszik belőle, aminek én nagyon örülök!
  

  

Hajni - Pelenka.hu Nagykövet
Rebeka és Szonja anyukája

Az Anyajajj bloggere és újságíró
  

Örültünk, amikor rátaláltak a blogra, hiszen az oldalt mi is teszteltük és maximálisan bevált, ezért ennek szívesen adunk hangot az Anyajajj blog olvasói számára is.

   
A Pelenka.hu nagyban megkönnyíti egy édesanya életét, hiszen pár kattintással elintézhetjük a bevásárlást. Ráadásul az oldal átlátható és a kínálatuk széles.
    
A mi kedvenc termékeink a Tommee Tippee teljes palettája és a Pampers Premium Care pelusok, amik a lassan 1 éves Szonja lányom minden éjszakáját kibírták eddig.
  


  

Szijártó Fanni- Pelenka.hu Nagykövet
Panka anyukája
Esküvőszervező
  

Panka márciusban született, ezért nagyon hasznos, hogy nem a plázában kell babakocsival korzoznóm, hanem akár a játszin is rendelhetek, amíg ő alszik.
  

Mi a Pamperst használjuk, éjszaka a Premium Care-t, nappal az Active Baby Dry-t. Elégedettek vagyunk, a gyors kiszállítás pedig nagy segítség.
   

Kedvencünk a bébi monitor, mert nyaraláskor simán a közelben sétálhattunk, a kütyü figyelt a kicsire. A színes játszószőnyeg pedig Panka kedvenc terméke a Pelenka.hu-n.
   

  

Turós Ivett Pelenka.hu Nagykövet
Regina anyukája
Személyi edző, táplálkozási tanácsadó
  
A kislányom nagyon aktív gyerkőc, ezért a Pelenka.hu mentőöv egy olyan napon, amikor minden percben le kell foglalni. Háztartás, munka, gyereknevelés mellett is egyszerű a bevásárlás.
  
A Libero pelenkákat már Regina újszülött korától használjuk, eddig beváltak. Most viszont újabb kihívásként tekintek az éjszakai pisilésekre, több pelust is kipróbáltunk már, meglátjuk melyik lesz a befutó.
  
A webáruházból több kedvencünk is van. Nálam életmentő volt a Lansinoh dupla mellszívó, Regina kedvencei pedig a Lansinoh cumisüvegjei és a Philips Avent cumik.
   

  

Reni - Pelenka.hu Nagykövet
Levente anyukája
Az Anyaklikk bloggere
  
   
Egy 2 éves baba mellett az ember már sok mindent kipróbál, ezért örültem, amikor a blogunkra rátalált a Pelenka.hu, és felkért, hogy legyünk a Nagykövetei, hiszen hiteles véleményt tudtam alkotni.
  
A kisfiamnál a Libero bugyipelenkák váltak be, nagyon szeretem, hogy a weboldalon széles a választék, nagyon könnyű a megrendelés menete és a kiszállítás is szupergyors.
   

Reméljük, hogy az Anyaklikk olvasói általunk közelebb kerülnek az online rendeléshez és egy felhasználóbarát weboldallal együtt még több anyukának segíthetjük a mindennapi logisztikát.

  

  

Verus - Pelenka.hu Nagykövet
Dániel anyukája
Az Anyaklikk bloggere
  

Kisfiam kétéves, ezért megpróbálom úgy lerendezni a bevásárlást, hogy több idő jusson a közös kikapcsolódásra. Emiatt örültem nagyon a könnyen kezelhető webáruháznak.
  
Nálunk is a Libero pelusok váltak be, a második gyerkőcnél szerencsére már célirányosan tudtam ráakadni a megfelelő termékre. Nagyon hasznos az ajándékutalvány, hiszen ezzel a barátnőimnek is segíthetem a bevásárlást.
  
Én is leteszteltem a webáruházat, gördülékeny volt a rendelés, a kiszállítás pedig gyors. Reméljük, hogy az Anyaklikk olvasói is szívesen kipróbálják majd.
  

  

Cseh Zsuzsi - Pelenka.hu Nagykövet
Zente anyukája
Modell, divatshow rendező
   
  
Nagyon szeretem az online vásárlást, mert már mindent be tudok itt szerezni. A Pelenka.hu-nak köszönhetően kifiamnak, Zentének is mindent.
  

Szuper, hogy azokat a márkákat, amiket előnyben részesítek itt mind megtalálom. Avent, Chicco, WaterWipes jöhet, de a játszószőnyeget is imádjuk.
  

Zente "cicifüggő", ezért szuper, hogy online a teljes nagybevásárlást el tudom intézni babatermékekből. Nálunk pelusból a Libero a kedvenc, jelenleg nem is kísérletezek mással.
  

  

Hartmann Viki - Pelenka.hu Nagykövet
Viktor Leopold anyukája
Blogger, szövegíró
  

Mióta megtudtam, hogy édesanya leszek, bújom a szakirodalmat, és a Pelenka.hu blogbejegyzéseiben az összegyűjtött tudást mindenkivel meg tudom osztani.
  

Sokat vagyok itthon a picivel, hiszen a kisfiam még csak újszülött, így egy webáruház számtalan előnyét élvezem. Mi jelenleg a Libero koraszülött pelust használjuk, ez vált be.
  

Nekem van egy szürke pelenkázó táskám, ez az én kedvenc kismama termékem, mert mindent elnyel, legyen szó személyes holmikról, vagy babafelszerelésről. Gondolom tudjátok miről beszélek...
  

  

Zsebők Edina - Pelenka.hu Nagykövet
Péter és Balázs anyukája
A Zsebiblog bloggere
  

Egy ikres anyuka tudja, hogy az online vásárlás mennyire leegyszerűsíti a babafelszerelés beszerzését. Ezért örültem, amikor ajánlották a Pelenka.hu oldalt.
  

Nagyon szeretem a blog részt, mert személyes és szórakoztató tartalmakat olvashatok. Ez és a hírlevél sorai is megmosolyogtatnak, nagy kedvenceim.
  

Az Avent cumisüvegek nálunk megmentők, mindkét fiú imádja őket. Szerencsére már végigalusszák az éjszakát, ebben pedig a Libero nedvszívó képessége segít nekünk.
  


  
Harkó Detty - Pelenka.hu Nagykövet
Napsugár és Léna anyukája
A Pelenka.hu első vásárlója
  

A Pelenka.hu értünk, az idővel folyton harcban álló anyukákért jött létre. Egy kis könnyítés a babás, kisgyermekes napjainkhoz, hogy jobban élvezhessük a családdal eltöltött időt.
  

Két kisgyermekkel a bevásárlás nagy kihívást jelent. Ezért is szuper, hogy a Pelenka.hu-n mindent könnyedén beszerezhetek amire szükségem van - akár késő éjjel is, amikor a lánykáim már alszanak.
  

A kedvencem a Tommee Tippee csepegésmentes itatópohár és a Bukfenc tál, mert mindkettő kiboríthatatlan. Pedig a lányok rendesen letesztelték -  mindent elkövettek, hogy kiborítsák.