Rendelhető
162 Ft visszajár

Bambo Nature öko pelenka, XL 6, 16-30 kg, HAVI PELENKACSOMAG 132 db

Bambo Nature öko pelenka, XL 6, 16-30 kg, HAVI PELENKACSOMAG 132 db
Bambo Nature öko pelenka, XL 6, 16-30 kg, HAVI PELENKACSOMAG 132 db
Bambo Nature öko pelenka, XL 6, 16-30 kg, HAVI PELENKACSOMAG 132 db
Bambo Nature öko pelenka, XL 6, 16-30 kg, HAVI PELENKACSOMAG 132 db
Bambo Nature öko pelenka, XL 6, 16-30 kg, HAVI PELENKACSOMAG 132 db
16 170 Ft
Egységár: 122,5 Ft/db

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

Rendelhető Rendelésed várhatóan 1-4 munkanapon belül átadjuk a futárnak
Vedd regisztrációval és 162 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Márka
Bambo
Pelenka méret
6-os méret
Súlycsoport
16 – 30 kg
Kiszerelés
132 db
Gyártás helye
Dánia
Típus
Nadrágpelenka
Leírás
A Bambo pelenkák hitelesítetten környezetbarát termékek. Dániában készülnek, allergén és illatanyagmentesek. Lélegző, puha, rugalmas kialakításukat kisbabánk is imádja.
Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Bambo Nature ökológiai eldobható pelenka, XL 6, 16-30 kg HAVI PELENKACSOMAG 132 db-os kiszerelésben.

 

A Bambo Nature pelenka a legkiválóbb alapanyagokból készül, legújabb generációs környezetbarát termék. A textil-szerű első és hátsó lapnak köszönhetően rendkívül puha és nagyon kényelmes viselet biztosít babócánknak. A Bambo pelenka hitelesítetten környezetbarát, gyártása során nem történik állatkísérlet, allergén és illatanyagmentes, Dániában készül.

  

A Bambo pelenka nagyon puha babánk bőréhez, köszönhetően a textil-szerű alsó és felső rétegnek. Rugalmas pántokkal van kialakítva, így könnyebben gyermekünk méretére tudjuk igazítani. Szuperabszorbens és a top dry technológia biztosítja a gyors felszívódást és a pelus felszínének szárazságát. A tökéletes illeszkedés fokozza gyermekünk mozgásszabadságát.

  

Vékony és légáteresztő! Vékonyabb, mint valaha. A jól lélegző textil-szerű hátlap elősegíti babócánk bőrének lélegzését és egyben védi vékony, puha bőrének egészségét is. A Bambo Nature pelenka termékcsalád a csecsemőkortól egészen a szobatisztaságig minden méretben elérhető, kiegészülve popsitörlővel is.

  

A környezetvédelmi kérdések nagyon fontos szerepet játszanak a Bambo Nature gyártásánál. Ennek szem előtt tartására nem akadályként tekint a gyártó, hanem ez minden munkájuk alapja. Annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a környezet terhelését, az Abena – a Bambo Nature gyártója – úgy döntött, hogy minden évben önkéntesen aláveti magát egy rendkívül szigorú környezetvédelmi vizsgálatnak.
 
A kritériumok alapján részletes vizsgálat történik, ami a termékek teljes életciklusát felölelik az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig. Ez azt jelenti, hogy a nyersanyag beszállítóktól a leányvállalatainkig mindenkinek el kell fogadnia ezeket az elveket és át kell emelniük a saját üzleti gyakorlatukba.
 
Az Abenát és az alapanyag beszállítókat független cégek ellenőrzik és folyamatosan sikeresen meg is felelnek a sok rendkívül szigorú feltételnek ami a környezetre gyakorolt hatást vizsgálja. Bambo Nature a világon első olyan gyermekpelenka amelyik megszerezte az Északi hattyú és az EU Virág öko címkéket.
  
A Bambo Nature termékek sok elismert és rangos díjat nyertek: 2016-ban a nedves törlőkendők a legjobb környezetbarát törlőkendő kategóriában aranyérmet nyertek, a pelenkák elnyerték az Ethical Consumer Best Buy címkét, ahol a cég etikus működését és a vállalat és termékei környezetre gyakorolt hatását is vizsgálják. 2016-ban másodikként végeztek a Mumii versenyen, ahol a szakmai zsűri döntésén túl felhasználói próbákon és fogyasztói szavazásokon kellett részt venniük. Helyt állt a Baby Gear Labnál végzett független teszteken, és 2016-ban a Gentle Parenting versenyen az összevont szavazatok alapján a legjobb eldobható pelenka kategóriában, zsinórban másodszor is a Bambo Nature-t hozták ki győztesnek.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom