Átlagos értékelés:
4.8 (178 vélemény)
(156)
(14)
(3)
(3)
(2)
Még nem írt véleményt a termékről?
zniki93
2020.10.21
A Trnd. projekt keretein belül volt lehetőségünk a Milumil Junior 1-es tejital kipróbálására. Korábban már próbáltuk ezt a fajta tejitalt, de más termékcsalád tejitalait is próbáltuk. Bebizonyosodott, hogy a gyermekem a Milumil termékcsaládot fogadja el a legjobban akár este alvás előtt, akár tejbegrízként, akár kakaóként. Összességében maximálisan elégedettek vagyunk és szívből ajánljuk bárkinek!
Előnyök: Kíváló minőség
Tárkányiné Sági Brigitta
2020.10.21
Kisfiam 14 hónapos lesz,egy termék tesztelés során volt lehetőségünk kipróbálni a tejitalt.Az első héten nem annyit ivott belőle mint a tápszerből,de aztán megszokta és most már a napi mennyiséget bőven elfogyasztja.
Előnyök: Laktatóbb, krémes, könnyen oldódik, finom
Hátrányok: A zacskós kiszerelés,de ezen lehet segíteni!
Gózonné Sike Szilvia
2020.10.21
18 hónapos kislányommal próbáltuk ki a tejitalt aki eddig tápsezrt vacsizott. Rögtön elfogadta és azóta egyszer sem kel fel éjszakánként. így kipihentebb és még a vitaminokat is megkapja hogy szuper erős immunrendszere legyen
Szabóné Tatár Csilla
2020.10.20
Tápszertől való átállás után szerencsére bekerültünk egy terméktesztelős projektbe, aminek nagyon örülünk, mert így volt lehetőségünk kipróbálni egy szuper terméket! Kislányom egyből elfogadta. Reggel és este fogyasztja, illetve néha turmixként is.
Előnyök: Íz, állag, oldódás
Hátrányok: Csomagolás (lehetne fém dobozos kiszerelés is)
Deme Szilvia
2020.10.20
A Trnd.-nek köszönhetően volt alkalmam kipróbálni a tejitalt.A Milumil tejital jó alternatíva a tej bevezetésére.Kislányom egyből elfogadta, pedig soha nem ivott még ilyet előtte. Külön tetszik, hogy nemcsak italként készíthető el, de akár főzelékbe is keverhető.Támogatja az immunrendszert és könnyen oldódik,ásványi anyag és vitamintartalma kifejezetten a lányom életkorának megfelelő (16hos).Én bátran ajánlom mindenkinek.
Zseszter1
2020.10.20
Tesztelés során volt alkalmam kiprobalni a tejitalt, kisfiam pár próbálkozás után elfogadta. Támogatja az immunrendszert és könnyen oldodik. Ajanlom!
Előnyök: Allag, oldodas
Antal-Kiss Nóra
2020.10.20
Teszteléses projekt keretein belül volt szerencsénk kipróbálni a tejitalt. Kislányom anyatejes, és bár nagyon jóevő, a nap folyamán sokszor kér még anyatejet. A Milumil tejital jó alternatíva a tej bevezetésére. Külön tetszik, hogy nemcsak italként készíthető el, de akár főzelékbe is keverhető. Önmagában nem fogadta el kislányom, de gyümölccsel turmixolva és főzelékben igen.
Nagyon tetszik az összetétele, hogy életkorának megfelelően tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat.
Előnyök: Jó összetétel, gyors oldódás , kellemes íz
Pereg-Kovács Alexandra
2020.10.20
Nagyon szuper. Kislányom lactogen harmony tápszer után gond nélkül elfogadta.
Hátrányok: Nincs negatív
Andi
2020.10.20
Már első kóstolásra elfogadta kislányom a szintén Milumil márkájú tápszer után, a tápszert is szerette, de ez még gyorsabban elfogy :)
Előnyök: ízletes
Hátrányok: csomagolás, ár
Baffiné Veres Dalma
2020.10.20
A trnd projekt keretein belül ismertem meg ezt a terméket. Szuper állagú, nem csomósodik oldódás közben, mint másféle tápszer. Kisfiam imádja.
aageeka
2020.10.20
Beba Ha sensitive tápszer mellett kezdtem adni a babámnak a gyerekitalt. Azonnal elfogadta és azóta szívesen issza. Próbáltuk már turmix formájában is, azt is szeretni.
Előnyök: Könnyel elkeverhető, nem csomósodik
HFBarbi
2020.10.20
Tejet nem szerettem volna még adni babámnak 1 éves kora után, viszont a tejalapú ital pótlása fontos a mindennapjaiban, ezért választottam kisfiamnak a Milumil italt. Kiegészíti az étrendjét, hiszen sok számára fontos tápanyagot és vitamint tartalmaz. A napi rutinunk része lett, alig várja a “tejcsit”.
Előnyök: Nagyon szereti a kisfiam, gyorsan elkészíthető, támogatja az immunrendszerét, napi tejalapú ital mennyiségét biztosítja
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 365 napban.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza
Feliratkozom