15.000 Ft értékű Pelenka.hu ajándékutalvány
15.000 Ft értékű Pelenka.hu ajándékutalvány
 15 000 Ft
Raktáron
150 Ft visszajár

15.000 Ft értékű Pelenka.hu ajándékutalvány

 15 000 Ft
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 150 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Egy levásárolható ajándékutalvány mindig jól jön. Akkor is, ha te adod és akkor is ha te kapod. Lepd meg várandós vagy babás ismerősöd, családtagod egy cuki Pelenka.hu ajándékutalvánnyal, vagy kérj te ilyet ajándékba mástól! Praktikus, jól felhasználható és még jól is néz ki.

Nincsen ötleted, hogy mit adhatnál a szülés előtt vagy már szülés után lévő  ismerőseidnek, vagy családtagjaidnak? Bármilyen alkalomról van szó ez egy kedves és praktikus ajándék, figyelmes gondosokodás, akár keresztelőről, szülinapról, karácsonyról, babaváró vagy gender partiról van szó. Itt a tökéletes megoldás neked, és a friss szülőknek egyaránt!

Az ajándékutalványt e-mailben tudjuk hozzád eljuttatni.

Ajándékutalvány rendelése esetén bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Márka
Pelenka.hu
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Hogyha meglepetést szeretnél okozni, vagy babás ismerőseidnek nincsen konkrét kérése, válassz utalványaink közül, és ajándékozd meg vele a leendő édesanyát! Ajándékutalványunk tökéletes lesz szülés előtt, a kisbaba születése után, keresztelőre, születésnapra és karácsonyra is!

Hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő értékű ajándékutalványt, többféle értékben is rendelkezésre állnak utalványaink: 10.000 Ft, 15.000 Ft, 20.000 Ft, 50.000 Ft és 100.000 Ft értékben.


Olvasd el fontos információinkat az ajándékutalvány megrendeléséhez:

Az ajándékutalványt a megrendelő, azaz a Te e-mail címedre küldjük, megvásárlás után. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy akkor és olyan módon juttatod majd el a megajándékozottnak, ahogyan és amikor Te szeretnéd. Az utalványra egy egyedileg generált kód kerül, amivel később az ajándékozott egyszerűen vásárolhat, felhasználva az ajándékutalvány összegét. 

Ajándékutalvány vásárlása során kedvezményes kupon nem használható fel, és csak bankkártyával tudsz fizetni.

A kiválasztott értékű ajándékutalvány fizetőeszközként szolgál a www.pelenka.hu webáruházban leadott rendelésekre.

Az ajándékutalvány fix, egyszeri levásárlásra jogosítja használóját, tehát egy alkalommal lehet felhasználni, több részletben történő felhasználása nem lehetséges és készpénzre nem váltható. Egy vásárlásnál egy ajándékutalvány használható fel. Az utalványon szereplő kódra vigyázz, illetéktelen személyeknek ne mutasd meg, mert az szolgálja az utalvány azonosítását. Az illetéktelen személyek által esetlegesen felhasznált kódot pótolni nem tudjuk.

Az utalvány használatához regisztrálni kell a Pelenka.hu webáruházban, majd a rendelés leadásakor a kosárban a „Kupon beváltása” mezőbe kell beírni az ajándékutalványon szereplő egyedi kódot, és a rendszer automatikusan levonja a végösszegből az ajándékutalvány értékét.

  

Amennyiben webshopunkban időszakos kedvezményként ajándék termék jár a vásárlásokhoz, azt az utalványhoz nem tudjuk biztosítani. Az utalvány felhasználásával leadott rendelésnél, az éppen aktuális ajándék terméket küldjük a csomaghoz.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom