16 napos pénzvisszafizetési garancia

16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

 

WEBÁRUHÁZUNKBAN 16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

  

Amennyiben az átvétel napjától számított 16 naptári napon belül visszaküldöd a bontatlan terméket, élhetsz elállási jogoddal, és mi gondoskodunk a pénz visszatérítéséről.

A visszaküldésről egyeztess kollégáinkkal és keress minket a hello@pelenka.hu e-mail címen, mi segítünk a termék visszajuttatásában!

  
  
Fontos információk mielőtt visszaküldöd a terméket:

- visszaküldési szándékod jelezd nekünk a hello@pelenka.hu e-mail címen, mi segítünk neked a termék megfelelő és gyors visszajuttatásában

- higiéniai okokból csak bontatlan csomagolású, sérülésmentes termékeket tudunk elfogadni

- amennyiben például 3 csomag pelenkát rendeltél, elkezditek használni, és látod, hogy mire a másik kettőre kerülne a sor, már kicsi lesz a gyerkőcre, a bontatlan csomagolású terméket vissza tudod részünkre küldeni
(FONTOS! Csomagtermékeink 1 db terméknek számítanak, így csomagtermék esetén a fenti példa nem érvényes, csomagtermékeinket csak egyben (3 csomag, 2 box, stb) tudjuk cserélni másik méretre, a csomagtermékeket szétbontani, csak a felét cserélni nem tudjuk.)

- az elállási jogod Elállási nyilatkozat minta kitöltésével és elküldésével tudod jelezni számunkra

- a nyilatkozat-mintát helyezd a visszaküldeni kívánt áru mellé, vagy küldd el postán erre a címre: Webshop Global Kft. 1033 Budapest, Szentendrei út 95. VIII. épület 59.

   
Ha úgy döntöttél, hogy elállsz a szerződéstől (vagy csak valamelyik termékre nincs szükséged a vásárlásodból), köteles vagy a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizenhat napon belül visszaküldeni a mi segítségünkkel.

   

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt elküldöd nekünk.


A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint viszont neked kell viselni a termék visszaküldésének költségét, ami 1.490 Ft, amennyiben mi küldünk futárt a csomagodért. A visszaküldött termékek mellé minden esetben tedd be a kitöltött elállási nyilatkozatot: Elállási nyilatkozat minta

   

Ami a mi dolgunk:

A visszaküldési szándékod jelzése után mi e-mailben segítünk neked és küldünk egy futárt, aki elhozza tőled a visszaküldeni kívánt árut. Ha mégis úgy döntesz, hogy egy általad választott futárszolgálattal küldöd vissza a terméket, ide várjuk a csomagot:
Boxy Fulfillment Center - Webshop Global Kft. Pelenka.hu
Üllő
Régész utca 1.
2225

Amint beérkezett hozzánk a visszaküldött termék, mi visszajelezzük számodra e-mailben, hogy megérkezett az áru és az elállási nyilatkozatod, és legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizenhat napon belül visszatérítjük a visszajáró összeget az általad korábban igénybe vett fizetési móddal megegyező módon.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom