16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

 

WEBÁRUHÁZUNKBAN 16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

  

Amennyiben az átvétel napjától számított 16 naptári napon belül visszaküldöd a bontatlan terméket, élhetsz elállási jogoddal, és mi gondoskodunk a pénz visszatérítéséről.

  
  
Fontos információk mielőtt visszaküldöd a terméket:

- higiéniai okokból csak bontatlan csomagolású, sérülésmentes termékeket tudunk elfogadni

- amennyiben például 3 csomag pelenkát rendeltél, elkezditek használni, és látod, hogy mire a másik kettőre kerülne a sor, már kicsi lesz a gyerkőcre, nyugodtan küld vissza a raktárunkba a még bontatlan csomagolású termékeket (csomagtermékeink 1 db terméknek számítanak, így csomagtermék esetén a fenti példa nem érvényes)

- az elállási jogod Elállási nyilatkozat minta kitöltésével és elküldésével tudod jelezni számunkra

- a nyilatkozat-mintát ide küld: hello @ pelenka.hu

- vagy postán erre a címre: Webshop Global Kft. 1033 Budapest, Szentendrei út 95. VIII. épület 59.

   
Ha úgy döntöttél, hogy elállsz a szerződéstől (vagy csak valamelyik termékre nincs szükséged a vásárlásodból), köteles vagy a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizenhat napon belül visszaküldeni.

   

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt elküldöd a Központi raktárunkba, melynek a címe: Webshop Global Kft. 1033 Budapest, Szentendrei út 95. VIII. épület 59. A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint viszont neked kell viselni a termék visszaküldésének költségét.

   

Ami a mi dolgunk:

Ezután mi visszajelezzük számodra e-mailben, hogy megérkezett az elállási nyilatkozatod, és legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizenhat napon belül visszatérítjük a visszajáró összeget az általad korábban igénybe vett fizetési móddal megegyező módon.

   

Központi raktárunk címe, ahová a terméke(ke)t kell küldened elállás esetén:
Webshop Global Kft. 1033 Budapest, Szentendrei út 95. VIII. épület 59.