Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2020.10.07 08:51

A Pelenka.hu lett Az Év Internetes Kereskedője

A Pelenka.hu lett Az Év Internetes Kereskedője

A korábbi sikereink után ismét büszkék lehetünk! Az Év Internetes Kereskedője versenyen a Pelenka.hu lett a FŐDÍJAS! Azaz az ország első számú e-kereskedő cége lettünk 2020-ban. A fődíj mellett a zsűri nekünk ítélte meg a legjobb ügyfélélmény díjat is, ami különösen közel áll a szívünkhöz.

1200 webshop közül kerültünk ki nyertesként

Idén több mint 1200 webshopot neveztek meg a magyar internetezők, akiknél szeretnek vásárolni. A nyertesek kiválasztásában a vásárlók is fontos szerepet játszottak: 2020-ben közel 30 ezren érezték fontosnak, hogy szavazzanak kedvenceikre. A megmérettetésen egy kategóriában versenyeztek a hazai kisebb-nagyobb cégek és a nagy multik is. A végeredmény egy 31 főből álló szakmai zsűri véleménye alapján alakult ki.

   

     

A szakmai zsűri minket ítélt a legjobbnak    

Idén azok a kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó kereskedők érdemelhették ki az elismerést,  amelyek megoldásai üzleti fenntarthatóságot, ügyfélélményt növelő, logisztikában elől járó, valamint környezetkímélő működést tudtak biztosítani. Nagy örömünkre a Pelanka.hu megkapta a legjobb Ügyfélélmény különdíjat és a legnagyobb meglepetésünkre a verseny Fődíját is a fejünk fölé emlehettük, így mi lettünk 2020 legjobb e-kereskedő cége.

  

  

Az Év Internetes Kereskedője Díj 2020 főtámogatója a Mastercard.

      

     

       

Köszönjük a vásárlóinknak, nagyköveteinknek és a fantasztikus munkatársainknak, akik hozzásegítettek minket az Év Internetes Kereskedője címhez! :)

Célunk, hogy továbbra is ennek a rangos díjnak a szellemiségében tegyük a dolgunkat és segítsük a kisgyermekes családokat!

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Feliratkozom