Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2020.10.07 08:51

A Pelenka.hu lett Az Év Internetes Kereskedője

A Pelenka.hu lett Az Év Internetes Kereskedője

A korábbi sikereink után ismét büszkék lehetünk! Az Év Internetes Kereskedője versenyen a Pelenka.hu lett a FŐDÍJAS! Azaz az ország első számú e-kereskedő cége lettünk 2020-ban. A fődíj mellett a zsűri nekünk ítélte meg a legjobb ügyfélélmény díjat is, ami különösen közel áll a szívünkhöz.

1200 webshop közül kerültünk ki nyertesként

Idén több mint 1200 webshopot neveztek meg a magyar internetezők, akiknél szeretnek vásárolni. A nyertesek kiválasztásában a vásárlók is fontos szerepet játszottak: 2020-ben közel 30 ezren érezték fontosnak, hogy szavazzanak kedvenceikre. A megmérettetésen egy kategóriában versenyeztek a hazai kisebb-nagyobb cégek és a nagy multik is. A végeredmény egy 31 főből álló szakmai zsűri véleménye alapján alakult ki.

   

     

A szakmai zsűri minket ítélt a legjobbnak    

Idén azok a kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó kereskedők érdemelhették ki az elismerést,  amelyek megoldásai üzleti fenntarthatóságot, ügyfélélményt növelő, logisztikában elől járó, valamint környezetkímélő működést tudtak biztosítani. Nagy örömünkre a Pelanka.hu megkapta a legjobb Ügyfélélmény különdíjat és a legnagyobb meglepetésünkre a verseny Fődíját is a fejünk fölé emlehettük, így mi lettünk 2020 legjobb e-kereskedő cége.

  

  

Az Év Internetes Kereskedője Díj 2020 főtámogatója a Mastercard.

      

     

       

Köszönjük a vásárlóinknak, nagyköveteinknek és a fantasztikus munkatársainknak, akik hozzásegítettek minket az Év Internetes Kereskedője címhez! :)

Célunk, hogy továbbra is ennek a rangos díjnak a szellemiségében tegyük a dolgunkat és segítsük a kisgyermekes családokat!

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom