Avent SCD501 DECT bébi monitor

Értékelés:
Avent SCD501 DECT bébi monitor
Avent SCD501 DECT bébi monitor
Avent SCD501 DECT bébi monitor
Avent SCD501 DECT bébi monitor
Avent SCD501 DECT bébi monitor
Avent SCD501 DECT bébi monitor
20 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 pont

Az Avent márka az édesanyák által ajánlott első számú baba-mama márka világszerte. Az Avent DECT bébiőr a legmegbízhatóbb csatlakozást, a kristálytiszta hangot és a megnyugató éjszakai fényt is biztosítja kisbabánknak és nekünk.

Márka:
Philips Avent
Várható szállítás:
Megrendelésed 1 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak.
210 pont

db Pelenka.hu Hűségpont jár a vásárlásért - részletekért kattints ide!

Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Kedvencekhez
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4 ) 1
2018.08.15 15:43
 - Kovács Eliza
Szeretjük a monitort, az Aventben még nem csalódtunk. Tiszta hangot ad és tök jó rajta az éjszakai fény is. A kicsi is jobban alszik azóta, hogy a halvány fény mindig világít mellette. Előnyök: Éjszakai fény, jó hangminőség, nincs interferencia (az első gyereknél használtunk régebbi bébiőrt és minden hang átjött, ami a lakáshoz közel volt). Hátrányok: Nekünk kicsit nehézkes volt a beindítása, nem volt teljesen egyértelmű a gombokkal mit tudunk irányítani. Ezen lehetne javítani.
Részletek

A legújabb Avent Dect digitális bébiőr teljes biztonságot nyújt, hiszen a legfontosabb funkciókat magában rejti, amit egy bébiőrtől elvárhatunk. A legmegbízhatóbb kapcsolat kisbabánk és köztünk a bébiőr, hiszen éjjel nappal hallhatjuk, hogy mi történik a babaszobában. A Smart ECO üzemmód automatikus működése minimálisra csökkenti az átviteli teljesítményt, mindezzel növelve az akkumulátor élettartamát. Minél közelebb helyezzük a bébiőrt a kisbabához, annál kevesebb energiára van szükség a hang továbbítására. 

  

A digitális bébiőr azonnal jelez, hogyha hatótávolságon kívül esik a babaörző, vagy hogyha az akku töltöttségi szintje alacsony. Ezáltal biztosítja számunkra, hogy folyamatos kapcsolatba maradjunk babócánkkal és a termék is megbízhatóan működjön. A modern megjelenést kölcsönző szülői egység elején hangszintjelző fények jelzik, hogyha a baba hangot ad ki. A beltéri hatótávolsága 50 m, a kültéri 300 m. A szülői egység akkumulátorral és hálózatról is működtethető, hogy akár magunkkal is vihessük a lakás más pontjába.

  

Akkumulátorral működtetve a készülék akár 24 órán keresztül is bírja, ami az elem típusától és a használat gyakoriságától is függ. A DECT technológia kizárja az interferenciát, tehát biztos lehetsz abban, hogy nem hallod a szomszéd kisbaba gőgicsélését. Ez a technológia kristálytiszta hangátvitelt biztosít, hogy még babád csuklását is meghallhasd. Kellemes éjszakai fényt áraszt, ami megnyugtatja a babát, hogy minden este hamar álomba szenderüljön.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Logisztikai központ
0
Logisztikai központ készlet
Beszerzés alatt
azonnal raktárról
0 db
Cikkszám
wg57699