Nagykereskedelem

Pelenka.hu NAGYKERESKEDELEM

A Pelenka.hu a szegmensében rövid idő alatt piacvezetővé vált és többszörösen díjazott e-kereskedelmi cég. Cégünk, a Webshop Global Kft. a legnagyobb gyártó cégek közvetlen partnereként, nagyméretű saját raktárkészlettel rendelkezik és a többszázezres magas színvonalon kiszolgált vásárlójával sok esetben a forgalmazott márkák legnagyobb hazai e-kereskedő partnerévé nőtte ki magát.

 

 


Viszonteladói / B2B információk

A Pelenka.hu csapata igyekszik kiszolgálni minden intézményi és viszonteladó partnert. Ahhoz, hogy az intézményeknek és kereskedőknek kialakított árainkat, ajánlatainkat elérje, regisztrálnia kell az intézményt vagy a vállalkozást cégünknél.

A regisztráció feltétele, hogy szervezete tevékenységi körei közt szerepeljen az áruházunk kínálatába tartozó termékek valamely csoportjához kapcsolódó tevékenység és ennek tényleges végzését működési engedéllyel vagy egyéb módon igazolni is tudja.

Miért jó Önnek, ha a Pelenka.hu partnere lesz?

 

  • Kiemelkedően jól teljesítő márkák, nagy raktárkészlet, maximalizálható árrések
  • Gyors és egyszerű, automatizált rendelési folyamat
  • Hosszútávú, versenyképes együttműködésre törekszünk
  • Partnereink számára állandó figyelmet és minőségi kiszolgálást nyújtunk
  • Privát telefonvonal kizárólag b2b/nagykereskedelmi partnereink számára
  • Megbízható háttérrel rendelkező, gyors és stabil növekedési lehetőség
  • Együttműködés a szegmensében piacvezető vállalkozással és egyben az ország legkedveltebb baba-mama boltjával, az év internetes kereskedőjével

 

Mit kell tennie, ha viszonteladó/B2B partnerünk szeretne lenni?

Kérjük regisztrálja be vállalkozását, szervezetét az alábbi linkre kattintva: 
Nagykereskedelmi regisztráció


Amennyiben segítségre van szüksége vagy bármilyen kérdése felmerülne, kérjük olvassa el a "Gyakran Ismételt Kérdések" oldalunkat, ha ott sem találja a választ, akkor keresse bizalommal Gyalog Lajos kereskedelmi menedzser kollégánkat:

Telefonszám: +3620-470-4490
E-mail: nagykereskedelem@pelenka.hu

 

Feliratkozom