Általános nagykereskedelmi információk

A Pelenka.hu csapata igyekszik kiszolgálni minden intézményi és viszonteladó partnert. Ahhoz, hogy az intézményeknek és kereskedőknek kialakított árainkat, ajánlatainkat elérje Ön is, regisztrálnia kell az intézményt vagy a vállalkozását nálunk.

A regisztráció feltétele, hogy cége vagy vállalkozása tevékenységi körei közt szerepeljen az áruházunk kínálatába tartozó termékek valamely csoportjához kapcsolódó tevékenység. Ennek tényleges végzését működési, illetve nyilvántartásba vételi engedéllyel vagy egyéb módon (pl. vállalkozás weblapján impresszum, webáruháznál ÁSZF) igazolni is tudja.

A regisztráció alkalmával online ellenőrzésre kerül a cégkivonat és az adószám, amelyen hatályos végrehajtás vagy felfüggesztés esetében nem tudjuk a céget regisztrálni. Amennyiben vállalkozása minden feltételnek megfelel, kollégánk felveszi Önökkel a kapcsolatot, rendszerünkben megtörténik a regisztráció, és nagykereskedelmi áron vásárolhat. 

Miért jó Önnek ha a Pelenka.hu partnere lesz?

- partnerség egy gyorsan növekedő, országszerte ismert baba-mama webshoppal

- privát telefonvonal kizárólag nagykereskedelmi partnereink számára

- megbízható háttérrel rendelkező, gyors és stabil növekedési lehetőség

Rólunk

A Pelenka.hu a szegmensében piacvezető, többszörösen díjazott és elismert e-kereskedelmi cég. Készletünkön pelenkacsomagok és babaholmik széles választéka található meg. Legismertebb márkáink, melyekkel együttműködünk:

Pelenkák: Pampers / Libero / Molfix / Huggies / Bella Happy / Bambo / Pingo
Bébiételek: Hipp / Milupa / Milumil / Hamanek / Kecskeméti
Törlőkendők: WaterWipes / Sudocrem / Chicco / Neogranormon / Aquella
Cumik és cumisüvegek: Tommee Tippee / Avent / Nip / BabyBruin
Babaápolás: Ziaja / Csepke / Johnson's / Bepanthen
Játékok: Fisher-Price / Oball / Crayola

Mit kell tennie, ha viszonteladói nagykereskedelmi partnerünk szeretne lenni?

Kérem vegye fel a kapcsolatot a nagykereskedelmi ügyintézőnkkel a dobo.marton@webshopglobal.hu email címen keresztül. Kollégánk továbbítja Önöknek az általános tájékoztatónkat és a regisztrációs adatlapunkat. Az adatok megadását követően a regisztrációs kérelmét elbíráljuk, majd regisztráljuk Önöket kedvezményes árainkat tartalmazó honlapunkra.

Gyakori kérdések ITT