Avent SCD506 Dect Bébi Monitor

-26%
INGYENES SZÁLLÍTÁS
Avent SCD506 Dect Bébi Monitor
Avent SCD506 Dect Bébi Monitor
Avent SCD506 Dect Bébi Monitor
Avent SCD506 Dect Bébi Monitor
34 990 Ft
Akció:
25 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 260 pont
Akció ideje: 2019.04.28 - Vége: 2019.05.22
Akcióból hátralévő idő:

Az Avent SCD506 Dect Bébi Monitor mindig figyel gyermekedre, amikor te nem tudsz mellette lenni. Kétirányú kommunikációra képes, tehát nem csak hallod a babócát, hanem te is tudsz hozzá beszélni, hogy hamarabb megnyugodhasson.

260 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

Rendeld meg, pár nap alatt beszerezzük!
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Részletek

Az Avent SCD506 Dect Bébi Monitor a legmegbízhatóbb kapcsolatot teremti meg, ami számunkra nagyon megnyugtató, amikor nem tudunk kisbabánk mellett lenni. A kellemes éjszakai fény és a dallamjátszó funkció maximálisan megnyugtató lesz a kicsinek. Nem hiányozhat a babaszobából!

   

A szülői egység elején látunk egy hangszintjelzőt, ami segít felismerni, hogy a baba milyen hangerővel beszél, vagy sír. Főzés közben, hogyha halljuk, hogy a baba csak beszél játék közben az emeleti kiságyban, nem kell a babaszobába sietnünk. A mindennapi használat során ez valóban praktikus lesz.

 

A szülői egység jelez, hogyha a baba egység esetleg hatótávolságon kívül esne (beltéri hatótávolság kb 50 m, kültéri 330 m), illetve akkor is jelez, hogyha az akkufeszültség alacsony. A folyamatos kapcsolattartás garantált, egy percig sem érezheted azt, hogy babád egyedül van, hiszen folyamatosan hallhatod őt.

  

A Smart Eco üzzemmód figyel arra, hogy a készülék csak hangra kapcsoljon be, így növelve az akkumulátor használati idejét. A szülői egység hordozható, hálózati teljes feltöltés után akár 24 órán keresztül használható. A DECT technológia az interferencia szűrést is garantálja, hogy külső csatornákat ne hallhassunk használat közben.

  

Adatok
Adatok
Kedvezmény
INGYENES SZÁLLÍTÁS
Rendelésre
Rendeld meg, pár nap alatt beszerezzük!
azonnal raktárról
0 db
Cikkszám
wg44429