Avent SCD580 DECT bébi monitor

Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
Avent SCD580 DECT bébi monitor
47 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 pont

Az Avent SCD570 Dect Bébi Monitor kétirányú kommunikációra képes, ráadásként méri a hőmérsékletet a baba szobájában, rezgő figyelmeztetést ad a szülői egységen, ami dokkolóegység segítségével egyszerűen tölthető. A dallamok mellett a baba egység fénykivetítője teszi a hatást teljessé.

Márka:
Philips Avent
Várható szállítás:
Megrendelésed várhatóan 2 héten belül átadjuk a futárszolgálatnak.
480 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Kedvencekhez
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Részletek

Az Avent SCD580 Dect Bébi Monitor biztonsági és szórakoztató egységet jelent nekünk szülőnknek és babócánknak egyaránt. A bébiőr szülői egysége nem csak hanggal és fényekkel, hanem rezgéssel is jelez a baba hangjainak észlelésekor. A csomag egy dokkolóegységgel is kiegészült, aminek segítségével könnyebben tölthető a szülői egység, használat közben is. Egyszerűen csak ráhelyezzük az egységre és a hálózat már tölti is.

   

A kellemes éjszakai fény mellett MP3 lejátszó csatlakoztatása is lehetséges, így azt a muzsikát kapcsoljuk be babánknak, amit szeret, legyen ez Mozart, vagy tengerzúgás. A dallamjátszás melett egy speciális fénykivetítőt épített az Avent a bébiőrbe, hogy a pindur a csillagos eget nézegetve szenderülhessen álomba. A fényvetítő funkció természetesen kikapcsolható, ha a baba elaludt, vagy úgy éreznénk, hogy zavarja őt.

  

A bébi monitor méri a babaszoba hőmérsékletét és páratartalmát, és a szélsőséges értékeket jelzi a szülői egységen. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, így a hőmérséklet enyhe változása, illetve a túl magas vagy túl alacsony páratartalom is nyugtalanná teheti őket. A bébiőr a szülői egység digitális kijelzőjén keresztül azonnal jelez, ha a baba szobájában a klíma megváltozik. 

   

A szülői egység elején látunk egy hangszintjelzőt, ami segít felismerni, hogy a baba milyen hangerővel beszél, vagy sír. Takarítás közben, hogyha halljuk, hogy a baba csak beszél játék közben az emeleti kiságyban, nem kell a babaszobába sietnünk. Hangos zaj mellett, a fények segítségével tájékozódhatunk a sírás erősségéről. A szülői egység egy gombnyomásra átvált tompított zaj, rezgés és fényjelzésre, hogyha éjszaka használjuk.

 

A szülői egység jelez, hogyha a baba egység esetleg hatótávolságon kívül esne (beltéri hatótávolság kb 50 m, kültéri 330 m), illetve akkor is jelez, hogyha az akkufeszültség alacsony. A folyamatos kapcsolattartás garantált, egy percig sem érezheted azt, hogy babád egyedül van, hiszen folyamatosan hallhatod őt.

  

A Smart Eco üzzemmód figyel arra, hogy a készülék csak hangra kapcsoljon be, így növelve az akkumulátor használati idejét. A szülői egység hordozható, hálózati teljes feltöltés után akár 18 órán keresztül használható. A DECT technológia az interferencia szűrést is garantálja, hogy külső csatornákat ne hallhassunk használat közben.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ez a termékünk jelenleg nem elérhető.
Logisztikai központ
0
Logisztikai központ készlet
Beszerzés alatt
azonnal raktárról
0 db
Cikkszám
wg10922