Nincs raktáron
730 Ft visszajár

Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor

Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor
72 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 730 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Avent SCD630 Dect digitális bébi monitor kristálytiszta hanggal és 3,5"-os LCD kijelzővel mutatja számodra babád minden rezdülését. Altatódalok, éjszakai fény és hőmérséklet kijelzés teszi a bébiőr funkcióit teljessé.

Márka
Philips Avent
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Az Avent SCD630 Dect digitális bébi monitorral mindig közel maradhatunk kisbabánkhoz. Az adaptív FHSS technológiával egyedülálló kézibeszélő-párosítás lesz lehetséges, aminek köszönhetően biztonságos és személyes marad a kommunikáció babánkkal. Az interferenciamentesség gátolja, hogy külső csatornák hangjai beszűrődhessenek használat közben.

 

Hálózatról működtethető, ezért áramkimaradás esetén figyeljünk babánkra fokozottan. A bébiőr szülői egysége nem csak hanggal és fényekkel, hanem rezgéssel is jelez a baba hangjainak észlelésekor. Lágy és erősebb rezgési szint állítható, hogyha éjszakai használat esetén a rezgés zavaró lenne számunkra. Tökéletes minőségű 3,5"-os LCD kijelzőn követhetjük babánk mozgását.

   

A kellemes éjszakai fény mellett 5 elringató dallam gondoskodik arról, hogy kisbabánk biztonságban érezze magát, és mihamarabb álomba szenderülhessen. A bébi monitor kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, hogy ne csak mi halljuk kisbabánkat, hanem beszélhessünk is hozzá, ezzel megnyugtatva őt, mielőtt odaérünk hozzá a babaszobába.

  

A bébi monitor méri a babaszoba hőmérsékletét, és a szélsőséges értékeket jelzi a szülői egységen. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, így a hőmérséklet enyhe változása nyugtalanná teheti őket. A szülői egység elején látunk egy hangszintjelzőt, ami segít felismerni, hogy a baba milyen hangerővel beszél, vagy sír. Takarítás közben, hogyha halljuk, hogy a baba csak beszél játék közben az emeleti kiságyban, nem kell a babaszobába sietnünk.

 

A szülői egység jelez, hogyha a baba egység esetleg hatótávolságon kívül esne (beltéri hatótávolság kb 50 m, kültéri 300 m), illetve akkor is jelez, hogyha megszűnik a hálózati csatlakozás. A folyamatos kapcsolattartás garantált, egy percig sem érezheted azt, hogy babád egyedül van, hiszen folyamatosan hallhatod őt.

  

A Smart Eco üzzemmód figyel arra, hogy a készülék csak hangra kapcsoljon be, így növelve az akkumulátor használati idejét. A szülői egység hordozható, hálózati teljes feltöltés után akár 10 órán keresztül használható. A DECT technológia az interferencia szűrést is garantálja, hogy külső csatornákat ne hallhassunk használat közben.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
F. Melinda
2018.08.15
Nagyon szeretjük ezt a kis kütyüt, mert tényleg szuper, hogy mindent hallunk ls látunk, ami a babaszobában történik. Az első hetekben velünk volt a baba és nehéz volt megszokni külön. De ez segít. Jó a kijelzője, nagyon szép képet ad, még éjszaka is. Az altatódaloktól pedig elájultam, olyan jó szolgálatot tesznek. Néha azt érzem, én már nem is kellek... :D
Előnyök: Szép kép, könnyű használat, jó hangminőség és az extra funkciók, mint a hőmérséklet mérés és az altatódalok, ezek nagyon jók. Ezért az árért szuper, megbízható terméket kaptunk a Pelenka.hutól!
Hátrányok: Nem tudom mondani.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom