Nincs raktáron
32 Ft visszajár

P&M Foodie megosztott tálaló alátét Pink

P&M Foodie megosztott tálaló alátét Pink
P&M Foodie megosztott tálaló alátét Pink
P&M Foodie megosztott tálaló alátét Pink
P&M Foodie megosztott tálaló alátét Pink
3 190 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 32 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

P&M Foodie megosztott tálaló alátét pink színben. A cuki mintákkal kialakított tálalón játékosan helyezhetjük el kicsikénk falatjait. Hozzátapad a felülethez, így felboríthatatlan. Mérete: 35x30x2,7 cm, mosogatógépben is tisztítható.

Márka
P&M
Valós vásárlói vélemények
Részletek

A P&M Foodie megosztott tálaló alátét garantáltan meghozza a gyermekünk étvágyát. A tálalóra színesen és változatosan pakolhatjuk a kis falatokat, ami még a mi kedvünket is feldobja egy átlagos napon. A tálaló könnyen letörölhető a rátapadt ételszennyeződéstől, de mosogatógépben is tisztítható, így még a takarítása sem bonyodalmas. Mérete: 35x30x2,7 cm. Súlya: 0,44 kg.

  

A napocska és felhő mintákkal elkülöníthetők a különböző állagú, vagy színű bébiételek. Az alja hozzátapad a felülethez, ami által a kicsikénk nem tudja mozgatni, vagy felborítani. Ezzel talán pár takarítást is megúszhatunk... :) Az alátéttel könnyedén vehető a BLW (Baby Led Weaning) módszer is, mely során a gyermeknél már korán engedjük, hogy önállóan a kezébe vegyen kis darab szilárd ételt és megkóstolja azt.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Móni
2018.08.10
A kislányom szülinapjára rendeltünk innen, egy Chicco előkével ezt is. Óriási a felülete, a kislányom még a babájának az "ételét" is rápakolja... :D Könnyű letörölni, mi nagyon szeretjük.
Előnyök: Felboríthatatlan, mert rátapad az asztalra. Több rekeszes és elég nagy, könnyű bele adagolni. Könnyű letörölni.
Hátrányok: Nincsen hátránya.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom