Nincs raktáron
40 Ft visszajár

BABANAPLÓ - Hello Baby kiadvány

BABANAPLÓ - Hello Baby kiadvány
BABANAPLÓ - Hello Baby kiadvány
3 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 40 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Maradandó emléket állíthatsz össze magatok és a születendő kisbaba számára: feljegyzések, érzések, nagy pillanatok, fotók az egyre terebélyesedő pocakról! Ez a napló egy kicsit rólad is szól, az életednek arról az időszakáról, amikor gyermeket vártál.

Márka
Hello Baby
Valós vásárlói vélemények
Részletek

A Babanaplóban helyet kaphatnak a családtagok megjegyzései, az ismerősök legviccesebb reakciói. Készíthetsz családfát, naplót vezethetsz, megörökítheted ennek a felejthetetlen kilenc hónapnak minden fontosabb pillanatát, érzését.


Közben pedig a Babanapló hasznos segítőtársaddá válhat: 
védőnő, szoptatási tanácsadó szakértőnk segítségével nyomon követheted, mekkora a magzat, hogyan érdemes táplálkoznod, milyen vizsgálatokra számíthatsz, milyen kétségekkel küzdenek vagy épp minek örülnek mások.


Összegyűjtöttük neked, mit, mikor, hol és hogyan intézhetsz el. Segítséget kapsz a névválasztáshoz, a kelengyelista és a szülési terv összeállításához, sőt, még a szoptatás sikeres megkezdéséhez is minden fontos információt megtalálsz az utolsó oldalon.


Milyen jó lesz két-három évtized múlva újra átlapozni, olvasgatni, talán az időközben felcseperedett „babával”, aki már maga is babát vár, és összevetheti a tapasztalatokat, vizsgálatokat…

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
M.I.
2019.03.26
Ajándékba vettem babaváró bulira.
Előnyök: nem volt ötletem babaváró bulira, ez a termék megmentett
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom