Horoszkóp
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2019.02.08 10:09

Szülő horoszkóp

Szülő horoszkóp

Indulásunk óta fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy törődést, támogatást, jó árakat, rugalmas, profi kiszolgálást nyújtsunk a kismamáknak, anyukáknak.

Fogadd szeretettel a Pelenka.hu szülő horoszkópunkat és ha még nem olvastad, akkor ajánljuk figyelmedbe a babahoroszkópunkat is, amit ide kattintva tudsz elérni! Mi sokat mosolyogtunk a babócánk horoszkópján és kimondottan sokat nevettünk a saját szülői horoszkópunk olvasása közben is.

És bármilyen nehéz helyzetet is hozzon az élet, sose feledd:
SZUPER ANYA VAGY!

KOS SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Március 21. - Április 19.

  

A Kos szülők sajnos folyamatos háborúzást vívnak a gyereknevelés tekintetében a többi anyukával, az iskolai, vagy óvodai dolgozókkal. Szerintük gyermekük a legszebb és legszuperebb dolgokat érdemli és addig harcolnak, amíg mindez az övék nem lesz.

 

A Kos szülő játéka a gyermekével nem mindig gyerekcentrikus, így többször nyer ő, mint a gyerek. Mivel az egészséges versenyszellem a gyerkőcben is egyre erősebb, egy idő után már a Kos szülő is elfogadja, hogy néha érdemes veszíteni, a gyermek boldogságának javára. Mesemondás közben teljes átéléssel figyeli, és adja át a történetet, így néha jobban megrémül egy szörny felbukkanása során, mint a kicsi.

 
A Kos kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban a bébiőr, amivel mindig a saját felügyelete alatt tarthatja a babáját >>> Pelenka.hu bébiőrök, amik éjjel és nappal is vigyáznak babádra!

 

BIKA SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Április 21. - Május 20.

 

Az igazi örökmozgó gyermekekhez leginkább a Bika szülők tudnak megfelelő kitartással kapcsolódni. A Bika szülők türelmesek, még késő este is képesek a gyerekek kérdéseire higgadtan és őszintén válaszolni és befejezni egy többfordulós társasjátékot. A legfontosabb, hogy a gyerkőc boldog legyen, fizikailag és lelkileg minden igényét teljesítsék.

A Bika szülő játéka gyermekével türelmes, és kitartó. A kicsikkel és a nagyobbakkal egyaránt megtalálja a hangot. Mesemondás közben hangokkal és arcmimikával tarkítja az előadást.

A Bika szülők kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban a játszószőnyeg, amin éjjel és nappal egyaránt folyhat az önfeledt játék >>> Óriás játszószőnyeg a szülők és a gyermekek kedvence!

 

 

IKREK SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Május 21. - Június 21.

Az Ikrek szülők törekednek a legújabb, legmodernebb nevelési elvek elsajátítására és sokszor hoznak forradalmat a családi szokásokat, hagyományokat megtörve. Szerintük a baba és a gyerek egyéniségét figyelve kell a nevelési alapelveket meghatározni. Bíznak gyermekeikben és sokat is várnak tőlük, hogy akár kicsit a világot is megváltoztassák.

Az Ikrek szülő játéka a gyermekeivel teljes beleéléssel történik, viszont ez hamar illanó lelkesedést von maga után. Sok-sok játékkal elhalmozzák gyermekeiket, ami számukra is változatosságot nyújthat a gyerkőccel való játék közben. Gyakran mesélnek fejből, általuk kitalált fordulatokkal színesítve egy unalmasabb, vagy hagyományos történetet is.

Az Ikrek szülők kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban az önállóan használható etetési kiegészítő, amit a leghamarabb biztosítanak babájuk számára, az önálló, felelősségteljes étkezést bevezetve ezzel a gyermek életébe >>> Etetési kiegészítők az első falatoktól az önálló érkezésig!

  

 

RÁK SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Június 22. - Július 21.
  

A Rák érzékenysége felnőttkorban is megmutatkozik. Nincs olyan dolog, amit meg ne tennének a családjukért, a családi békéért. Megértő, vigaszt nyújtó szülők, akiknél arra kell figyelni, hogy a családért ne áldozzanak föl mindent. A Rák próbál olyan társat találni, aki hasonlóan érzékeny és családcentrikus, akivel tökéletes egységként, szeretetteljes burokban nevelhetik gyermekeiket.

A Rák színes fantáziavilága segíti a gyerekek kreativitását, a folyamatos játék és izgalmi igényeik kielégítése mellett. A játékokat érzelemdúsabbá teszik, amivel a gyerekek empátiáját is erősítik. Meséiket leginkább saját, gyermekkori mesekönyvekből olvassák, amiket évtizedekig őrizgettek.

A Rák szülők kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban az öntapadós krétatábla, amivel akár a meséket is színesebbé varázsolják >>> Öntapadós krétatábla a gyerekszobába, a konyhába, a nappaliba, vagy a nagyihoz! Készen állsz az irka-firkára?

OROSZLÁN SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Július 23. - Augusztus 23.

A legszórakoztatóbb szülők díját kétségtelenül az Oroszlánok kapnák, hiszen a baba már egészen kicsi korától bővelkednek a mulatságos dolgokban. Először csak grimaszolnak, majd később folyamatosan bohóckodnak, a gyermek nagyobb korában pedig vicceikkel törekednek a gyermekük megnevettetésére.

Az Oroszlán szülő folyamatosan programokat szervez, biztos, hogy a születésnapi zsúrokat, a különórákat is ő támogatja a legjobban. A gyermek mellette sosem unatkozik, mókatára és ötleti kimeríthetetlenek, a kicsik nagy örömére. Az Oroszlán szülő ezzel a képességgel érzi magában azt, hogy elengedhetetlen a családi élet mindennapjaiban.

A játék során felszabadult, boldog, hangos és önfeledt. A gyerekekkel teljes partnerként viselkedik. A mesemondási rutint is hasonlóan, elváltoztatott hangokkal, grimaszokkal teszi izgalmassá.

Az Oroszlán szülő kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban minden, ami a játék kategóriában található, illetve amivel játékot tud varázsolni a babájának, legyen az a rengeteg buborékot varázsoló habfürdő, vagy a legújabb kütyü >>> Fedezd fel a Pelenka.hu játékkínálatát!

  

SZŰZ SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Augusztus 24. - Szeptember 23.

 

A Szűz szülő már gyermeke születése előtt próbál mindenféle helyzetre felkészülni és a lehető legtöbb tudást magába szívni a gyemeknevelés kapcsán. Bújja a szakkönyveket, az internetet a hasznos fórumok után. Gyengédségét és figyelmességét leginkább a gyermeke születése után tudja igazán megélni, óvja, babusgatja, imádja őt.

A Szűz szülő törekszik arra, hogy minden játékot a szabályok szerint játszanak és ezzel óvják meg a gyermeket a csalódástól. Néha nehezen engedi el magát és nehezen tud elegendő rugalmassággal játszani a kicsikkel. A meseolvasáshoz törekszik a legújabb mesekönyvek beszerzésére, amik rengeteg képpel, illusztrációval vannak ellátva.

A Szűz szülők kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban a mesekönyv, amivel minden este bekuckózhat a gyerkőcökkel >>> Fedezd fel a Pelenka.hu webáruház színes mesekönyveit!

 

MÉRLEG SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Szeptember 24. - Október 23.

 

A Mérleg szülő fokozott érzelmességének köszönhetően pici babájában szerelme gyümölcsét látja és vele érzi teljesnek párja iránti elköteleződését. Extra szeretettel, odaadással és figyelemmel neveli kisgyermekét, ami a baba lelki egyensúlyára, fokozott érzékenységére is nagyon jó hatással van.

A Mérleg szülők rengeteg időt szentelnek a gyerkőceikkel történő játékra, sőt, szeretik bevonni a szomszéd, vagy az ismerősök csemetéit is és szeretik, ha sok gyermek veszi őket körül és rájuk is ő vigyázhat. A meséiket extra kiegészítőkkel teszik színessé, amik néha egy színházi előadásba is illenének.

A Mérleg kedvenc termékei a Pelenka.hu webáruházban a legkisebbeknek ajánlott cumisüvegek, hiszen etetés közben tölthetik a legtöbb időt gyermekükkel, és figyelhetnek rájuk a legjobban. Ez a gondoskodás élteti a Mérlegeket >>> Avent, Tommee Tippee, Lansinoh, Chicco és Nip cumisüvegek és itatók a webshopban!

  

SKORPIÓ SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Október 24. - November 22.
  
 

A Skorpió sokszor törekszik arra, hogy megmutassa azt, hogy mindenben neki van igaza. Harcol ezért és hogyha szerinte gyermekét támadás éri, próbálja megvédeni akkor is, ha valós és akkor is, ha csak vélt jellegű ez a támadás. A Skorpió próbál változatos és akciódús életet biztosítani gyermekének és figyelmét folyamatosan lekötni. Figyelnie kell arra, hogy gyermekét ne zsarolja érzelmileg, mégha teljesen önálló és talpraesett viselkedést is vár el tőle, az élet minden helyzetében.

A Skorpió szereti a változatos, eseménydús játékokkal lekötni a gyermeket, de figyelnie kell arra, hogy a kicsi biztonságát is előtérbe helyezze és a számára megfelelő, és nem az idősebb gyermekek számára megalkotott játékokat használják. Mesélés közben figyeli a kicsi reakcióit és próbálja színpadias előadással, hatásszünetekkel sejtelmessé tenni a történetet.

A Skorpió kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban a bugyipelenka, amit a gyermeke már magától is használhat, ezzel is közelebb hozva a pelust elhagyó időszakot, hogy a kicsi minél hamarabb önálló lehessen ezen a területen is >>> Bugyipelenkák 6 kg-tól egészen a 26 kg-ig kisbabád kényelméhez!

  

  

NYILAS SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

November 23. - December 21.
  
 

A Nyilas szülő számára a gyermeknevelés nem kötelesség, de azért szereti ennek a jó oldalát átélni. A tanítás során szereti az ösztönzést, annak érdekében, hogy a gyermek játékának és öfeledtségének semmi se szabjon határt. A pedagógiai célzatú dolgokat, mint a védőnői látogatás, vagy egy későbbi szülői értekezlet nem annyira szereti, ezek számára inkább felesleges kötelességek.

A Nyilas szülők gyermekeiket sokszor tekintik végtelelen gyermeknek, ezért a csecsemővel, vagy kisgyermekkel való sokszori, önfeledt együttjátszás vége után nem érzik magukat annyira hasznosnak. Törekedniük kell, hogy a kamasz, vagy felnőtt gyermekkel is megtalálják a közös pontokat, programokat. Leggyakrabban saját meséket mondanak, amiket akár utazás, de esti altatás során is képesek előhúzni.

A Nyilas szülők kedvenc terméke a Pelenka.hu a webáruházban a cumi, amivel a számukra kellemetlen érzéseket okozó sírásnak, vagy hisztinek gyorsan véget tudnak vetni. A cumiról való leszokást sokszor ők késleltetik, hogy gyermekük örökké ilyen kicsi maradhasson…  >>> Avent, Tommee Tippee, Chicco és Nip cumik fiús, lányos és uniszex színekben egyaránt!

  


  
BAK SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

December 22. - Január 20.

 

A Baknak a baba születéséig összegyűjtött indormációi alapján pontos és megkérdőjelezhetetlen elképzelése van arról, hogyan tud gyermeke számára jó szülő lenni. Számára a gyermek biztonságos és boldog, anyagilag biztosított jövője nagyon fontos, aminek megadását tűzön-vízen próbálja keresztülvinni.

A játékok során az életre való nevelés számára a legfontosabb, nehéz önfeledtséget és boldogságot sugároznia, hiszen számára a komoly döntések és a megfontolt cselekedetek számítanak játék közben is. A Gazdálkodj okosan számára elengedhetetlen a játéktárban. Mesélés közben mindig ugyanezt, az életre való nevelést tartja fontosnak, és csak később helyezi előtérbe a gyerkőc kívánsága.

A Bak szülő kedvenc terméke a Pelenka.hu webáruházban minden fogápolási eszköz, amikkel a későbbi egészséges fogazatot és megfelelő beszédkészséget is megalapozhatja >>> Fedezd fel fogápolási eszközeinket kisgyermeked számára!

  

  

VÍZÖNTŐ SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Január 21. - Február 20.

 

A Vízöntő szülők legnagyobb dilemmája, hogy barátként, vagy felelősségteljes szülőként legyenek-e jelen a gyermek életében. Szívesen részt vesznek a gyermekkel mindenféle kalandban és nehéz számukra elvárásokat, szabályokat támasztani a gyermek elé, hogy megfelelően egyenrangúan kezelhessék őt. Szülői tekintélyüket sosem használják ki, hiszen a gyermeket önálló, független emberként kezelik. A baba születésénél viszont nehéz számukra az az időszak, amikor a baba teljes mértékben a szülői gondoskodástól függ.

Játék közben maximálisan el tudják magukat engedni és mindig szívesen tesznek a gyermek kéréseinek. Mesélés közben is bevonják a gyermeket és sokszor együtt találják ki az izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket.

A Vízöntő szülők kedvenc terméke az, amivel a gyermek már önállóan is tud enni, vagy játszani. A bukfenc tál és a játszószőnyeg is hasznos lehet számukra >>> Óriás játszószőnyeg a szülők és a gyermekek kedvence!

 

  

HALAK SZÜLŐK HOROSZKÓPJA:

Február 21. - Március 20.

 

A Halak szülő nagyon érzékeny és nagyon odafigyel babájára és gyermekére. Elhalmozza puszikkal és aktív figyelemmel, ami számára a megfelelő gondozás alapjait jelenti. Azokban a helyzetekben, ami nagy felelősséget von maga után sokszor elbizonytalanodik és kéri párja tanácsait és támaszát. A gyermek felnőtt korában egyenrangúként kezeli és próbálja mindig komoly és felelősségteljes tanácsokkal ellátni őt.

A játék során kedveli a szerepjátékokat és gyakran túlzásba is esik a fantáziavilágok megalkotásával. Fontos, hogy gyermeke számára azt is megtanítsa, hogy nem minden alakul úgy az életben, ahogyan egy játék során. Csecsemő korban még szívesebben mesél mesekönyvekből, gyermeke idősebb korában már inkább saját fantáziájából meríti a történeteket.

A Halak szülő kedvec terméke a Pelenka.hu webáruházban a pelenka, aminél hosszú kísérlezetés után talál a tökéletesre és ezután úgy érzi, maximálisan gondoskodott kisbabája ezen igényéről is >>> Pampers, Libero, Bella Happy, Huggies és gazdaságos pelenkák darabos és havi kiszerelésben!

  


Gondoskodás szeretettel

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom