Nincs raktáron
22 Ft visszajár

Chicco Vonatos autós napárnyékoló tárolótáskában (2 db)

2 190 Ft
Egységár: 1 095 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 22 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Chicco Vonatos autós napárnyékoló tárolótáskában 2 db-os kiszerelésben. Tapadókorongokkal rögzíthető az autó ablakán és fogantyúkkal szedhető le róla. Segítségével megóvhatjuk a nap zavaró és káros sugaraitól az autóban utazó gyerkőceinket.

Márka
Chicco
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Az autós utazás során nagyon fontos gyermekünk biztonságára odafigyelni, ami rengeteg apró dologból áll össze. Ezek közé tartozik a napárnyékoló, vagy napvédő, amivel megóvhatjuk a nap zavaró és káros sugaraitól az autóban utazó gyerkőceinket. A tároló tasak nagyon praktikus, kis helyen is elfér, és hogyha le szeretnénk szedni az árnyékolót, vissza is tehetjük őket bele. Cuki, vonatos mintájuk miatt a kicsik nagy kedvence! 2 db-ot tartalmaz a csomag.

   

Használata: amikor kivesszük a tartótasakból a napárnyékolókat, hirtelen szét fognak nyílni, legyünk óvatosak a kinyitáskor, nehogy megüssük magunkat, vagy a babócát. A két tapadókorong segítségével erősítsük az autóüvegre úgy, hogy a legnagyobb felülettel takarja a napot gyermekünk elől. Ezután ujjal jól nyomjuk rá az üvegre a korongokat. Eltávolítás az üvegről: a műanyagkorongok végén lévő fogantyúknál fogva. Hajtsuk össze őket egy csavaros mozdulattal és tegyük a tartótasakba.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom