Fisher-Price: Mini Beatbo világító robot

-3%
1
Fisher-Price: Mini Beatbo világító robot
Fisher-Price: Mini Beatbo világító robot
4 299 Ft
Akció:
4 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 pont
Akció ideje: 2018.12.10 - Vége: 2018.12.16
Akcióból hátralévő idő:
Leírás:
Kisbabánk finommotoros készségei és érzékei is fejlődnek a mini Beatbo robotnak köszönhetően. A kicsikkel játszó, éneklő, világító robot tökéletes, fejlesztő játék lesz karácsonyra! A robot magyar nyelven beszél és a dalokat is magyarul adja elő.
Korosztály:
0 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
fiú
Márka:
Fisher-Price
42 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

1 db
azonnal raktárról

Ha megrendeled idő-n belül, a következő munkanapon házhoz szállítjuk a terméket.

Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Részletek

Aranyos és fejlesztő interaktív játék robot a Fisher-Pricetól. Gyermekünk imádni fogja a robotot, aki kommunikál és játszik vele. Nem maradhat ki a karácsonyi ajándékok közül. A gyerekek kedvenc játszótársa, Beatbo most visszatért kicsiben, hogy a kisebb gyerekek is játszhassanak vele.

 

Induljon a buli az ingó fejecske ütögetésével, amely aktiválja élénk fényeit és játékos dallamait. A hordozható, kézben tartható Mini Beatbo fejleszti kisbabánk finommotoros és gondolkodási képességét, miközben velük együtt bólogat. Amikor játékba lendül a fejlődés: Finommotoros mozgás: babánk finommotoros képességei ugrásszerűen fejlődnek, miközben megragadják a figurát, és interakcióba lépnek vele.

 

Érzékelés - babánk érzékeit stimulálják az élénk, színes fények, a vidám dallamok és hangok. Kognitív képességek: az akció-reakció tevékenységek felkelti gyermekünk kíváncsiságukat, és fejlesztik a gondolkodási képességeit, miközben felfedezi, hogyan keltsék életre Beatbo robotot.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Rendeld meg, pár nap alatt beszerezzük!
azonnal raktárról
1 db
Cikkszám
wg32491