Jelenleg nincs raktáron
48 Ft visszajár

Fisher-Price: Mini Beatbo világító robot

Fisher-Price: Mini Beatbo világító robot
Fisher-Price: Mini Beatbo világító robot
 4 750 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 48 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Márka
Fisher-Price
Leírás
Kisbabánk finommotoros készségei és érzékei is fejlődnek a mini Beatbo robotnak köszönhetően. A kicsikkel játszó, éneklő, világító robot tökéletes ajándék lesz! A robot magyar nyelven beszél és a dalokat is magyarul adja elő.
Korosztály
0 éves kortól
Kiknek ajánljuk
fiú
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Aranyos és fejlesztő interaktív játék robot a Fisher-Pricetól. Gyermekünk imádni fogja a robotot, aki kommunikál és játszik vele. A gyerekek kedvenc játszótársa, Beatbo most visszatért kicsiben, hogy a kisebb gyerekek is játszhassanak vele.

 

Induljon a buli az ingó fejecske ütögetésével, amely aktiválja élénk fényeit és játékos dallamait. A hordozható, kézben tartható Mini Beatbo fejleszti kisbabánk finommotoros és gondolkodási képességét, miközben velük együtt bólogat. Amikor játékba lendül a fejlődés: Finommotoros mozgás: babánk finommotoros képességei ugrásszerűen fejlődnek, miközben megragadják a figurát, és interakcióba lépnek vele.

 

Érzékelés - babánk érzékeit stimulálják az élénk, színes fények, a vidám dallamok és hangok. Kognitív képességek: az akció-reakció tevékenységek felkelti gyermekünk kíváncsiságukat, és fejlesztik a gondolkodási képességeit, miközben felfedezi, hogyan keltsék életre Beatbo robotot.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom