Hipp BIO sárgarépa-rizs borjúhússal, 5 hó+ (6x190 g)
leírása
Összetevők:
sárgarépa* 32%, főtt rizs* 30%, ivóvíz, borjúhús* 8%, repceolaj* 2%.
Gluténmentes. Hőkezeléssel tartósított.
Tápanyagtartalom:
Tápérték | 100 g-ban | 190 g-ban |
Energia kJ/kcal | 271/65 | 517/123 |
Zsír | 2,4 g | 4,6 g |
– ebből telített zsírsavak | 0,3 g | 0,6 g |
Szénhidrát | 7,7 g | 14,6 g |
– ebből cukrok | 1,3 g | 2,5 g |
Fehérje | 2,4 g | 4,6 g |
Só1 | 0,05 g | 0,10 g |
Nátrium | 0,02 g | 0,04 g |
Alfa-linolénsav (ALA) | 0,13 g | 0,25 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
Komplett egytálétel hússal. A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített étel lezárt üvegben, hűtőben tárolva a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében kérjük, használjon műanyag kanalat. Szobahőmérsékleten tárolható.