Hipp BIO sütőtök burgonyával, 4 hó+ (6x190 g)
Összetevők:
sütőtök* 60% burgonya* 25%, ivóvíz, repceolaj* 0,9%. Gluténmentes.
Tápanyagtartalom:
Tápérték |
100 g-ban |
190 g-ban |
Energia kJ/kcal |
197/47 |
377/90 |
Zsír |
1,1 g |
2,1 g |
– ebből telített zsírsavak |
0,1 g |
0,2 g |
Szénhidrát |
7,2 g |
13,7 g |
– ebből cukrok |
3,0 g |
5,7 g |
Fehérje |
1,5 g |
2,9 g |
Só1 |
0,01 g |
0,02 g |
Nátrium |
<0,02 g |
<0,02 g |
Alfa-linolénsav (ALA) |
0,06 g |
0,11 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
A főzelékek ideálisak a hozzátáplálás kezdetén 4-6 hónapos kortól a gyümölcsök bevezetése után. Az ebédidőben történő anyatejes vagy tápszeres táplálás előtt kezdje a hozzátáplálást egy-egy kiskanálnyi mennyiséggel majd napról napra növelje az adagot – így a baba lassan hozzászokik a táplálékbevitel új formájához. Fogyasztása kiegészítő táplálékként ajánlott.
A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített rész lezárt üvegben, hűtőben tárolva, a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében használjon műanyag kanalat. Hőkezeléssel tartósított. Szobahőmérsékleten tárolható.