Hipp BIO sütőtök burgonyával, 4 hó+ (6x190 g)
leírása
Összetevők:
sütőtök* 60% burgonya* 25%, ivóvíz, repceolaj* 0,9%. Gluténmentes.
Tápanyagtartalom:
Tápérték | 100 g-ban | 190 g-ban |
Energia kJ/kcal | 197/47 | 377/90 |
Zsír | 1,1 g | 2,1 g |
– ebből telített zsírsavak | 0,1 g | 0,2 g |
Szénhidrát | 7,2 g | 13,7 g |
– ebből cukrok | 3,0 g | 5,7 g |
Fehérje | 1,5 g | 2,9 g |
Só1 | 0,01 g | 0,02 g |
Nátrium | <0,02 g | <0,02 g |
Alfa-linolénsav (ALA) | 0,06 g | 0,11 g |
1 Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
*ökológiai gazdaságokból
A HiPP termékek gyártásánál felhasznált bioösszetevők olyan gazdaságokból származnak, ahol szigorú ökológiai előírásoknak megfelelően termelnek. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyát.
Feldolgozás előtt minden nyersanyagot bevizsgálnak a Hipp laboratóriumában, amely egyike Európa vezető laboratóriumainak. A termelésen túl a feldolgozás és az ellenőrzés is a baba egészségét és környezetünk védelmét szolgálja, amelyben a gyermek felnő.
Felhasználási javaslat:
A főzelékek ideálisak a hozzátáplálás kezdetén 4-6 hónapos kortól a gyümölcsök bevezetése után. Az ebédidőben történő anyatejes vagy tápszeres táplálás előtt kezdje a hozzátáplálást egy-egy kiskanálnyi mennyiséggel majd napról napra növelje az adagot – így a baba lassan hozzászokik a táplálékbevitel új formájához. Fogyasztása kiegészítő táplálékként ajánlott.
A fedél lecsavarása után a szükséges mennyiséget vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel. Keverje meg, majd ellenőrizze a hőmérsékletét. A fel nem melegített rész lezárt üvegben, hűtőben tárolva, a felbontástól számítva 1 napig használható fel. Az üveg sérülésének elkerülése érdekében használjon műanyag kanalat. Hőkezeléssel tartósított. Szobahőmérsékleten tárolható.