Hűségpont

HŰSÉGPONT RENDSZER


Gyűjtsd te is a hűségpontokat

és vásárolj akár ingyen! 

Regisztrált vásárlóként minden

vásárlásod után hűségpontokat

írunk jóvá.


Mire jók a pontok?
Az összegyűjtött pontokat bármely termékünk megvásárlására fel tudod használni, így akár ingyen is a tiéd lehet egy-egy termékünk. A webshopban minden regisztrált vásárlónknak hűségpontokat írunk jóvá a vásárlása után. A webshopban a termékek ára alatt jelenik meg, hogy a megvásárlása esetén hány pontot írunk jóvá.


Mennyit ér egy-egy pont?
Minden pont 1 Ft-ot ér a vásárlás során. Ha például van 5.000 pontod, akkor az egyszeri 5.000 Ft-os kedvezményt jelent számodra.
A pontokat az aktuális rendelésed értékének 20%-áig tudod felhasználni.


Meddig használhatóak fel az összegyűjtött pontok?
A pontok 1 évig használhatóak fel, a vásárlásod értékének maximum 20%-át tudod fedezni velük. Egy év után a hűségpontok automatikusan törlődnek.


Hogy tudom felhasználni a pontjaimat?
Pelenka.hu rendelésed leadása során a kosárfolyamatnál rendszerünk emlékeztet az összegyűjtött hűségpontjaidra. Ha ennél a résznél bejelölöd a „Felhasználom a pontokat a vásárláshoz” rubrikát, akkor a fizetési oldalon máris látod, hogy a pontok értéke kedvezményként levonásra került. A megszerzett hűségpontok 1 éven keresztül vásárolhatóak le, így ha 1 éven keresztül gyűjtögetted pontjaidat, ideje beváltanod őket.


Hol tudom megnézni, hogy mennyi pontom van?
Ha már regisztráltál a webáruházba, lépj be a Profilodba és a Kedvezmények fülecskén megtalálod a hűségpontjaid értékét.
Ha eddig még nem regisztráltál, de szeretnéd gyűjteni te is a pontokat, akkor itt tudsz beregisztrálni: https://www.pelenka.hu/regisztracio


A vásárlást követően mikor íródnak jóvá a pontjaim?
Kártyás vásárlás esetén akkor, amikor átadjuk a futárszolgálatnak a csomagodat.
Utánvétes vásárlás esetén a csomagod átvételét követő 5 munkanapon belül.


Mi történik, ha lemondok egy csomagot vagy elállok a vásárlástól?
Ilyenkor az adott vásárláshoz kapcsolódó pontjaid törlésre kerülnek.


Regisztrálj webshopunkba és gyűjts pontjaidat!
REGISZTRÁLOK!

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom