Nincs raktáron
160 Ft visszajár

Interaktív mackó koma

Interaktív mackó koma
Interaktív mackó koma
Interaktív mackó koma
Interaktív mackó koma
Interaktív mackó koma
Interaktív mackó koma
15 990 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 160 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Márka
Interaktív mackó
Leírás
Az interaktív mackó koma magyarul beszél és elő tud adni 5 dalt és 5 mesét, de figyeli azt is, amit a gyerkőc mond neki, így több, mint 50 kirakós és matek feladatot tartogat a tarsolyában.
Korosztály
3 éves kortól
Kiknek ajánljuk
fiú/lány
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Kisfiúknak és kislányoknak is tökéletes ajándék lesz mackó koma, aki interaktív módon köti le a gyermek figyelmét és meséivel, dalaival elszórakoztatja gyerkőcünket. A mackó több, mint 50 kirakós és 50 matekfeladványt is tartogat tarsolyában és beszélget gyermekünkkel, amivel a gyermek kommunikációs készségeit is fejleszti. Játszva tanulás mackó komával!

  

Mackó koma ráadásul nem csak okos, hanem egy puha plüssfigura, amit a gyermekünk alváshoz is magával vihet. A kedves és interaktív plüss maci öt dalt és öt mesét tud előadni. A plüss interaktív és két irányban kommunikál, figyeli azt is amit kicsikénk mond neki és reagál rá, így a gyerkőc addig gondolkodhat a feladványokon, amíg mackó koma a helyes megoldást nem hallja.

 

A mackó természetesen magyarul beszél, androidos, vagy IOS alkalmazással különböző játékokat is játszhat vele gyermekünk okostelefonunknak köszönhetően. A maci programja angol, de a kezelése nagyon egyszerű. Újdonság, hogy az alkalmazás segítségével a távolban lévő szülő, nagyszülő is beszélgethet a gyermekkel.

 

A játék Android 5.1-es vagy feletti verzióval, és iPad iOS 8 vagy feletti verzióval kompatibilis. A csomagolás mérete: 34 x 27 x 22 cm.

  

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom