Szűrés
Ár (Ft)
1 390 Ft - 9 990 Ft
Termék státusza

MAM cumi

55termék
 

MAM CUMI

Kényelmes választás újszülöttek számára: a MAM Comfort cumi

A szülők gyakran kérdezik orvosaik véleményét a cumikról és használatukról.

A cumizás természetes szükséglet a babák számára, fontos szerepet játszik a fejlődésükben, mivel a szopás természetes ösztönével születnek.  Ha a babának megnyugvásra, vigasztalásra van szüksége vagy aludni akar, a cumi megoldást nyújt ezekre. Az új MAM Comfort cumi ideális az újszülött természetes szopási ösztönének támogatásához. Teljesen szilikonból készül, ezért különösen puha és higiénikus - tökéletes az újszülöttek megnyugtatásához és a cumizáshoz.

 

Orvosszakértőkkel kifejlesztve

Orvosszakértők, gyermekorvosok, nővérek és logopédusok közreműködésével jött létre az újszülöttek igényeinek megfelelő, egyedi, egy darabból álló formatervezésű MAM Comfort cumi, amely 100% puha szilikonból készült, különösen higiénikus és nagyon könnyű tisztítani. A kifejezetten puha szilikon anyag gyengéd a baba bőréhez.

 

A cumi extra kicsi és könnyű kialakítása biztosítja, hogy még a pici babák is könnyen a szájukban tudják tartani. A kivételesen puha szilikon anyag gyengéd a baba bőréhez, és megakadályozza a száj körüli kipirosodások kialakulását, ami különösen kényelmessé és megnyugtatóvá teszi. A szilikon fogantyú lehetővé teszi a cumi egyszerű rögzítését a cumitartó csipeszhez.

 

Támogatja a baba természetes szopási ösztönét

Az extra kicsi fogszabályozó szívóka ideálisan támogatja a természetes szopási ösztönét és elősegíti az egészséges szájfejlődést. A szívóka és a pajzs szimmetrikus, ami azt jelenti, hogy a cumi mindig a tökéletesen illeszkedik a baba szájában.

A még megnyugtatóbb hatás érdekében a szívóka és a pajzs belsejében lévő SkinSoft ™ szilikon felület hasonlít az anya bőréhez. Az ismerős érzésnek köszönhetően a babák könnyen elfogadják a cumit. Ez teszi a MAM Comfort cumit ideális cumivá az újszülött babáknak az első hetekben, hónapokban.

A termék az egyedi fejlesztésű MAM sterilizáló- és szállítódobozban kapható, amellyel könnyedén, egyszerűen és gyorsan lehet a cumit fertőtleníteni, akár otthon, akár utazás során.

Az innovatív tervezési jellemzőinek és a gondos anyagválasztásnak köszönhetően a MAM Comfort megnyugvást és támogatást nyújt az újszülöttek számára. A 40 éves folyamatos termékfejlesztés és a szakértelem alapján ez az egyedülálló termék biztosan a szülők és a szakemberek kedvence lesz.

 

Milyen a jó cumi?

A cumizás természetes szükséglet a babák számára, fontos szerepet játszik a fejlődésükben, mivel a szopás természetes ösztönével születnek.  Ha a babának megnyugvásra, vigasztalásra van szüksége vagy aludni akar, a cumi megoldást nyújt ezekre. A cumik használata hatással lehet a fogak későbbi elhelyezkedésére és növekedésé­re, az állkapocs kialakulására, éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen cumit használ a baba. Ez a téma fontos és aktuális minden szülőnek.

 

A cumik sokkal jobb megoldást jelentenek, mint a baba saját ujja, jobb a játékoknál vagy bármilyen más eszköznél. A cumik úgy lettek kifejlesztve, hogy a lehető legjobb módon járuljanak hozzá a babák megnyugtatásához, valamint tudományos kutatások bizonyítják, hogy a cumi használata csökkentheti a hirtelen bölcsőhalál (SIDS) esélyét. Nagyon fontos, hogy a boltokban kapható sokféle cumi közül a lehető legmegfelelőbbet válasszák a babának. Az átlagos cumik sok esetben nem a babák igényeinek megfelelően vannak kialakítva, így a száj és az állkapocs fejlődését figyelmen kívül hagyják. Ezért fontos, hogy olyan cumit válasszon a babának, aminek ergonómiai kialakítása során figyelembe veszi ezeket a szempontokat.

 

A széles körű fogyasztói kutatómunka és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség ihlette, hogy a babatermékek specialistája, a MAM új prémium cumicsaládot vezet be. A MAM Supreme névre keresztelt új cumi számos innovatív funkciót tartalmaz, amelyek célja a babák egészséges fejlődésének támogatása.

Mint minden MAM terméket, úgy az új cumit is vezető orvosszakértőkkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. Tekintettel a cumi használatának a fogak fejlődésére gyakorolt hatására, a MAM különösen a fogszabályozók és a gyermekfogorvosok tanácsára támaszkodott.

 

A cumik között egyedülálló az új generációs MAM Supreme cumi. Tekintettel a cumi használatának a fogak fejlődésére gyakorolt hatására, a MAM különösen a fogszabályozók és a gyermekfogorvosok tanácsára támaszkodott. Az orvosszakértőkkel szoros, intenzív együttműködés során fejlesztettek ki, és amelyről hosszútávú tudományos kutatások alapján megerősítést nyert, hogy ergonomikus kialakításának és a szívóka anyagának köszönhetően egyedülálló módon segíti a fogak és az állkapocs egészséges fejlődését

 

Mitől jobb a MAM Supreme cumi, mint a többi?

A hagyományos cumik szívókájának vastagsága olyan fogászati problémákat okozhat, mint a fogak helytelen növekedése, sőt a szájpadlás alakjának deformálódása. Ezért a fogorvosok, szakemberek egyetértenek abban, hogy minél vékonyabb és rugalmasabb a szívóka nyakának kialakítása, annál kisebb nyomást gyakorol a baba fogaira és állkapcsára. A MAM Supreme fogszabályzó cumit extra vékony és rugalmas szívókával látták el, amely természetesebb zárt szájtartást tesz lehetővé, és több teret enged a fogaknak a növekedéshez. A szívóka nyaka 60%-kal vékonyabb és 4-szer rugalmasabb, mint a piacon lévő más cumiké, amit egy tanulmány is igazolt.1 Így szakértők által is ajánlhatóak az egészséges fogak és állkapocs kialakulásának segítésére és a fogdeformációk kockázatának csökkentésére.

 

Az új cumi másik azonnal látható jellemzője a pajzsban található nagyon nagy szellőzőlyukak. Ezek a lyukak teszik a cumit különösen bőrbaráttá, mivel több levegő éri a baba érzékeny bőrét. Ennek a kialakításnak egy másik előnye, hogy látszik a baba tündéri mosolya cumizás közben is.

A szívóka SkinSoft™ felülete nagyon hasonlít az anya bőrére, amely ismerősnek a baba számára, és így ösztönzi az elfogadásra. A fogyasztói kutatások azt mutatták, hogy a SkinSoft™ szívókával ellátott MAM cumikat a babák 94%-a elfogadja.2

 

A MAM Supreme cumi doboza nemcsak tárolásra, hanem sterilizálásra is hasz­nálható. A sterilizálás néhány egyszerű lépésben, pár perc alatt mikrohullámú készülékben végezhető, ami nagyban megkönnyíti a szülők dolgát, hiszen így a cumik gyorsan, energiatakarékosan és higiénikusan fertőtleníthetők.

A MAM Supreme Night cumik egyedülálló ’világító gombbal’ segít, hogy könnyebben megtalálhatóak legyenek a sötétben, és ezzel is megkönnyítsék a babák és a szülők életét.

A MAM Supreme cumi különleges dobozban kapható, amely nem csak tárolásra, hanem sterilizálásra is használható. A sterilizálás mikrohullámú készülékben végezhető néhány egyszerű lépésben. Ez az önsterilizáló funkció biztosítja a MAM cumik gyors, energiatakarékos és higiénikus fertőtlenítését.

A MAM Supreme cumi mikrohullámú sütőben történő sterilizálása a sterilizáló- és szállítódoboz segítségével, akár 77%-kal csökkenthető a CO2 kibocsátás, valamint sok energiát és vizet lehet megtakarítani (a vízben való kifőzéshez képest).

Sőt a doboz újrahasznosítható azután is, hogy a gyermeknek már nincs szüksége cumira: például kiválóan tárolhatóak benne gémkapcsok, gombok, gyöngyök, vagy más apró kézműves tárgyak.

 

Minden MAM termék, így a Supreme cumik is BPA- és BPS-mentes anyagból készülnek. A speciálisan kifejlesztett gyártási folyamat lehetővé teszi a cumi pajzs és gomb előállítását hulladék keletkezése nélkül. A csomagoláshoz használt karton pedig fenntartható erdőgazdálkodási forrásokból származik. A műanyag és papír részek elválasztása után a csomagolás szelektíven gyűjthető.

 

Meddig cumizzon a baba?

A babák első éveiben a cuminak számos előnye van. Szakértők azt javasolják, hogy mindemellett három éves korukig le kell szok­tatni őket a cumi használatáról, mivel a fogak és az állkapocs egészséges fejlődése így lehet biztosított a későbbiekben.

 

1Klinikai tanulmány: Németország, 2016, 86 résztvevő

2Piackutatás 2010–2018, 1,383 babával tesztelve

MAM TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA TALÁLOD!

Feliratkozom