MAM ivópohár


MAM IVÓPOHÁR

A MAM tanulópoharak segítik a babát az önálló ivás elsajátításában és megkönnyíti a hozzátáplálásra való átállást. Egyes ivástanuló poharak, ivópoharak már a baba 4 hónapos korától használhatóak. Önállóan tudják őket használni a könnyen megmarkolható, csúszásmentes kétoldali fogantyú segítségével. Az ivócsőr kifolyásbiztos és rendkívül puha kialakítású, hogy könnyen illeszkedjen a kicsi ajkakhoz. A babák a kifolyási sebességet a szívás erősségével maguk szabályozhatják.

Hogyan választhatod ki a számodra legtökéletesebb MAM ivópoharat?

A MAM Starter legyen kisbabád első ivástanuló pohara! A baba a poharat önállóan tudja használni a könnyen megmarkolható, csúszásmentes kétoldali fogantyúval. Az ivócsőr kifoolyásbiztos és rendkívül puha, hogy könnyen illeszkedjen a kicsi ajkakhoz. A babák a kifolyási sebességet a szívás erősségével maguk szabályozhatják. 4 hónapos kortól ajánlott.

A MAM Trainer ivástanuló pohár segítségünkre van az önálló ivás során. A könnyen megmarkolható, csúszásmentes kétoldali fogantyúval a pici könnyen a kezébe tudja tartani. Csepegésmentes, MAM etetőcumi és extra puha ivócsőr tartozik hozzá, ami segít a szoptatásról, illetve a cumisüvegről a pohárra való áttérésben. Védőkupakja mérőpohárként is használható. 4 hónapos kortól ajánlott.

A MAM Learn to drink ivástanuló poharat 6 hónapos kortól használhatja gyermekünk. A szabad folyású, csepegésmentes szeleppel ellátott puha ivócsőr kialakítása segít áttérni a cumisüveges táplálás, vagy az anyamell után az önálló ivásra. Könnyen a kis kezekben tartható, ergonomikus kialakítású, kedves mintákkal díszített és minőségi választás lesz a Learn to drink.

A MAM Fun to drink ivást tanító pohara gyermekünk 8 hónapos korától használható. Stílusos és könnyen használható ivópohár, kemény ivócsőrrel, mely ideális az ivópohárról a rendes pohárra való könnyű áttéréshez. Innovatív ivópohár a kis felfedezők számára.

MAM TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA TALÁLOD!

Feliratkozom