MAM kismama termékek


MAM KISMAMA TERMÉKEK

 

Minden szakértő egyetért abban, hogy az anyatejes táplálás a legjobb a babáknak. Praktikus – mivel mindig rendelkezésre áll, megfelelő a hőmérséklete és csíramentes – és egészségügyi okokból is: minősége és összetétele igazodik a baba igényeihez, könnyű megemészteni, a szopás elősegíti a baba állkapcsának és arcizmának fejlődését, valamint a szoptató anyukák is egészségesebbek.

 

A szoptatás nagyon egyéni dolog, az édesanya és gyermeke közötti kölcsönösségen és megértésen alapul. A szoptatás során fontos, hogy ez mind a mama, mind a baba számára nyugodt környezetben történjen, hiszen ez egy nagyon meghitt és bensőséges folyamat.

 

Vannak olyan esetek, amikor a szoptatáshoz némi segítség szükséges, a MAM kézi mellszívó készüléket több okból is használhatjuk: így könnyíthetünk a telt, feszülő melleken, a gyulladt mellbimbók gyógyulása érdekében hosszabb szünetet tarthatunk a szoptatások között, elősegíthetjük a tejtermelődését, ideiglenesen vagy teljesen áttérhetünk a cumisüvegből történő etetésre.

 

A MAM szakértői kifejlesztették a szoptatást segítő termékeiket, amelyeket kiváló minőség, technikai innováció és egyedülálló dizájn jellemez.

MAM TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA TALÁLOD!

Feliratkozom