Szűrés
Ár (Ft)
1 489 Ft - 2 390 Ft
Termék státusza

MAM szájápolás

10termék

MAM SZÁJÁPOLÁSI TERMÉKEK

 

Már a terhesség alatt elkezdődik a még meg sem született baba fogápolása. Hiszen a gyermek fogai már az anyaméhben fejlődnek. Ezért az alapos szájhigiénia, a rendszeres szájápolás és a helyes táplálkozás már a kezdetektől nagyon fontos.

 

A baba születését követően még nagyobb hangsúly kapnak ezek a területek. Ahhoz, hogy a szájápolás napi rutinná váljon, nagyon korán el kell kezdeni. A szülők és a babák a MAM szájápoló termékekkel könnyedén kialakíthatják a korai szájápoló rutint és a fogápolást élménnyé varázsolhatják.

Csecsemőkorban még nincs szükség fogkefére, de mindenképpen ügyelni kell a baba szájüregének és ínyének tisztítására. Amíg nem bújtak ki az első fogak, egy nedves ruha, vagy a kifejezetten erre a célra kialakított MAM Oral Care szájápoló nyuszi különleges mikroszálas rostjaival óvatosan tisztítja a baba szájüregét és eltávolítja a baktériumokat. Tökéletes az első fogacskák tisztításához, vagy az érzékeny fogíny masszírozásához. A száj hátsó területei is könnyedén elérhetők vele.

A fogorvosokkal kifejlesztett MAM termékek lépésről lépésre szoktatják hozzá a babákat a rendszeres szájápoláshoz. A trendi színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és vidám élménnyé teszik a fogmosást. A MAM Massaging Brush masszázs fogkefe különböző masszírozó felületei kellemes érzést nyújtanak a babának a fogzás idején és még az első fogak tisztításához is ideális.

A MAM Training Brush tanuló fogkefe segít megtanulni a fogmosás alapjait, a helyes mozdulatokat. Legömbölyített sörtével ideális a baba fogának ápolására, és a hosszú nyél segít a közös fogmosás gyakorlásában. 

A MAM First Brush a baba első igazi fogkeféje, amely segít rögzíteni az életre szóló fogápolási szokásokat, biztonságos megoldás a babák önálló fogmosási készségeinek fejlődéséhez.

 

 

MAM TERMÉKEINKET IDE KATTINTVA TALÁLOD!

Feliratkozom