• Ügyfélszolgálat, rendelés
  • 06 1 8000 210
  • H-P: 8-16 h
0 Ft
0 Ft

KERESD NYÁRI TERMÉKEINKET!
Babamedence, úszópelus, naptej, homokozó játék...

Dr. Benny elektromos orrszívó

Vissza a termékhez

Dr. Benny elektromos orrszívó

Dr. Benny elektromos orrszívója játékosan és gyorsan segít eltávolítani a gyermek orrából a váladékot. Hálózatról és USB kábellel is működtethető, újszülött kortól használható. A szipka és a szívócső könnyen tisztítható, fertőtleníthető akár mikrohullámú sterilizáló edényben is.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2019.05.24 14:44
 - Andrea
Az orrszívó ideális szívóerővel tökéletes hatást ér el (saját magamon is kipróbáltam), könnyen tisztítható szívófejjel rendelkezik, akár forrásban lévő vízben is sterilizálható. Működése minimális zajjal jár, ami nem riasztja meg a gyereket úgy mint egy porszívó, és mivel egy beteg gyereknek általában éjszaka is ki kell szívni az orrát nem kell a porszívót előszedni, amire a testvér vagy még a szomszédok is felébrednek. A forma aranyos, a gyerekeim szeretnek vele játszani, könnyen mobilizálható, hatalmas előnye, hogy bárhol könnyen használható.
Előnyök: Könnyne tisztítható, kicsike, ideális szívóerő.
Hátrányok: -
1.
2019.05.16 08:12
 - Kövesiné Tóth Éva
Nagyon aranyos és kedves ötlet az elefánt kialakítása. Viszont nagy csalódást okozott a termék, legnagyobb bánatomra. 3hónapos gyermekem nóziába nem tudtam jól behelyezni a szipka részét olyan nagy, ezáltal semmit nem tudott kiszívni a nóziból. Kicsit túl van reklámoz az én tapasztalatom szerint. Nekünk sajnos nem vált be. Picit nagyobb elefántot tervezhetnének, nagyobb motorral és kisebb szipkával. Remélem levelemmel tudtam segíteni.
Előnyök: Nagyon kedves és vidám hangulatú az elefánt. Nagyon jó az ötlet csak a kivitelezésén még van mit módósíttaniuk
Hátrányok: Kevés szívó erő, nagy szipka
Vissza a termékhez