Jelenleg nincs raktáron
70 Ft visszajár

Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg duo 2x260 ml (türkiz)

Szuper ár
Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg duo 2x260 ml (türkiz)
Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg duo 2x260 ml (türkiz)
Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg duo 2x260 ml (türkiz)
RRP:  7 990 Ft 
6 990 Ft
Megtakarítás 1 000 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 70 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Advanced Anti-Colic cumisüveg családot kifejezetten a hasfájós babák részére fejlesztették ki. Rendkívül hatékonyan csökkenti a levegőnyelés tüneteit, használatával kevesebb hasfájás, felfúvódás és sírás, több mosoly és nyugalom jellemzi majd az első hónapokat. 3 részből álló, egyedi rendszerének köszönhetően biztosítja az optimális levegőelvezetést az etetés során. A légbuborékok a levegőelvezető csövön keresztül a folyadékot megkerülve, a cumisüveg aljába vándorolnak. A levegőelvezető cső alján található csillag alakú szelep megakadályozza, hogy a folyadék visszakerüljön a csőbe, így nincs több csöpögés. A levegőelvezető csőbe épített hőérzékelő csík pedig megmutatja, hogy megfelelő-e az étel hőmérséklete.

Márka
Tommee Tippee
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg duo 2x260 ml (türkiz)

  

2 db Tommee Tippee Advanced anti colic cumisüveg 260 ml-es űrtartalommal. Újszülött kortól ajánlott a használatuk, lassú folyású etetőcumival vannak felszerelve. Kifejezetten a hasfájós babák részére fejlesztették ki, anti colic hatásuknak révén, hogy a gyermek ivás közben kevesebb levegőt nyeljen, ezzel elkerüve a kisbabákat kínzó hasfájást.
  

Az anti colis hatás 80%-kal csökkenti a levegőnyelés tüneteit: kevesebb hasfájás, kevesebb felfúvódás, kevesebb bukás, több mosoly és nyugalom. 3 részből álló, egyedi rendszerüknek köszönhetően biztosítják az optimális levegőelvezetést az etetés során. A légbuborékok a levegőelvezető csövön keresztül a folyadékot megkerülve, a cumisüveg aljába vándorolnak.

   

A levegőelvezető cső alján található csillag alakú szelep megakadályozza, hogy a folyadék visszakerüljön a csőbe, így az ital nem tud kicsöpögni az üvegből. A levegőelvezető csőbe épített hőérzékelő indikátor rózsaszínűre változik, ha az étel túl forró. A szoptatás és a cumisüvegből való etetés összehangolásának tökéletes segítője a Tommee Tippee Advanced cumisüveg. A díjnyertes Closer to Nature lassú átfolyású etetőcumival lett kifejlesztve, ami kisbabánkat az anyamell formájára és működésére emlékezteti.

  

Tommee Tippee Advanced Anti-colic illetve a régebbi Tommee Tippee Anti-colic plus etetőcumival használható. BPA-mentes termék.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom