Világítós plüssteknős

-46%
Értékelés:
Világítós plüssteknős
Világítós plüssteknős
Világítós plüssteknős
Világítós plüssteknős
Világítós plüssteknős
4 990 Ft
Akció:
2 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 pont
Akció ideje: 2018.12.10 - A készlet erejéig!

Nehezen alszik el a csemetéd? Fél elaludni a sötétben? A csillagokat világító plüssteknős szuper éjszakai fényt áraszt. Egyszerűen imádják a gyerekek. Tökéletes ajándék lehet minden babának és kisgyermeknek.

27 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

27 db
azonnal raktárról

Ha megrendeled idő-n belül, a következő munkanapon házhoz szállítjuk a terméket.

Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 ) 3
2018.10.09 20:57
 - Szekeres Eszter
A kislányaim egyszerűen imádják (1,5 és 5,5 évesek). Amióta megkapták oda vannak érte. Sajnos csak egyet rendeltem, így néha összevesznek. A lényeg, hogy szuper esti program bekapcsolni és a fényénél mesét hallgatni. Varázslat, ami nagyon kedvessé teszi az estét, a lefekvés időszakát. Előnyök: Szuper dolog, imádják a gyerekek. Így könnyebb lefekvésre bírni őket, hiszen ezzel tudom mostanában a legjobban motiválni őket, hogy "megyünk, ma is bekapcsoljuk a csillagokat a szobádban"... :) Hátrányok: -
2018.09.15 15:25
 - Zsebők Edina
Az iker fiaim nagyon oda vannak érte! :) Annyira jól néz ki, ahogy a különböző színekben tündöklő csillagok és holdacskák beterítik az egész szobát. Nekem miért nem volt ilyen világító tekim kiskoromban?! :)) Előnyök: éjszakai fénynek tökéletes, az egész plafont beragyogja, állíthatóak a színek, a fény váltakozása, és zenél is, ha akarom. Hátrányok: -
2018.08.13 15:53
 - Éva
Nagyon szép fényeket áraszt magából, nem gondoltam, hogy ilyen olcsón ilyen jó lesz a termék, nem okozott csalódást. A gyerek is imádja, ha nem venném ki a keze alól, ezzel aludna, de még fürödni is magával vinné. Előnyök: Jó, hogy letörölhető, mert sikerült összekenni répafőzelékkel. Szépek a fényei, nagyon megnyugtató és kellemes hangulatot ad a szobának. Azóta a kicsi sokkal jobban alszik és teljesen hozzánőtt a tekihez. :) Hátrányok: Nincsem.
Részletek

Az éjszakai fény rengeteg kisgyermek kapaszkodója éjszaka, hiszen a lágy fény megnyugtatja és hamarabb álomba ringatja őket. Ezen kívül nekünk is könnyebb betalálni a szobába gyermekünkhöz, ha éjszaka megébredne, vagy csak rá akarunk nézni. Enyhe, nyugtató színei és fénye nem zavaró, nem ébreszti föl a babócát.

 

A világító plüssteknős aranyos és különleges ajándék lehet a legkisebbeknek. Napközben játszótárs, este pedig segít az elalvásban. A projektoros világító teknős nyolc valóságos csillagképet vetít ki a falra és a mennyezetre három színben.

 

A három színt egy gombnyomással változtathatjuk, energiatakarékos és biztonságos LED technológiával működik. 
A teknőc alja plüss, a teteje, ami a vetítős része műanyag, amely nem tartalmaz a gyermekre káros anyagokat.

A lámpa körülbelül 60 perc után automatikusan kikapcsol.
3 x AAA (1,5V) elemmel működik, amely nem tartozéka a terméknek.
Mérete: 31x20x11 cm
Súlya 0,4 kg.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Rendeld meg, pár nap alatt beszerezzük!
azonnal raktárról
27 db
Cikkszám
wg04754