A HiPP több, mint BIO

A HiPP a csecsemők és a kisgyermekek kiegyensúlyozott, változatos táplálásához gondosan válogatott bioalapanyagokból készült tápszereket, bébiitalokat, gyümölcspépeket, főzelékeket, gabonás gyümölcsöket, menüket és babadesszerteket kínál. 100% HiPP biominőség: még szigorúbb, még pontosabb, még megbízhatóbb! 

   

A szülők teljes mértékben megbízhatnak a HiPP BIO logóban. Termékenként 260 vizsgálatot végeznek (beleértve a független vizsgálatokat is) annak érdekében, hogy termékeik biztonságosságát garantálni tudják. Ezzel a HiPP követelményrendszere szigorúbb, mint a nemzetközi bioelőírások. Ez érvényes a gabonától a borsóig, a tejtől az almáig. A HiPP szakemberek szorosan együttműködnek a gazdákkal már a talaj és a vetőmagok kiválasztása során, továbbá a termesztésnél, valamint a betakarításnál is. Sőt egészen a beszállításig: csak akkor lehet feldolgozni a nyersanyagokat, ha a laborvizsgálatok eredménye szerint a minőségük kifogástalan.Ennek eredményeképpen kiváló minőségű biobébiételek készülnek, amelyekkel 4 – 6 hónapos kortól változatosan táplálhatjuk babánkat az anyatejes táplálás mellett.

  

 

"Ezért magam kezeskedem."

A HiPP vállalat a biominőségen túlmutatóan nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, hogy a világ a jövő generáció számára is élhető és szerethető maradjon. "Ezért magam kezeskedem." - Stefan Hipp a biologón a nevével kezeskedik a termékek minőségéért és a szigorú ellenőrzések által gondoskodik arról, hogy a szülők bizalmát maradéktalanul elnyerje.

 

 

Gyengéd bőrápolás kicsiknek és nagyoknak

A HiPP Babysanft babakozmetikum-termékcsalád használatával kezdettől fogva csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata. A fürdetők, samponok, nedves törlőkendők gyengéden tisztítják, a krémek és a popsikrém intenzíven ápolják az érzékeny bőrt. A napvédő termékek nyáron hatékony védelmet nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

  

  

Az édesanyákra gondolva...

A HiPP Mamasanft bőrápolók várandósság alatti használata értékes hatóanyagokkal járul hozzá a terhességi csíkok kialakulásának megelőzéséhez, a bőrfelszín kisimulásához, feszesítéséhez és a szoptatás alatt is támogatja a bőr természetes regenerálódását. Növényi kivonatokból nyert egyedülálló hatóanyag-kombinációval ápolják a várandós kismamák és édesanyák bőrét.

  

  

 

Legyél Te is a HiPP BabyClub tagja!

A HiPP a várandós és a szoptató kismamák, valamint a csecsemők és a kisgyermekek iránti elkötelezettsége nyomán létrehozta a HiPP BabyClub online közösséget a hipp.hu weboldalon.   

  

 

Miért érdemes regisztrálni?

- A tanácsadó hírlevelekben hasznos tanácsokat olvashatsz, valamint kérdéseiddel közvetlenül is fordulhatsz a HiPP gyermekorvosához, védőnőjéhez és dietetikusához, akik személyre szabott segítséget nyújtanak

- Részt vehetsz a rendszeresen szervezett nyereményjátékokon

 

A regisztráció során igényeld a HiPP hírlevelét, hiszen a feliratkozókat most Pelenka.hu akciós kuponnal ajándékozzák meg!

 

   >> REGISZTRÁCIÓ ITT <<

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2021.03.02 11:17