A Helen Harper Baby márkafilozófiája: "Egy anyukának nincs nagyobb öröm, mint amikor látja, hogy a gyermeke boldog. A kisgyermek pedig akkor boldog, ha kényelmesen és jól érzi magát, és így teljes mértékben élvezheti a mindennapi felfedezést."

Olvass tovább és ismerd meg jobban a Helen Harper márkát és termékeit!

   

Örök kérdés, hogy mit hozzon a nyuszi ajándékként a gyerekeknek? Egy apró meglepetést, vagy csak húsvéti édességet? Készségfejlesztő játékot, mesekönyvet, vagy társasjátékot? Most összeszedtünk 10 TOP ötletet, ami a karantén húsvét megmentője lehet. Az ötletek gyereknapi és szülinapi ajándéknak is tökéletesek lehetnek.   

   

Az Ország Boltja 2020 üzleti verseny keretein belül idén is összemérték erejüket hazánk meghatározó e-kereskedelmi vállalkozásai. Pelenka.hu webshopunk a vásárlók visszajelzései alapján az év legnépszerűbb baba-mama boltja lett. A Pelenka.hu ezzel a díjjal másodszorra nyerte el az ország kedvenc baba-mama boltja címet, ami mellett ezúttal a „Minőségi díj” kategóriában is felkerültünk a dobogóra.

   

   

A HiPP a csecsemők és a kisgyermekek kiegyensúlyozott, változatos táplálásához gondosan válogatott bioalapanyagokból készült tápszereket, bébiitalokat, gyümölcspépeket, főzelékeket, gabonás gyümölcsöket, menüket és babadesszerteket kínál. 100% HiPP biominőség: még szigorúbb, még pontosabb, még megbízhatóbb! 

   

Babatej? Tejital? Junior gyerekital? Mindegy, hogyan hívjuk gyerkőcünk junior italát, mind ugyanarra gondolunk. A tápszer, vagy anyatej után, 1 éves kortól fogyasztható gyermekitalra. Összeszedtünk neked minden információt, amit a gyerekitalokról tudni érdemes. Olvass bele blogunkba!   

   

Kíváncsi vagy mely neveket adták 2020-ban a legtöbbször az újszülötteknek? És hogy bekerült-e a Brianna, a Néle, vagy a Parker az anyakönyvezhető nevek listájára? A kedvenc és a legújabb lány/női és fiú/férfi keresztneveket blogbejegyzésünkben megtalálod! 

   

Az egészségpénztárak életünk során rengeteg alkalommal lesznek hasznosak, hiszen a pénztárba havonta befizetett összeggel  széles körben vehetünk igénybe szolgáltatásokat, vagy számoltathatunk el egészségügyi termékeket. Utóbbiak közé rengeteg baba-mama termék sorolható, így amikor kisbaba érkezik a családba, az egészségpénztár könnyíthet azokon az anyagi terheken, amit egy csecsemő ellátása igényel (pelenka, törlőkendő, tápszer, stb.). Ebben a blogbejegyzsésben segítünk abban, hogy mindez hogyan történik.

   

Miért ajánljuk szívből a megújult Milupa Baba Gabonákat? Mert tudjuk, hogy a baba napi ötszöri étkezése szinte egymást éri és bizony nagy fejtörést okoz, hogy milyen étel kerüljön a kicsi pocakjába. Legyen tápláló, laktató, finom, legyen benne minél több vitamin és ásványi anyag és emellett gyorsan és egyszerűen lehessen elkészíteni.

Milupa Baba Gabonák pont ezekre kínálnak megoldást!

   

Lehet, hogy néha úgy érzed, a szoptatás mindenkinek jobban megy, mint neked, hiszen világunkban mindenki könnyebben ad tanácsot ezzel kapcsolatban is. A legfontosabb viszont az, hogy tudatosítsd magadban: TE TUDOD A LEGJOBBAN! Te vagy gyermeked édesanyja és számára mindenben te vagy a legjobb, így az anyatejes táplálásban is.

   

Szülőként sokszor elveszhetünk a baba-mama termékek széles kínálatában. Az online rendelés gyors és egyszerű. Most csokorba szedtük a legkelendőbbb baba-mama termékeket, hogy lásd, mi az, amit a legtöbb mami házhoz rendel webshopunkból.

   

A korábbi sikereink után ismét büszkék lehetünk! Az Év Internetes Kereskedője versenyen a Pelenka.hu lett a FŐDÍJAS! Azaz az ország első számú e-kereskedő cége lettünk 2020-ban. A fődíj mellett a zsűri nekünk ítélte meg a legjobb ügyfélélmény díjat is, ami különösen közel áll a szívünkhöz.

   

   

Tele a poci, üres a pelus, nincs semmi rendellenesség a napunkban, nem vagyunk betegek, nincs front, nem kaptunk semmilyen oltást, eleget is aludtunk, mégis sírunk. Igen, többes számban sírunk, mert egy kisbaba keserves, könnyes figyelemfelhívásától és a megoldhatatlannak tűnő feladattól, ha nem is mutatjuk, belül mi is sírunk… Mit tegyünk ilyenkor?

   

Szeretnéd gyermeked Mikulás napját emlékezetessé tenni? Összeszedtünk 10+1 ötletet, amikkel kisbabádat meg tudod lepni Mikuláskor. És a legjobb bennük, hogy mindegyik belefér a Mikulás zsákjába! Az ötletek karácsonyi ajándéknak is tökéletesek lehetnek.   

   

Három ismert édesanya csapott össze párjával a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címért. A játékos versenyen minden anyuka megmutathatta, hogy mennyire ügyesen bírkózik meg a babával kapcsolatos rutinfeladatokkal. Jöjjön egy kis élménybeszámoló! :)

   

A kisbabánk első néhány évében az egyik legalapvetőbb kellékünk a pelenka. A legtöbb anyuka az elején kiválasztja a számára szimpatikus pelenkát, és ha az beválik, akkor a pelenkás időszak végéig kitart a márka mellett. Szerencsére itt a webshopban is óriási választék áll a rendelkezésünkre, az online pelenkavásárlással pedig időt, energiát és jó esetben még pénzt is spórolhatunk.

   

Már a babatervezési időszakban is odafigyelünk egészségünkre. Egészségesebben étkezünk, többet mozgunk, vitaminokat szedünk. Aztán amikor megfogan a kis élet, még óvatosabbak leszünk, még jobban figyelünk a testi épségünkre, hiszen most már ketten vagyunk.

   

A gyermekválallásra sokáig készülünk lelkileg és fizikailag egyaránt. Pár hónappal később viszont már a lakásunkat is érdemes felkészíteni és bababiztossá tenni. Egy apró felfedezőre sok veszély vár a lakásban, de egy kis odafigyeléssel és pár biztonsági kiegészítővel maximálisan biztonságossá tehetjük gyermekünk számára a felfedező körutakat. Ebben segítünk most!

   

Tudom, hogy teljesen kivagy már és a napi rutin megőrjít, még ha te vagy a világ legboldogabb anyukája is. Így van ezzel minden kismama. Legalábbis a többség biztosan. Összeszedtem pár lehetőséget, hogy kicsit lazábban, kicsit boldogabban élhessük meg ezt a csodálatos időszakot.

  

  

Mikor a kisbabám még a pocakomban volt és aktívan mozgolódott, észrevettem, hogy az autózásnál különösen aktívan viselkedik. Előszeretettel rugdosódott, forgolódott, izgett-mozgott. Egyáltalán nem tudtuk, hogy azért viselkedik-e így, mert szereti, vagy pont azért, mert egyáltalán nem szereti az utazást. Aztán eljött a nagy pillanat, amikor a kórházból kiengedtek minket és a hordozóval együtt beszálltunk a négykerekűbe...

   

Beyonce az amazon kismama, Kate Middleton pedig az örökké elegáns. Te melyik kismama vagy az 5 közül?

      

Amíg a kórházban vagyunk, biztonságot érzünk. Persze lehet hallani rémtörténeteket, milyen gonoszok a csecsemős nővérek, nekünk bezzeg már mindent tudni kellene és társai.

  

Régen csak beültetek az autóba és pár óra múlva a tengernél voltatok. És most? Kisbabával utazni? Kihívás, élmény, tanulság. De nem lehetetlen és nem is kell egyből nemet mondani a lehetőségre.

Mielőtt erre a kérdésre felelnék, röviden összefoglalnám a nagy pelenkaválságot, amin keresztülmentünk várandósságom utolsó néhány hetében. Mit csinál egy kismama, amikor már tudja, bármelyik pillanatban megérkezhet a kicsi?

   

Számos anyós-típus létezik, kinek kisebb, kinek nagyobb problémája van választottja édesanyjával. A legnehezebb azonban megtalálni az arany középutat, amikor konfliktusok nélkül, vagy minimális konfliktussal lehet szlalomozni az igazak között.
  

 

   

Születés közben a baba is érez fájdalmakat a méh összehúzódásai, a gyors és lassú mozgás változásai miatt, amit a jelentkező adrenalin termelődése nyom el, hogy a baba ne érezze a testében keletkezett fájdalmakat teljes valójában.
   

  

Feltettük nektek a kérdést, hogy ti mivel ajándékozzátok meg karácsonykor kisbabátokat. Kihívást jelent a kérdés, mert teljesen más a mi elképzelésünk, mint ami a gyerkőcé, vagy amit a nagymami, vagy a bölcsis dadus javasol. Összeszedtük a 10 legjobb karácsonyi ajándékötletet, amivel a 0-4 éves korú kisgyermeketeket meglephetitek! 

   

Napirend: figyeld babádat, hogy mire van szüksége és alakíts ki ehhez mérten egy napirendet. A babák nyugodtak lesznek attól, hogyha tudják, hogy mi mi után következik...

  

Azt, hogy mikor kezdjük el beszerezni a babakelengyéhez szükséges tárgyakat, csak rajtunk múlik. Célszerű megvárni az első trimeszter végét és érdemes mindennel végezni az utolsó hónap közepéig.

  

Pár hete készítettünk egy országos kutatást azzal kapcsolatban, hogy mi, szülők hogyan éljük meg a vírushelyzetből adódott korlátozásokat. Megváltoztak-e szokásaink, gyermekünk viselkedése, vagy az apa-gyermek, nagyszülő-gyermek kapcsolat. Most hozzuk az eredményeket, ki hogyan élte meg az elmúlt időszakot.