Top témák

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2024.03.15

A könyv olvasás kulcsfontosságú szerepet játszik a legkisebbek fejlődésében és tanulásában. Az oldalak közötti varázslatos utazás lehetővé teszi számukra, hogy új világokba merüljenek, képzeletüket szabadon kibontakoztathassák és érzéseiket megértsék. Nem csupán egy szórakoztató időtöltés, segítségével megismerhetik önmagukat és a nagyvilágot.

Nagy örömmel oszthatjuk meg a hírt, hogy immár ötödik alkalommal, újra mi lettünk az ország legnépszerűbb baba-mama boltja.

Ez a legnagyobb elismerés amit kaphatunk, hiszen ezt nem egy zsűri, hanem a vásárlók döntik el.  

Lehet, hogy néha úgy érzed, a szoptatás mindenkinek jobban megy, mint neked, hiszen világunkban mindenki könnyebben ad tanácsot ezzel kapcsolatban is. A legfontosabb viszont az, hogy tudatosítsd magadban: TE TUDOD A LEGJOBBAN! Te vagy gyermeked édesanyja és számára mindenben te vagy a legjobb, így az anyatejes táplálásban is.  

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2023.11.21

Ahogyan beköszönt a hideg idő, érdemes odafigyelni a legkisebb családtagok bőrápolására is. A hideg időjárás és a fűtött meleg otthon egyaránt szárazzá teheti a baba bőrét, ezért kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő hidratálásra és ápolásra.

A karácsonyi szezon beköszöntével mindannyian izgatottan várjuk az ünnepi pillanatokat és szeretnénk meglepni szeretteinket, különösen a legkisebbeket. Összegyűjtöttem néhány kreatív és hasznos karácsonyi ajándékötletet kisbabáknak, amik nemcsak örömet szereznek, de hozzájárulnak a kis család mindennapi életéhez is.

Merüljünk el az ünnepi varázslatban és találjuk meg az ideális ajándékokat!

Már a várandósság alatt kaphat a kismama tanácsot védőnőtől, orvostól, barátnőtől, sógornőtől, hogy kinek milyen mellszívó vált be, mit érdemes megvenni, mire kell figyelni… olykor túl sok is az információ és csak megnehezíti a választást. Most áttekintjük, hogy mit kell tudni a mellszívókról és mire érdemes figyelni a választáskor.

   

Szülőként mindig mindenből a legjobbat szeretnénk biztosítani a babánknak. A Violeta márkával pedig nem nyúlhatunk mellé: gondoskodás, pihe-piha kialakítás és jó ár-érték arány nem csak pelenka fronton, hanem a háztartási termékek területén is.

   

Tagadhatatlan, hogy a gluténmentes diéta fenntartása kihívást jelenthet, különösen a gyermekek számára, mivel a játszótéren, a bölcsiben, a barátoknál és a születésnapi partikon folyamatosan gluténnel teli ételek veszik körül őket! 

   

Nyáron nem csak a szúnyogokkal, de a kullancsokkal is számolnunk kell. Megérkeztek a teljesen vegyszermentes és csak természetes olajokat tartalmazó kullancsriasztó termékek, amiket a cuki minták és élénk színek miatt szívesen fog viselni a gyermeked.

   

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2023.06.23

A legjobb baba napvédők beszerzése nem kis feladat. Vonatkoztass el a cuki baba fürdőruháktól és napszemüvegektől - sokkal többről van szó, minthogy ugyanazt a krémet használjuk rajta, amit a nagyobb testvér a hátizsákjában tart, ki tudja mióta!

   

A jó idővel a szúnyogok is megérkeztek - legnagyobb sajnálatunkra. Ha te is szeretnéd elkerülni a kellemetlenül viszkető piros pöttyöket a kisbabádon és magadon, akkor mutatom, mit tehetsz ellene!

   

A húsvéti ünnepeket minden gyermek izgatottan várja. A “megérkezett a nyuszi” kijelentésre csillogó szemek néznek fel ránk és alig várják, hogy begyűjthessék kosaraikba a fűbe rejtett ajándékokat. Ehhez mutatunk neked néhány ötletet, amivel garantáltan örömet szerezhetsz a gyermekednek.

   

Nagy örömmel oszthatjuk meg a hírt, hogy immár negyedik alkalommal, újra mi lettünk az ország legnépszerűbb baba-mama boltja. Sőt, az első hely mellett egy minőségi díjat is kaptunk!

Ez a legnagyobb elismerés amit kaphatunk, hiszen ezt nem egy zsűri, hanem a vásárlók döntik el.  

A szülés utáni első időszakban ezer apró dolog van, ami miatt úgy érezhetjük, hogy valamit elrontunk… Hogy valamire nem készültünk fel kellőképpen... Hogy rosszul csináljuk, hogy rossz anyák vagyunk. Mindannyian ezt érezzük, de még ebben is bizonytalanok vagyunk. Vagy mégsem?

Olvass bele blogunkba, hogy megtudd: a zűrzavarral a fejedben NEM vagy egyedül.

A Clementoni játékok küldetése az önfeledt szórakoztatáson túl a kisbabák érzékszerveinek és a manuális képességeinek fejlesztése. A babával együtt anya és apa részese lehet a közös játékélménynek, így könnyed módon segíthetjük, ösztönözhetjük gyermekünket már a fejlődés korai szakaszában is. A Clementoni játékokat a biztonságos kialakítás, a babák korosztálynak megfelelő anyag- és olasz formatervezés, illetve a prémium minőség jellemzi.

A Pampers Premium Care többezer édesanya és kisbaba választása évek óta. Vajon mi a titka annak, hogy töretlen sikert arat és a koraszülöttektől, újszülöttektől kezdve egészen a baba kétéves koráig nyújt megbízható választást? A kényelme, a puhasága, a tökéletes nedvszívása, vagy a rugalmassága? Ennek jártunk utána, tarts velünk! :)

Bő négy évvel ezelőtt útjára indítottunk valamit, ami akkor még csak egy vízió volt. Azóta a vízió valósággá vált. Rövid idő alatt a kismamák és a kisbabás családok kedvenc baba-mama webshopjává és piacvezető szereplővé vált a Pelenka.hu. Ezt együtt értük el. Veled, velem, és az összes többi vásárlónkkal és kollégámmal.

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2022.01.12

A cumisüveg kiválasztása kapcsán sok-sok kérdés merülhet fel a leendő szülőkben. Mi a különbség a márkák között? Miért van ennyi kiszerelés? Mi az az anti-colic? Mi az a CTN? Egyáltalán miért van szükség cumisüvegre? Minden kérdésre megkerestük a választ és bemutatjuk az édesanyák által legtöbbször választott cumisüveg márkákat is. Cumisüveg körképre fel! :)

Szeretnéd egészségesen és fenntartható módon jól érezni magad a bőrödben kismamaként is? Szeretnéd gyermeked természetes összetevőkkel ápolni, kényeztetni? A Weleda segíthet mindezt megvalósítani. 1921 óta fejlesztik termékeiket az egészség, a szépség és egy jobb világ érdekében.

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2022.06.24

Mindannyian éreztük már, hogy kicsúszik az irányítás a kezeink közül… és akkor jön a kakibaki. Ruhaváltás, ágyneműcsere, kellemetlen pillanatok a védőnőnél. A Pampers Pants bugyipelenkák a forradalmi Stop & Protect Pocket kialakításuknak köszönhetően megkönnyítik a nagy dolgokat is, így nincs többé kakibaki! Mi is pontosan az a kakitasi? Olvass tovább!

Az egészségpénztárak életünk során rengeteg alkalommal lesznek hasznosak, hiszen a pénztárba havonta befizetett összeggel  széles körben vehetünk igénybe szolgáltatásokat, vagy számoltathatunk el egészségügyi termékeket. Utóbbiak közé rengeteg baba-mama termék sorolható, így amikor kisbaba érkezik a családba, az egészségpénztár könnyíthet azokon az anyagi terheken, amit egy csecsemő ellátása igényel (pelenka, törlőkendő, tápszer, stb.). Ebben a blogbejegyzsésben segítünk abban, hogy mindez hogyan történik.

A korábbi sikereink után ismét büszkék lehetünk! Az Év Internetes Kereskedője versenyen a Pelenka.hu lett a FŐDÍJAS! Azaz az ország első számú e-kereskedő cége lettünk 2020-ban. A fődíj mellett a zsűri nekünk ítélte meg a legjobb ügyfélélmény díjat is, ami különösen közel áll a szívünkhöz.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2022.11.11

A Bella Baby Happy nadrágpelenkák a legapróbb, legaktívabb és egyben a legcukibb megbízói igények szerint kerültek kialakításra. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztették az igazán nagy dolgokra hivatott Bella Happy pelusokat, a vásárlói visszajelzések alapján, így mára már kimondottan divatos, vidám külsőt kaptak. Olvass tovább és ismerd meg a Bella termékeket!

A MAM BABY márka széleskörű megoldást nyújt mind az anyatejes táplálás során, mind a cumik, cumisüvegek, itatók világában, egészen a fogzás és hozzátáplálás támogatásáig. Ebben a bejegyzésben segítek azoknak a kismamáknak, akik a széles választékban nem tudják melyik márkára tegyék le a voksukat és azoknak is, akik elkezdték használni a MAM termékeket, de bizonytalanok abban, hogy milyen termékek találhatóak még meg a MAM kínálatában.

Nagy öröm ért minket az Ország Boltja díjátadó gálán. Idén újra, harmadszorra is mi lettünk az ország legnépszerűbb baba-mama boltja. ❤️

Ez a legnagyobb elismerés amit kaphatunk, hiszen ezt nem egy zsűri, hanem a vásárlók döntik el.  

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2019.03.27

A kisbabánk első néhány évében az egyik legalapvetőbb kellékünk a pelenka. A legtöbb anyuka az elején kiválasztja a számára szimpatikus pelenkát, és ha az beválik, akkor a pelenkás időszak végéig kitart a márka mellett. Szerencsére itt a webshopban is óriási választék áll a rendelkezésünkre, az online pelenkavásárlással pedig időt, energiát és jó esetben még pénzt is spórolhatunk.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2020.10.20

Szülőként sokszor elveszhetünk a baba-mama termékek széles kínálatában. Az online rendelés gyors és egyszerű. Most csokorba szedtük a legkelendőbbb baba-mama termékeket, hogy lásd, mi az, amit a legtöbb mami házhoz rendel webshopunkból.

Miért ajánljuk szívből a megújult Milupa Baba Gabonákat? Mert tudjuk, hogy a baba napi ötszöri étkezése szinte egymást éri és bizony nagy fejtörést okoz, hogy milyen étel kerüljön a kicsi pocakjába. Legyen tápláló, laktató, finom, legyen benne minél több vitamin és ásványi anyag és emellett gyorsan és egyszerűen lehessen elkészíteni.

Milupa Baba Gabonák pont ezekre kínálnak megoldást!

Kíváncsi vagy mely neveket adták 2020-ban a legtöbbször az újszülötteknek? És hogy bekerült-e a Brianna, a Néle, vagy a Parker az anyakönyvezhető nevek listájára? A kedvenc és a legújabb lány/női és fiú/férfi keresztneveket blogbejegyzésünkben megtalálod!

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2021.07.23

Minden nagy sikertörténet egy merész elképzeléssel kezdődik. Így volt ez a MAM-nál is. Pontosabban: kezdetben volt a cumi és a vállalatalapító, Peter Röhrig terve, hogy a babaápolási termékek piacát forradalmasítsa.   

Babatej? Tejital? Junior gyerekital? Mindegy, hogyan hívjuk gyerkőcünk junior italát, mind ugyanarra gondolunk. A tápszer, vagy anyatej után, 1 éves kortól fogyasztható gyermekitalra. Összeszedtünk neked minden információt, amit a gyerekitalokról tudni érdemes. Olvass bele blogunkba!

Az Ország Boltja 2020 üzleti verseny keretein belül idén is összemérték erejüket hazánk meghatározó e-kereskedelmi vállalkozásai. Pelenka.hu webshopunk a vásárlók visszajelzései alapján az év legnépszerűbb baba-mama boltja lett. A Pelenka.hu ezzel a díjjal másodszorra nyerte el az ország kedvenc baba-mama boltja címet, ami mellett ezúttal a „Minőségi díj” kategóriában is felkerültünk a dobogóra.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2021.03.02

A HiPP a csecsemők és a kisgyermekek kiegyensúlyozott, változatos táplálásához gondosan válogatott bioalapanyagokból készült tápszereket, bébiitalokat, gyümölcspépeket, főzelékeket, gabonás gyümölcsöket, menüket és babadesszerteket kínál. 100% HiPP biominőség: még szigorúbb, még pontosabb, még megbízhatóbb!

A várandósság és a kisbabás mindennapok időszakában rengeteg információval bombáznak minket, amik között könnyű elveszni. Mit szabad és mit nem listák az étkezés, a vitaminok, a testmozgás, vagy akár a bőrápolás és vegyszerek kapcsán. Mi most az utóbbiban szeretnénk kicsit segíteni, összeszedtünk neked 5 jótanácsot a mosáshoz és takarításhoz, amikre várandósan és kisbaba mellett érdemes odafigyelned.  

Az édesanya már a kezdetektől fogva, minden lépésével és mozdulatával ringatja a pocaklakóját, így nem csoda, hogy az újszülött egyik megnyugtatásának módja a ringatásban rejlik. A babahinták segítségével pedig már újszülött csecsemőnk számára is tökéletes, hintás kuckót tudunk biztosítani otthonunkba. 

A Helen Harper Baby márkafilozófiája: "Egy anyukának nincs nagyobb öröm, mint amikor látja, hogy a gyermeke boldog. A kisgyermek pedig akkor boldog, ha kényelmesen és jól érzi magát, és így teljes mértékben élvezheti a mindennapi felfedezést."

Olvass tovább és ismerd meg jobban a Helen Harper márkát és termékeit!

Örök kérdés, hogy mit hozzon a nyuszi ajándékként a gyerekeknek? Egy apró meglepetést, vagy csak húsvéti édességet? Készségfejlesztő játékot, mesekönyvet, vagy társasjátékot? Most összeszedtünk 10 TOP ötletet, ami a karantén húsvét megmentője lehet. Az ötletek gyereknapi és szülinapi ajándéknak is tökéletesek lehetnek.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2021.04.15

Pár hete készítettünk egy országos kutatást azzal kapcsolatban, hogy mi, szülők hogyan éljük meg a vírushelyzetből adódott korlátozásokat. Megváltoztak-e szokásaink, gyermekünk viselkedése, vagy az apa-gyermek, nagyszülő-gyermek kapcsolat. Most hozzuk az eredményeket, ki hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2021.05.11

A Moltex Pure and Nature márka egy rendkívül hosszú ideje fennálló „örökség”, amely olyan megbízható és kiemelkedő minőségű babaápolási termékeket kínál, melyek biztonságosak a baba bőrének és a Földünknek egyaránt.

Olvass tovább és ismerd meg jobban a Moltex márkát és termékeit! 

Érdemes az egész házat felpakolnunk, vagy elég a legszükségesebb dolgokat elvinni a nyaralásra, ha kisbabával megyünk? Mi legyen kéznél egy repülőút vagy egy hosszabb autóút során? Mi kerüljön a bőröndbe, és melyek azok a dolgok, amelyeket elég lehet a nyaralóhelyen beszerezni? Összegyűjtöttük, hogy mik a legszükségesebb dolgok, amiket a kisgyerekes nyaraláshoz érdemes bepakolnunk és miket érdemes tudni, hogy a nyaralás valódi pihenés legyen a család minden tagja számára.

   

Már a babatervezési időszakban is odafigyelünk egészségünkre. Egészségesebben étkezünk, többet mozgunk, vitaminokat szedünk. Aztán amikor megfogan a kis élet, még óvatosabbak leszünk, még jobban figyelünk a testi épségünkre, hiszen most már ketten vagyunk.

Szeretnéd gyermeked Mikulás napját emlékezetessé tenni? Összeszedtünk 10+1 ötletet, amikkel kisbabádat meg tudod lepni Mikuláskor. És a legjobb bennük, hogy mindegyik belefér a Mikulás zsákjába!
Az ötletek karácsonyi ajándéknak is tökéletesek lehetnek.

A Pine Smart pelus segít megelőzni a kisbabánknál kialakuló húgyúti fertőzést. A Pine Smart okospelenka egyedülállóan képes azonosítani egy jelentős veszélyforrást, a húgyúti fertőzést. Alkalmazhatjuk már a tünetek jelentkezése előtt, ezzel megelőzve a nagyobb bajt. Ismerd meg működését blogbejegyzésünk segítségével!   

Havi pelenkacsomag, nadrágpelenka, bugyipelenka, öko pelenka, eldobható pelenka… és még sorolhatnánk. Mi alapján válasszunk? Mit tegyünk, hogyha nem megfelelő a kiválasztott pelenka? Hogyan tudjuk elkerülni kisbabánk bőrének irritációját? Hogyan érdemes kiválasztani egy kezdő szülőnek a gyermeke számára tökéletes pelenkát? A Pelenka.hu most 5+1 hasznos tanácsot oszt meg, hogy könnyebben eligazodjunk a pelenkák világában.  

Mikor a kisbabám még a pocakomban volt és aktívan mozgolódott, észrevettem, hogy az autózásnál különösen aktívan viselkedik. Előszeretettel rugdosódott, forgolódott, izgett-mozgott. Egyáltalán nem tudtuk, hogy azért viselkedik-e így, mert szereti, vagy pont azért, mert egyáltalán nem szereti az utazást. Aztán eljött a nagy pillanat, amikor a kórházból kiengedtek minket és a hordozóval együtt beszálltunk a négykerekűbe...

A karácsony előtti, ünnepi időszak bevásárlásait megkönnyítve hoztunk pár tippet a karácsonyi ajándékötletekhez. Ha van születendő kisbaba a családban, ismerősök körében, ajánlunk pár hasznos ajándékot a pocaklakónak és a leendő édesanya és édesapa számára. A további tippek pedig az újszülöttek számára és az 1, 2, 3, 4, 5 éves gyermekeknek szólnak. Az ajándékok szülinapra, névnapra, babaváró partira, Mikulásra és karácsonyi ajándéknak is tökéletesek lehetnek. 

   

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.09.05

Beyonce az amazon kismama, Kate Middleton pedig az örökké elegáns. Te melyik kismama vagy az 5 közül?

Dér Heni: „Fogalmam sem volt, hogy egy babakocsin és kiságyon kívül még mire lehet szüksége egy kisbabának”

A Pelenka.hu webshop most többezer kismamának juttat el díjmentes Babaváró csomagot, hogy minél felkészültebbé válhass a várandósság során.

A húsvéti ünnepeket minden gyermek izgatottan várja. A “megérkezett a nyuszi” kijelentésre csillogó szemek néznek fel ránk és alig várják, hogy begyűjthessék kosaraikba a fűbe rejtett ajándékokat. Ehhez mutatunk neked néhány ötletet, amivel garantáltan örömet szerezhetsz a gyermekednek.

   

Régen csak beültetek az autóba és pár óra múlva a tengernél voltatok. És most? Kisbabával utazni? Kihívás, élmény, tanulság. De nem lehetetlen és nem is kell egyből nemet mondani a lehetőségre.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2022.05.13

Megérkezett a prémium minőségű Magics pelenka! A Magics pelenkák magas minőséggel, modern technológiával tervezett termékek. A márka széles választéka személyre szabott lehetőségeket kínál, a sokféle méret és változat közül mindenki megtalálja a gyermekének legoptimálisabb megoldást. Magas minőség elérhető áron.

Ismerd meg és próbáld ki őket bevezető áron!

   

A LOVI márka termékei szakértők által lettek kifejlesztve legfőképpen olyan anyukák számára, akik szoptatni szeretnék a kisgyermeküket, viszont olyan problémákba ütköztek, amely során átmenetileg alternatív etetési módszert kell találniuk. A LOVI termékek védik a kisgyermekek szopóreflexét, tehát a cumisüveges etetés biztonságosan kombinálható a szoptatással.

A LOVI termékeket a LOVI saját gyárában, a legfejlettebb technológiák és szakemberekkel történő együttműködés mellett hozzák létre. A termékek tesztelése folyamatosan a kórházakban és rendelőkben.

   

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2020.07.06

Három ismert édesanya csapott össze párjával a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címért. A játékos versenyen minden anyuka megmutathatta, hogy mennyire ügyesen bírkózik meg a babával kapcsolatos rutinfeladatokkal. Jöjjön egy kis élménybeszámoló! :)

Számos anyós-típus létezik, kinek kisebb, kinek nagyobb problémája van választottja édesanyjával. A legnehezebb azonban megtalálni az arany középutat, amikor konfliktusok nélkül, vagy minimális konfliktussal lehet szlalomozni az igazak között.

Feltettük nektek a kérdést, hogy ti mivel ajándékozzátok meg karácsonykor kisbabátokat. Kihívást jelent a kérdés, mert teljesen más a mi elképzelésünk, mint ami a gyerkőcé, vagy amit a nagymami, vagy a bölcsis dadus javasol. Összeszedtük a 10 legjobb karácsonyi ajándékötletet, amivel a 0-4 éves korú kisgyermeketeket meglephetitek! 

   

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2018.06.30

Napirend: figyeld babádat, hogy mire van szüksége és alakíts ki ehhez mérten egy napirendet. A babák nyugodtak lesznek attól, hogyha tudják, hogy mi mi után következik...

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2018.06.30

Amíg a kórházban vagyunk, biztonságot érzünk. Persze lehet hallani rémtörténeteket, milyen gonoszok a csecsemős nővérek, nekünk bezzeg már mindent tudni kellene és társai. De valljuk be, amíg a kórházban vagyunk, kicsit több a segítségünk, mint odahaza a négy fal között.

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2018.06.30

Tudom, hogy teljesen kivagy már és a napi rutin megőrjít, még ha te vagy a világ legboldogabb anyukája is. Így van ezzel minden kismama. Legalábbis a többség biztosan. Összeszedtem pár lehetőséget, hogy kicsit lazábban, kicsit boldogabban élhessük meg ezt a csodálatos időszakot.

Azt, hogy mikor kezdjük el beszerezni a babakelengyéhez szükséges tárgyakat, csak rajtunk múlik. Célszerű megvárni az első trimeszter végét és érdemes mindennel végezni az utolsó hónap közepéig.

  

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2018.07.01

A gyermekválallásra sokáig készülünk lelkileg és fizikailag egyaránt. Pár hónappal később viszont már a lakásunkat is érdemes felkészíteni és bababiztossá tenni. Egy apró felfedezőre sok veszély vár a lakásban, de egy kis odafigyeléssel és pár biztonsági kiegészítővel maximálisan biztonságossá tehetjük gyermekünk számára a felfedező körutakat. Ebben segítünk most!

Tele a poci, üres a pelus, nincs semmi rendellenesség a napunkban, nem vagyunk betegek, nincs front, nem kaptunk semmilyen oltást, eleget is aludtunk, mégis sírunk. Igen, többes számban sírunk, mert egy kisbaba keserves, könnyes figyelemfelhívásától és a megoldhatatlannak tűnő feladattól, ha nem is mutatjuk, belül mi is sírunk… Mit tegyünk ilyenkor?

Kéninger Vivien
Kéninger Vivien 2018.06.30

Születés közben a baba is érez fájdalmakat a méh összehúzódásai, a gyors és lassú mozgás változásai miatt, amit a jelentkező adrenalin termelődése nyom el, hogy a baba ne érezze a testében keletkezett fájdalmakat teljes valójában.

Mielőtt erre a kérdésre felelnék, röviden összefoglalnám a nagy pelenkaválságot, amin keresztülmentünk várandósságom utolsó néhány hetében. Mit csinál egy kismama, amikor már tudja, bármelyik pillanatban megérkezhet a kicsi?

A babavárás 9 hónapját talán a babakelengye beszerzése teszi igazán izgalmassá. Bejegyzésünkben sorra vesszük a legfontosabb baba felszereléseket, amiket a baba születése előtt mindenképpen be kell szerezned. Az oldal alján megtalálod a kelengyelista nyomtatható verzióját is.

   

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom