„Fogalmam sem volt, hogy egy babakocsin és kiságyon kívül még mire lehet szüksége egy kisbabának”

Dér Heni: „Fogalmam sem volt, hogy egy babakocsin és kiságyon kívül még mire lehet szüksége egy kisbabának”

A Pelenka.hu webshop most többezer kismamának juttat el díjmentes Babaváró csomagot, hogy minél felkészültebbé válhass a várandósság során.

   

A várandósság minden kismama számára más, mindenki más ütemben és intenzitással éli meg a változásokat. A kisbabás, illetve az azt megelőző várandós mindennapok a rengeteg boldogság mellett sok kihívást és nehézséget is tartogatnak. Ráadásul amint kiderül, hogy gyermeket várnak, a nők többségére azonnal tanácsok záporoznak, legyen szó kért, vagy éppen kéretlen segítségről. Webshopunk nagyszabású jótékonysági akciója kapcsán két ismert kismamát, Dér Henit és Horváth Évát kérdeztük meg arról, hogy honnan tájékozódnak, hogy miket tartottak érdemesnek beszerezni gyermekük születése előtt.

  

   

   

A fizikai változások, a hormonok és a folyamat érzelmi megélése mind-mind újdonságot jelentenek a kismamáknak, nem is beszélve a rájuk zúduló rengeteg információról, amelyek közül nehéz kiszűrni, mi az, ami igazán hasznos lehet, és melyek azok a tippek és tanácsok, amelyek inkább feleslegesek. Dér Henit kifejezetten megkérte az orvosa, hogy lehetőleg semmilyen csoportnak ne legyen a tagja az online közösségi felületeken, ugyanis nagyon sok dologgal kapcsolatban tévútra vezethetik a vélemények. Megfogadta a tanácsát, és inkább szakmai iránymutatásra támaszkodik. „A védőnőmnek és a szülésznőmnek hála mindenre szépen tudatosan felkészülhetek, és kaptam egy szuper, irányadó kelengyelistát. Ez nagyon nagy segítség, ugyanis leszögezném, hogy az első trimeszterben teljes pánikban voltam, hiszen a babakocsin és kiságyon kívül szinte semmi konkrét dolgot nem ismertem a gyerekszobából” – mondta el az énekesnő.

  

  

Horváth Éva szerint második gyermekük születése előtt már sokkal könnyebb dolguk van a párjával, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztek, illetve nagyon sok dolog megmaradt első kisfiúk, Kristóf után. Amikor az ő érkezését várták, még közel sem volt ilyen egyértelmű a helyzet. „Kaptam a védőnőmtől egy kelengyelistát, ami alapján már minden fontos dolgot meg tudtunk vásárolni. Ezt éreztem a legmegbízhatóbbnak, hiszen a tapasztalatok mindenkinél másak, így nem lehet mindig ismerősök, barátnők tanácsára hagyatkozni” – mesélte a televíziós műsorvezető és modell. Hozzátette, hogy érdemes a kismamáknak alátámasztott, hiteles forrásokból tájékozódni, ha valóban segítséget szeretnének kapni, és nem még inkább elbizonytalanodni.

    

A Pelenka.hu Babaváró csomaggal éppen abban szeretnénk segíteni a kismamáknak, hogy minél felkészültebbé váljanak a várandósság során. A csomag lényege, hogy az igazoltan várandós kismamák egy hasznos eszközöket, termékmintákat és edukációs anyagokat tartalmazó babaváró csomagot kapnak teljesen ingyen. Regisztráció esetén a kismama a terhessége 26. hetében kapja meg az ingyenes csomagot, hiszen a várandósság során jellemzően ekkor kezdődik el a fészekrakás időszaka, tehát a babázáshoz szükséges termékek beszerzése. A Pelenka.hu Babaváró csomagban megjelenő termékek lehetnek az első babás eszközök, melyekkel a kismama direkt módon találkozik, így cégünknek nagy felelőssége van abban, hogy milyen termékeket és milyen kommunikációs anyagokat ad a leendő anyukák kezébe. A szakértői segítséggel összeállított csomag egy olyan alapszett, ami megkönnyíti a későbbi babatermékek kiválasztását az első gyermeküket váró, és a már ezen a téren tapasztalattal rendelkező kismamák számára is.

 

REGISZTRÁCIÓ: Ingyenes kismama csomag 2021

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2021.05.09 19:22